Sorunum Kocam ?

hayatım böyle parça parça değil de bi çirpida anlatmaya çalişsan sorunun ne oldugunu???
sana yardımcı olabilmemiz açısından bu şart...

belki sorun bende ben çok şey istiyorumdur ama insan arada birde olsa önemsendiğini anlamak ister

ya bunaldım sitresten kilo aldım ve her seferinde bunun yüzüme vurulmasını sevmiyorum adamın evle alakası yok şunu yap yapmaz bunu yap yapmaz herşeyi benden bekliyor sıkıldım bu durumdan

yani kısa cümlelerle konu açmışsın nasıl
yardımcı olacaz
bazen bizdede azalmalar çogalmalar oluyor
ne gibi tavırları var sizde ne gibi azalmalar var
sorununuz nedir?bir sebeb olmalı sizce

kocam kendini dünyanın merkezi sanıyor kendisinin dogrusuyla gidiyor çevresindeki düşünceler hiç bişey ifade etmiyor ben onunla artık hiç bişey paylaşamadıgımı anladım

ya ben burda yeni oldugum için tam nasıl yasıl yazılır pek bilmiyorum kusura bakmayın
sadece kendimi boşlukta gibi gördüğüm için bu siteyi buluncada yazmak istedim

zeycan daha ne diyem bilmem allah sabırlıklar versin canım
bu tip kocalarla uğraşmak gerçekten zor
sabır ve mucadele edersen onu kazana bilirsin derim

ya arkadaşlar kocamı bi tanısanın ya sen bundanmı şikayet ediyosun melek gibi dersiniz ama adam evde farklı dışarda farklı çift karekter yani yoruldum ben onun la ugraşmaktan bazen şeytan diyor sen onunla ugraşacagına o seninle ugraşsın daha iyi diyor ama yapamıyorumki

kocama karşı ilgim çok azaldı

davranışları tavırları hiç hoş degil

belki sorun bende ben çok şey istiyorumdur ama insan arada birde olsa önemsendiğini anlamak ister

ya bunaldım sitresten kilo aldım ve her seferinde bunun yüzüme vurulmasını sevmiyorum adamın evle alakası yok şunu yap yapmaz bunu yap yapmaz herşeyi benden bekliyor sıkıldım bu durumdan

kocam kendini dünyanın merkezi sanıyor kendisinin dogrusuyla gidiyor çevresindeki düşünceler hiç bişey ifade etmiyor ben onunla artık hiç bişey paylaşamadıgımı anladım

ya ben burda yeni oldugum için tam nasıl yasıl yazılır pek bilmiyorum kusura bakmayın
sadece kendimi boşlukta gibi gördüğüm için bu siteyi buluncada yazmak istedim

ya arkadaşlar yeni oldugum için pek alışamadım ondan hep kısa yazıyorum kusura bakmayın

mesajlarınızı aralarda aramak yerine alt alta görerek okuyabilmek için alıntı yaptım..

buraya yazdıklarınızı eşinizle konuşmayı denediniz mi?
sebepleri nelermiş bu davranışlarının?
hep mi böyleydi son zamanlada mı duyarsızlaştı size karşı?

ben konuyu açan kişide de boşvermişlik gördüm...
benimde evli arkadaşlarım bu tarz sorunlar yaşıyor dönem dönem ama evliliğini renklendirmek adına hersey yapıyorlar...
bence sende olaya müdahale edebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…