sorunum şu ki erkeklerle iletişim bozukluğu, özgüven eksikliği vs..

kızlar resimlerim hazır ama resim ekleye miyorum bnm mesaj kutumda öyle şeyler yok yaa =((

canım hani cevap verirken yukarda başlık yazma yeri var onun alt kısmında font size A falan var. o sıranında bi alt kısmında B I U var tam o sırada 14.cü insert image yazıyo tam o işte.

hangisinden başlamam lazım.özgüvenimi kıran o kadar çok şey varki..saçım kötü bi denemeden sonra yandı,aşırı zayıfım.hiç beğenilmeyen bi insan değilim ama özgüven eksiklği beni mahfetti. kız arkadaşlarımla aram çok iyi. ama erkeklerle asla iletişime geçemiyorum . beni hep saçma sapan bulurlar diye düşünüyorum neden bilmiyorum. konuştukça saçmalarım diye korkuyorum . o kadar çok kıyafet almama rağmen asla doğru giyinemiyorum yada ben öyle hissediyorum. ne kadar kıyafet alsamda hep paspalım.kendimle hiç barışık değilim:(((

aynı senin gibiydim ama beni bu oldugumun tersi mutlu eder mii diye düşündüm denedim bi cesaret tamamen mutsuz oldum en güzeli suan ki halim paspal giyinmek bana huzur veriyor erkeklerle konusmak tamamen sıkıcı saçlarım hep siyah renk değişmem dana yalamış gibi yapıştırırım kabarık oldugunda inan boguyordu anlayacagın suanki durumunla diğerini karsılaştır en güzelini bulursun ben artık milleti takmadan rahatıma baktım ve gercekten özgüvenimde var ve çok mtluyum

bence kendini sevmelisin bununla ilgili kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin hem sen ne düşünürsen karşındakinede yansır düşüncelerin sen kendini beğenmiyorsan konuşamam dersen karşındakide beğenmez kız yada erkek seninle konuşmak istemezler .

Saçmalıyorsun be canım seninki bence tamamen kuruntu
Ben de 17 yaşlarda böyle düşünürdüm biri gelip arkadaşlık teklif etse utancımdan kabul edemezdim.
İçinden geldiği gibi konuş, hareket et kimsenin seni eleştirmeye hakkı yok.

Back
X