sorunum

Pulmicort_Combivent

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.072
374
123
dün bir konu açmıştım annemle ilgili ancak yeni üye oldum yanlış yere mi ne açmışım kapandı
ben kapanmıştım annemin yüzünden açılmak zorunda kalacağım sanırım
dünki konumu okursanız daha iyi yardımcı olabilirsiniz gibime geliyor şimdiden teşekkür ederim
annemle her şeye rağmen her şeyi göze alarak konuştum tabii kardeşim aracılığıyla benimle konuşmuyor dünde yazmıştım
annem dediki işe gir (inşallah kpss ile atanırsam inşallah herkes atanır
istediğin feraceyi al, hatta birtanede bana al beraber kapanalım lise bitincede kız kardeşimde kapanırmş onuda kapatırmışız dedi şimdi ben doğru dürüst kapalı değilim ancak güzellik umrumda olmadıgı için evde bulduklarımı giyiyorum haliyle özensiz anneme göre paçoz oluyormuşum hakkını veremediğimi bende biliyorum feracem yok alacak durumumda yok ne yazıkki oraları anlatıp vaktinizden almayım
güzel kapanamıyormuşum
ben çoook arada kalıyorum:KK43::KK43::KK43::KK43: ne yapacagımı bilemiyorum anlaşılır yazmadıgımın farkındayım ancak yine konu kapanır diye yazamıyorum ben ne yapmalıyım annemde haklı güzel kapanamıyorum ama bırakmakta istemiyorum bende ferace giymek istiyorum annem gibi işe girmeyi beklesem mi diyorum
ne yapıyım yardımcı olacaklara,okuyanlara çok teşekkür ediyorum, hayırlı akşamlar

Güzel kapanmadığınız için anneniz açılın mı diyor? Ferace ile kapanmayan çirkin kapalı mıymış? Yani tesettürlü birisi değilim ancak böyle kategorize edilmesi bana yanlış geldi. Yani kolu açık, poposu dar falan diye yapılan eleştirileri duyuyorum ama bu başka birşey

bende biliyorum güzel kapanmadıgımı annemle hergün tartışıyoruz bu yüzden çok bunalıyorum ben iki arada bir derede kalıyorum en kısa zamanda kendime uygun şeyler almayı bekliyorum ah bir kış gelse kışın giyecek bir sürü şeyim var benim ne yapayım Allah yardımcımız olsun :KK43::KK43::KK43::KK43:

dün bir konu açmıştım annemle ilgili ancak yeni üye oldum yanlış yere mi ne açmışım kapandı
ben kapanmıştım annemin yüzünden açılmak zorunda kalacağım sanırım
dünki konumu okursanız daha iyi yardımcı olabilirsiniz gibime geliyor şimdiden teşekkür ederim
annemle her şeye rağmen her şeyi göze alarak konuştum tabii kardeşim aracılığıyla benimle konuşmuyor dünde yazmıştım
annem dediki işe gir (inşallah kpss ile atanırsam inşallah herkes atanır
istediğin feraceyi al, hatta birtanede bana al beraber kapanalım lise bitincede kız kardeşimde kapanırmş onuda kapatırmışız dedi şimdi ben doğru dürüst kapalı değilim ancak güzellik umrumda olmadıgı için evde bulduklarımı giyiyorum haliyle özensiz anneme göre paçoz oluyormuşum hakkını veremediğimi bende biliyorum feracem yok alacak durumumda yok ne yazıkki oraları anlatıp vaktinizden almayım
güzel kapanamıyormuşum
ben çoook arada kalıyorum:KK43::KK43::KK43::KK43: ne yapacagımı bilemiyorum anlaşılır yazmadıgımın farkındayım ancak yine konu kapanır diye yazamıyorum ben ne yapmalıyım annemde haklı güzel kapanamıyorum ama bırakmakta istemiyorum bende ferace giymek istiyorum annem gibi işe girmeyi beklesem mi diyorum
ne yapıyım yardımcı olacaklara,okuyanlara çok teşekkür ediyorum, hayırlı akşamlar
Annen icin degil Allah icin kapancaksin sonucta bunun iyi giyiniyorum ya da kotu giyiniyorumu yok .. kiyafetleri bahane olarak goruyorum.

Bence annenin zihniyetinde bir hata var

acemiliğimin farkındayım etrafımda kapalı yok annemde açık
yani ne yapacagımı bilemiyorum istemiyorum deyip duruyor, tesettürün hakkını veremediğim içinde bir yandan ben üzülüyorum dogru yolu seçemiyorum

Milletin nasıl kapandığı/açıldığı başkasını ne kadar geriyor ya.

Enteresan bir milletiz.

Ben kapalı ama dar giyiyor, makyaj yapıyor akımını da anlamıyorum.

Belki onun yorumu o sonuç olarak o kendini öyle daha rahat hissediyor.

Kim nasıl isterse öyle kapansın/açılsın

Bu tartışma bitsin artık

Kıyafetten ziyade başka şeyleri eleştirelim, geliştirelim

Back
X