sorunum:ortam sıkıntısı

merhaba hanımlar

bu portalda çok daha dertli konular var ama ben işin içinden çıkamadım yardımınızı istiyorum

ben yıllardır aynı olayı yaşıyorum. ortaokul, lise, üniversite, çalışma hayatımın hepsinde
örneğin çalışma hayatında yeni ortama girince imkanı yok bayanların olduğu gruba giremiyorum. yani güleryüzlü duruyorum güzel muhabbet kurmaya çalışıyorum ama imkanı yok selam dahi alamıyorum ve daha fenası laf çarpıtmalara maruz kalıyorum. ve belli ki bu yaptığım işe yaramıyo. yeni ortama geçmem de çözüm değil hep aynı şey oluyor. şu an bulunduğum ortamda insanlara nasıl davranmam lazım siz olsanız ne yaparsınız. biraz bakış açısına ihtiyacım var
Bende öyle ilk girdiğim ortama sıcak olmam ama güleryüzlü selam vermeme rağmen insanlar uzak duruyor benden. Birde zayıfım boyumda var ve güzel olduğum için kıskanıyorlar. Örneğin iş ortamında bir arkadaşım vardı hafif kiloluydu sarı saçları vardı bende saçlarımı boyatcam dediğimde yakışmaz yapma felan derdi yüzüme gülerdi ama sonra arkamdan neler neler demiş sonra öğrendim.

Bende öyle ilk girdiğim ortama sıcak olmam ama güleryüzlü selam vermeme rağmen insanlar uzak duruyor benden. Birde zayıfım boyumda var ve güzel olduğum için kıskanıyorlar. Örneğin iş ortamında bir arkadaşım vardı hafif kiloluydu sarı saçları vardı bende saçlarımı boyatcam dediğimde yakışmaz yapma felan derdi yüzüme gülerdi ama sonra arkamdan neler neler demiş sonra öğrendim.
bugün burdan o konuyu arkadaşlarla da konuştuk da büyük ihtimalle bi sebebi de odur. hani ben bu yönü hiç düşünememiştim. valla demiştir inanırım ya. ben pek böyle bişey beklemiyordum ama oluyormuş ne yapalım bizim de kaderimiz bu :) tek takılma kararı aldım kendim takılacağım işime bakarım sadece artık

Onların kabalığı. Her ortamda biraz kenarda kalan biri olabilir. Ben öyle bir ortamda o kişiyle muhabbet ederim, gelsene derim. 1 haftalık bir tura bile gitsem yaparım. Kimse yalnız kalsın istemem. Senin oradakilerde iş yok.

Onların kabalığı. Her ortamda biraz kenarda kalan biri olabilir. Ben öyle bir ortamda o kişiyle muhabbet ederim, gelsene derim. 1 haftalık bir tura bile gitsem yaparım. Kimse yalnız kalsın istemem. Senin oradakilerde iş yok.
ben de öyle yaparım. önceki yerlerde biri geldi mi araya almaya çalışırdım hep. ama yok yani akışına bırakırım ben de elimden geleni yaptım çünkü

Back
X