• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunum şu ki :( :( :( :(

Arkadaşım bu şekilde kendini yıpratmadan keşke konuşsan güzelce, yok eğer olmuyosa takibe al ama belli etmeden kız bi şekilde kaynının nişanlısına duyurursa gerisi gelir zaten ki böyle şeyler hiç gizli kalmaz
bilmiyorum ne yapcamı

Geri isteği sildimcanm tutamiyorum ke dimi
Yahu evlisiniz farkinda misin. Benim uc yillik iliskim iki ay once bitti ailesiyle de tanistim. Simdi o evlense ve durduk yere esi beni arastirsa tutamayip instagramdan takip istegi gonderse (o kiz diye gonderdin sonucta) vay be adam evlenmis ama beni unutamamis, karisiyla hala benim icin kavga ediyolar ki arastiriyo diye dusunurdum.

Kizi niye karistiriyosun? Zamaninda sevmisler bitmis gitmis.

Yapacagın tek şey eşine çok güvendiğini belli edip farkettirmeden izlemek sana tavsiyem susup izlemek madm eşin fırsat vermiyo gizlideb araştır telini falan. ama ona belli etme Sonuçta ortada birşey yok adamı sorgulayamazsın kötü ve uzak davranamazsın. en güzeli de her zamankinden yakın ol eşine huzur bulsun yanında

Yahu evlisiniz farkinda misin. Benim uc yillik iliskim iki ay once bitti ailesiyle de tanistim. Simdi o evlense ve durduk yere esi beni arastirsa tutamayip instagramdan takip istegi gonderse (o kiz diye gonderdin sonucta) vay be adam evlenmis ama beni unutamamis, karisiyla hala benim icin kavga ediyolar ki arastiriyo diye dusunurdum.

Kizi niye karistiriyosun? Zamaninda sevmisler bitmis gitmis.
Sadece dediğniz gibi olsa evet doğru uyyuyan yılanı uyandırıyorumdur ama isin içinde aldatma var

Bende yeni evliyken,dusundukce kafayi yiyordumm.salak salak sorular soruyordum.ve bir sure sonra hepsi geciyor.onun size ait olduguna emin olunca....

Bugunde kadinlar klubunde , ex takintilari cogaldi..

Evlisiniz siz , senden oncesi bitmis gitmis ..
Sen bence sirf merakindan facebokku.gormek istiyosun aldatmak felan soz konusu degil..

Ilaki altinda bisey ariyosun ama bosuna kendine ve evliligine zarar veriyosun..
O kizin sizden haberi yoktur unutmustir belkide .

Sen istek yollayarak kiza kendini esini hatirlatiyosun...

Benim derdim yok ama kuruntum çoook eşimin benden önceki sevgilisi aklımdan çıkmıyo hatta bilinç altımı işkal etmiş durumda rüyalarıma giriyor...
Eşimin elini tutarken falan filan kabuslar görüyorum geçen arkadaşmn faceinden bi baktım bide ne göryim eşim biz nişanlıyken face i dondurdm demişti ama görünüyor bana şifresini söylemiyor unuttum diyor..
Bikere ben girdim nişanlyken alalacale aldıelimden dondurcam diye vardı bi b.k u anladm ama üstelemedim yeni nişanlydik mesaj kalmıştır silmeyi unutmuştur, diye

NAPCAM BEN.KIZLAR BU KURUNTU BENİ BİTİRİYO .... :KK43: :'(
Eşini evlenmeden önce ne kadar süre tanıma fırsatı buldun ?

Facebook konusunda şüphelenmeni anlarım ama eski sevgiliyi kıskanma derecen hastalık seviyesine ulaşmış...

Bu kuruntuyla yaşanmaz.
Buna bi çare bulun.
Yoksa eşiniz bu durumdan sıkılacak ve
KAVGALAR BAŞLAYACAK.
Benim eski facebook adresimin şifresini kırmışlardı.
Bunu yapabilen insanlar var.
İçiniz rahat etmiyorsa böyle birini bulun, şifreyi kırsın bakın ve sonra ne olucaksa olsun.
Yoksa bu şekilde yaşanmaz..

eski sevgilisine bakmak hala içinde bir şeyler olduğu anlamına gelmez ki
eski bir erkek arkadaşıma faceden bende bakmıştım , ama çok iyi çok temiz kalpli bir çocuktu , biz beraberken sınava hazırlanıyordu , ne oldu bölümünü kazanabildi mi , naptı ne etti diye bende bakıyorum zaman zaman , tamamen dost bir niyetle

Birakin eski eskide kalsin
Supeleriniz varsa aman dikkat kesinlikle belli etmeyin esinizi huzursuz etmeye gerek yok
Yapabilecek teknolojik bilgiye sahipseniz şifre kirin telini kurcalayin arama kayitlarinin dökümüne bakin telin yada PC bin geçmişini inceleyin
Bunlari yapamiyor içiniz rahat etmiyorsa esinizle acil acil konusunki en doğrusu bu olur

Ya arkadaşım vakti zamanında neden düşünemiyorsun bunların sorun olacağını.Neden akıl edemedin ki ? Ya bu mevzunun üzerine gitmekten vazgeçecek ve yutacaksın ya da didkleyeceksin ve sonunu getireceksiniz evliliğin.

Keşke evlenmeden önce gözlerini açsaydın

Ya arkadaşım vakti zamanında neden düşünemiyorsun bunların sorun olacağını.Neden akıl edemedin ki ? Ya bu mevzunun üzerine gitmekten vazgeçecek ve yutacaksın ya da didkleyeceksin ve sonunu getireceksiniz evliliğin.

Keşke evlenmeden önce gözlerini açsaydın
Çok seviyodum ve hala a§ığım ve bana olan sevgisindende eminim ama bir şüphe insanı deli ediyor

Çok seviyodum ve hala a§ığım ve bana olan sevgisindende eminim ama bir şüphe insanı deli ediyor

Emin olduğun birşeyden şüphe edemezsin,etmezsin zaten.Sizin ki başka bir duygu,tarifi olmayan birşey yaşıyorsunuz.Madem bu derece kendinizi hırpalanmasına razısınız o zaman burada başlık açmamalısınız.

Çok seviyodum ve hala aşığım; bu iki kelime de çok çelişkili.Çok çelişkili ifadeler...Siz ilk önce önünüze duygularınızı ve gerçekleri koyup düşünmelisiniz.Ardından da ne yapmak istediğinize karar vermelisiniz.

Onun size olan sevgisi ise muamma.Tabiiki karar sizin.Çünkü bu hayatı yaşayacak sizsiniz.

Tahminimce siz sadece kaybetmekten korkuyorsunuz

Evliliğinizde güven sorunu var eşinin bu hareketleri seni şüphe içinde bırakıyor belli.

Back
X