sorunum:ortam sıkıntısı

Ayni şey hep bana da oluyor.
Sonra tanıyınca çok iyi anlaşıyoruz.
Dedikleri hep çok havalı ve bişey desek tersleyecek gibi duruyorsun .
Guzelsen ilgi cekiciysen normal.

Valla benim de iş yaşamında 10. yılım..Yaşayıp, gözlemlediklerimden şu oldu : Birçoğu günü kurtarma çabasıyla yapay muhabbetlerde, yani kimsenin kimsryi umursadığı yok özünde, bi bakıyorsun yedikleri içtikleri ayrı geçmeyenler mecburi ya da keyfi yer değişikliği yapınca unutuluyor.Bana da uymuyor bu tür ilişkiler..

İşyerine profesyonel olarak bakmak gerek heralde onu anladım. Öğretmen de olsan, memur da, mühendis de veya neyse işte bi slm, bi nasılsın bir de zorunlu iletişim gerekirse iş için o kadar. Bunu yapsan soğuk oluyosun, kişiliğine uymayacak şekilde samimi davransan içine sinmiyor..

evet sakin sessiz biriyim. ama bi köşede oturmuyorum hani konuşanla güzel muhabbet ediyorum. ama yeni gittim oraya da kimseyi tanımadan bişey de diyemiyorum. herkes kendi arkadaşlarıyla takılıyo yani
Beni de kimse tanimak istemiyor .Herkes tanidigi arkadasiyla sohbet ediyor .Gorunmez gibiyim yanlarin da .Cabaliyorum ama tek cevap verip bitiriliyor konusma.Selam da vermiyorlar oylece yanimdan geciyorlar.Ben veriyorum ama degisen bir sey yok .Artik gulemiyorum ,konusmayi da unuttum .Bu insanlar niye boyle :(

Beni de kimse tanimak istemiyor .Herkes tanidigi arkadasiyla sohbet ediyor .Gorunmez gibiyim yanlarin da .Cabaliyorum ama tek cevap verip bitiriliyor konusma.Selam da vermiyorlar oylece yanimdan geciyorlar.Ben veriyorum ama degisen bir sey yok .Artik gulemiyorum ,konusmayi da unuttum .Bu insanlar niye boyle :KK43:
kibarlık bitmiş. sorsan kendilerine iyi insanlardır bide kendilerine öyle derler. ben de bıktım. bugün itibariyle karar verdim. kimseden insanlık da beklemicem. işe gidip geri gelirim sadece kendileri bilir. bugün baya sinirlendim

Ayni şey hep bana da oluyor.
Sonra tanıyınca çok iyi anlaşıyoruz.
Dedikleri hep çok havalı ve bişey desek tersleyecek gibi duruyorsun .
Guzelsen ilgi cekiciysen normal.
normalmiş gerçekten. konu açmam çok iyi oldu. kendimi suçlayıp duruyodum. düzelmez daha da. gördükleri anda ilk gün gözlerindeki nefreti hissettim yok böyle bişey

Valla benim de iş yaşamında 10. yılım..Yaşayıp, gözlemlediklerimden şu oldu : Birçoğu günü kurtarma çabasıyla yapay muhabbetlerde, yani kimsenin kimsryi umursadığı yok özünde, bi bakıyorsun yedikleri içtikleri ayrı geçmeyenler mecburi ya da keyfi yer değişikliği yapınca unutuluyor.Bana da uymuyor bu tür ilişkiler..

İşyerine profesyonel olarak bakmak gerek heralde onu anladım. Öğretmen de olsan, memur da, mühendis de veya neyse işte bi slm, bi nasılsın bir de zorunlu iletişim gerekirse iş için o kadar. Bunu yapsan soğuk oluyosun, kişiliğine uymayacak şekilde samimi davransan içine sinmiyor..
hani ben zaten zoraki samimiyet gösteremiyorum. bi konuşma bile batıyomuş onu çok net gördüm. hani uzak durmam için çok net set kurdular hissettim. ve dediğinde kesinlikle haklısın bundan sonra zorunlu iletişim kurmak zorunda kalırsam anca konuşurum. bugün itibariyle öğrendim bunu. iyi ki varsınız

normalmiş gerçekten. konu açmam çok iyi oldu. kendimi suçlayıp duruyodum. düzelmez daha da. gördükleri anda ilk gün gözlerindeki nefreti hissettim yok böyle bişey
Sadece iş ortamı değil ki .
Normal yolda yürüyorum kız bana çarpıp geçiyo sinirli sinirli :D birbirlerine işaret ediyorlar falan .
Hepimiz insanız yürü yolunda yani . Annem bile kaç kere tartıştı böyleleriyle

Sadece iş ortamı değil ki .
Normal yolda yürüyorum kız bana çarpıp geçiyo sinirli sinirli :KK70: birbirlerine işaret ediyorlar falan .
Hepimiz insanız yürü yolunda yani . Annem bile kaç kere tartıştı böyleleriyle
ay millete ne olmuş böyle :KK70: ama tamam yani kıskanırsın sevmezsin anlarım da işaret edip çarpmak nedir yuh

kibarlık bitmiş. sorsan kendilerine iyi insanlardır bide kendilerine öyle derler. ben de bıktım. bugün itibariyle karar verdim. kimseden insanlık da beklemicem. işe gidip geri gelirim sadece kendileri bilir. bugün baya sinirlendim
Birde seni suclarlar a sosyallikle selamsizlikla .Evet kendilerini hemen aklarlar kalirsin oylece ben de ise gidip geliyorum kimseyi de gordugum yok zaten.

Birde seni suclarlar a sosyallikle selamsizlikla .Evet kendilerini hemen aklarlar kalirsin oylece ben de ise gidip geliyorum kimseyi de gordugum yok zaten.
ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. yeterince güleryüzlü konuşkan olmaya çalıştım. ama zaten kafalarında bitmiş çok net. ne yaptıysam. ben de daha da alakam olmaz. insanlık gösterene verilir

Bende sizinle ayni durumdayim .Eskiler eskilerle sohbet muhabbet yeni gelenin yuzune bile bakilmiyor .Niye anlmiyorum sanirim ihtiyaclari yok bizlere .İse git gel yapiyorum .siz elbet birilerini bulursunuz surekli ayni odada oldugunuz icin branscilarla yanasanlar olacaktir.

Bende sizinle ayni durumdayim .Eskiler eskilerle sohbet muhabbet yeni gelenin yuzune bile bakilmiyor .Niye anlmiyorum sanirim ihtiyaclari yok bizler .İse git gel yapiyorum siz elbet birilerini bulursunuz surekli ayni odada oldugu icin branscilar yanasanlar olacaktir.
hayırlısı olsun ya. ben biraz kendim gibi sandım. kimseyi kolay kolay dışlayamam ben. tek takılmak da iyidir :) ben sadece ben de bi hata mı var bişey mi yaptım diye korkmuştum

hayırlısı olsun ya. ben biraz kendim gibi sandım. kimseyi kolay kolay dışlayamam ben. tek takılmak da iyidir :) ben sadece ben de bi hata mı var bişey mi yaptım diye korkmuştum
Ne hatasi canim .Ben de mi hata yaptim ki hic tanimadigim insanlar beni yalniz birakti dusun bir merhaba bike demediler gittim ben dedim .Kimsin demediler oylece oturdum kaldim bikmadim birdaha gittim odalarina gene konusan olmadi .Artik gitmiyorum oyle sinifim da takiliyorum.

Ne hatasi canim .Ben de mi hata yaptim ki hic tanimadigim insanlar beni yalniz birakti dusun bir merhaba bike demediler gittim ben dedim .Kimsin demediler oylece oturdum kaldim bikmadim birdaha gittim odalarina gene konusan olmadi .Artik gitmiyorum oyle sinifim da takiliyorum.
odan varsa çıkma hatta yani :) vardır bi sebebi olsun ya bugün büyük kararlar verdim iş ortamında :))

Yalniz birakilmanin disinda sizde pek iyi davranislar gormemissiniz sanirim.
tabi canım. konuyu ondan açtım zaten. ben böyle olay bu kadar beklemiyordum. hani normal aynı ortamda konuşulur çok samimi olunmaz zannediyodum. bilemiyorum ya demekki sistem böyleymiş olsun

Back
X