sorunuma doktorlar bile çözüm bulamadı yardım edin kızlar çok bunaldım artık

busra44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
2.446
19
158
40
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Aslında özelimi paylaşmak bana göre deil ama 2.5senelik evliyim ve 2senedirli sürekli doktora gidiyorum toplamada 4 doktor değiştirdim ve hala sorunum çözülmedi. Sorunuma gelince ilişkiye Girerken ve sonrasında çok ağrım oluyor. Tahammül edemeyeceğim kadar çok ağrım oluyor. Bu ağrı ilişki sonrasndada 1saate yakın sürüyor. Gittiğim doktorlar önce bir tanesi rahminde yara var dedi 6ay ilaç tedavisi uyguladı ama ağrımda azalma bile olmadı. Sonra başka bir doktora gittim yara falan yok dedi oda karın bölgende ve yumurtalıklarında aşırı iltihap var dedi iğne ve ilaç tedavisi uyguladı yine geçmedi. Başka bir doktora gittim enfeksiyonun var dedi ondan ağrın oluyor dedi. Onuda tedavi etti ama geçmedi geçmedi geçmedi. En sonunda pskolojik dedi antideprasan verdi ama ben daha kullanmaya başlamadım çünkü sorunumun pskolojik olduğunu sanmıyorum. Ve antideprasan kullanmak çok mantıklı gelmiyor bana. doktorların bile çözüm bulamadığı sorunuma ben ne yapıcam arkadaşlar.

Uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen arkadaşlara.s.

canım benim sakın kendini kasıyor olmayasın
benimde böbreklerim dayanılmaz ağrıyordu
hiçbirşey bulamadılar
depresan kullandım şuan ağrım yok
bence o ilaçları içmeyi ihmal etme bitanem a.s.

öncelkle çok geçmiş olsun
bncede psikoljik olablr
birde o ilacı denyin bişey kaybetmezsnz
yoksa çok çok ii bi jinekolağa gözükün tekrandan

canım benim sakın kendini kasıyor olmayasın
benimde böbreklerim dayanılmaz ağrıyordu
hiçbirşey bulamadılar
depresan kullandım şuan ağrım yok
bence o ilaçları içmeyi ihmal etme bitanem a.s.

Kendimi kasmıyorum canım ya Ama ağrım yine oluyor işte 2.5senedirli bir türlü geçmedi
İnan pskolojim bozuldu artık birde antideprasan deneyeyim ozaman. inş bunun faydası olur ama sanmıyorum artık umudum kalmadı. En azından deprasanla geçeceğini sanmıyorum.

ağrının bir sebebi olmalı sanırım hiç bir şey bulamayınca psikolojik olduğuna kanaat getirmişler Mrs.Sönmez in dediği gibi kendini kasıyorsan ilişki esnasında böyle ağrı çekebilirsin yine sanırım bu konuyu jinekolog çözecektir kayganlaştırıcı jel verebilir veya oncesinde senın rahatlacı bir hap verebilir... umarım bir an önce iyileşirsin ızdırap olmuş...

öncelkle çok geçmiş olsun
bncede psikoljik olablr
birde o ilacı denyin bişey kaybetmezsnz
yoksa çok çok ii bi jinekolağa gözükün tekrandan

cevap yazdığın için teşekkür ederim arkadaşım. a.s.
antideprasana başlayınca bırakmak zor oluyormuş diye duydum ondanda başlamak çokda istemiyorum aslında.
İyi bir jinekoloğa gelince zaten gittiğim 4doktorda malatyanın en iyi jinekologlarydı.:delphin:

cevap yazdığın için teşekkür ederim arkadaşım. a.s.
antideprasana başlayınca bırakmak zor oluyormuş diye duydum ondanda başlamak çokda istemiyorum aslında.
İyi bir jinekoloğa gelince zaten gittiğim 4doktorda malatyanın en iyi jinekologlarydı.:delphin:

madem cnm böle bi sorun yaşıyosun bilmiyorum eşin ne işle meşgul ama
ankaraya git orda alanının en ii doktorları mevcut
seninkisi çekilr birşey değil sonuçta ağrı bu
sen istemeye istemeye birlkte oluyosundr eşinle
çünkü ağrı var işin ucunda onun için cnm
bu antidepresanları kullan eğer çok bi yanetkisi yoksa
oldu geçmiyor başka şehirlerde bak çaresine
sonuçta bnde malatyalıyım ama orası bi ankara kadar gelişmiş değil

ağrının bir sebebi olmalı sanırım hiç bir şey bulamayınca psikolojik olduğuna kanaat getirmişler Mrs.Sönmez in dediği gibi kendini kasıyorsan ilişki esnasında böyle ağrı çekebilirsin yine sanırım bu konuyu jinekolog çözecektir kayganlaştırıcı jel verebilir veya oncesinde senın rahatlacı bir hap verebilir... umarım bir an önce iyileşirsin ızdırap olmuş...

Canım ya nettende kendi durumumu çok araştırdım ama ilişkiden sonrada ağrım olduğu için çok pskolojik olduğunu sanmıyorum. Kayganlaştırcı jelde verdi doktorum ama onu kullannca daha çok ağrm oldu :delphin:
Eşimi çok seviyorum ama evliliğim işkence gibi oldu bana.
Artk bu sorundan kurtulmak istiyorum ama çok yoruldum bu sorunla uğraşmaktan

Kendimi kasmıyorum canım ya Ama ağrım yine oluyor işte 2.5senedirli bir türlü geçmedi
İnan pskolojim bozuldu artık birde antideprasan deneyeyim ozaman. inş bunun faydası olur ama sanmıyorum artık umudum kalmadı. En azından deprasanla geçeceğini sanmıyorum.

antidepresan ağrına çözüm bulmasa bie psikolojini düzeltebilir biraz. hatta psikolojik olarak rahatlarsan ağrın da azalabilir diye düşünüyorum

Canım ya arkadaşların ve doktorun dediği gibi gerçekten psikolojik olabilir. Bir an önce antidepresan ilacını kullanmaya başlasan olmaz mı? Umarım bir an önce iyileşirsin ve ağrılarından kurtulursun:Saruboceq:

canım yardımcı olurmu bilmem ama
bun benzer bir ağrı olayı benim başımdanda geçti
sırtımdan vuran ve tüm göğüs kafesimi kaplayan diş sancisi gibi bir ağrı
gitmediğim dr kulllanmadığım ilaç yaptırmadığım tahlil kalmadı
sonuç ağrıda hiç bir değişiklik yok
enson psikiyatrise gitttim
hemde özel falan değil hastaneye
dr derdimi dinledi sen bizliksin dedi nasıl olur ne alaka dedim
evet tam alaka dedi her neyse verdiği iki ilacı düzenli kulllanmamı söyledi
ağrıdan zehir olsa içicek haldeyim ama
ve ilaçlarımı kullllandım
inanırmısın kullllanmaya başladığımın ikinci günü ağrıda hafifleme oldu
iki aydır kulllanıyorum ama çok dü,zenli ağrıdan eser kalmadı
geçen hastaneye gitttiğimde dr ye sordum
size inanmamıştım
nasıl böyle olabilir
dr güldü
aşırı derecede içine atıp kendini kasıyorsun
bu kasma sonucun da
tüm kasların ağrıyor dedi canım
iyi bir dr iyi bir antideprasan mutlaka derdine çare olacak
sen bile inanamıyacaksın sonuçlarına öptüm :teselli:

madem cnm böle bi sorun yaşıyosun bilmiyorum eşin ne işle meşgul ama
ankaraya git orda alanının en ii doktorları mevcut
seninkisi çekilr birşey değil sonuçta ağrı bu
sen istemeye istemeye birlkte oluyosundr eşinle
çünkü ağrı var işin ucunda onun için cnm
bu antidepresanları kullan eğer çok bi yanetkisi yoksa
oldu geçmiyor başka şehirlerde bak çaresine
sonuçta bnde malatyalıyım ama orası bi ankara kadar gelişmiş değil

eşim matematik öğretmeni canım
evet gerçektende çekilir bir dert deil ama ben 2.5senedirli evlendiğimden beri bu derdi çekiyorum. Eşimi çok seviyorum onu istiyorum her seferinde ağrım olmayacak bu sefer diye kendimi kandırıyorum ama her seferinde sonu hüsran artık son 2aydırlı pskolojim çok kötü her ilişkinin sonunda ağlyorum nerdeyse eşimde çok üzülüyor bu duruma ve benden uzak durmaya başlyor ama ben bunuda istemiyorum.

Canım 2,5 senedir evli olduğunu ama 2 senedir acı ve ağrı çektiğini yazmışsın evliliğin ilk aylarında bu yokmuydu sonradanmı oluştu? Öncelikle mesleğinde çok iyi bir jinekologa gideceksin ultrason, kan tahlili her türlü muayeneni yaptıracaksın sonrasında belki üroloji olabilir idrar yoları iltihabı olabilir ama buna jinekolog karar verir benim konum değil baktınki hiç bir sağlık sorunun yok o zaman yaşam ve aile koçları var hatta kendin değil eşinle beraber bu konuyu konuşmaya gideceksin ufak dozda ilaçlar iyi gelecektir bende kullanıyorum ufak dozda asla bağımlılık yapmıyor alışırken ve bırakırken bir geçiş dönemi yaşıyorsun ama en uygunu bu olacaktır zaten senınle terapide yapıyor sadece ilaç vermiyor yaşam koçları...

canım yardımcı olurmu bilmem ama
bun benzer bir ağrı olayı benim başımdanda geçti
sırtımdan vuran ve tüm göğüs kafesimi kaplayan diş sancisi gibi bir ağrı
gitmediğim dr kulllanmadığım ilaç yaptırmadığım tahlil kalmadı
sonuç ağrıda hiç bir değişiklik yok
enson psikiyatrise gitttim
hemde özel falan değil hastaneye
dr derdimi dinledi sen bizliksin dedi nasıl olur ne alaka dedim
evet tam alaka dedi her neyse verdiği iki ilacı düzenli kulllanmamı söyledi
ağrıdan zehir olsa içicek haldeyim ama
ve ilaçlarımı kullllandım
inanırmısın kullllanmaya başladığımın ikinci günü ağrıda hafifleme oldu
iki aydır kulllanıyorum ama çok dü,zenli ağrıdan eser kalmadı
geçen hastaneye gitttiğimde dr ye sordum
size inanmamıştım
nasıl böyle olabilir
dr güldü
aşırı derecede içine atıp kendini kasıyorsun
bu kasma sonucun da
tüm kasların ağrıyor dedi canım
iyi bir dr iyi bir antideprasan mutlaka derdine çare olacak
sen bile inanamıyacaksın sonuçlarına öptüm :teselli:

Canım peki sen kendini kasıyormuydun ilişki esnasında. Ben kendimi hiç kasmıyorum canım ama ağrım oluyor. Birde senin ağrın sırtında oluyormuş. benimki pelvik ağrı canım. Ama olsun yinede senin yazını okuduktan sonra antideprasan kullanmaya karar verdim. Sorunumu çözmesede en azından bozulan pskolojimi düzeltir inşallah.

Eğer kist, enfeksiyon , yara vs. yoksa, hormon değerleriniz iyiyse sorun psikolojiktir diye düşünüyorum.

Canım 2,5 senedir evli olduğunu ama 2 senedir acı ve ağrı çektiğini yazmışsın evliliğin ilk aylarında bu yokmuydu sonradanmı oluştu? Öncelikle mesleğinde çok iyi bir jinekologa gideceksin ultrason, kan tahlili her türlü muayeneni yaptıracaksın sonrasında belki üroloji olabilir idrar yoları iltihabı olabilir ama buna jinekolog karar verir benim konum değil baktınki hiç bir sağlık sorunun yok o zaman yaşam ve aile koçları var hatta kendin değil eşinle beraber bu konuyu konuşmaya gideceksin ufak dozda ilaçlar iyi gelecektir bende kullanıyorum ufak dozda asla bağımlılık yapmıyor alışırken ve bırakırken bir geçiş dönemi yaşıyorsun ama en uygunu bu olacaktır zaten senınle terapide yapıyor sadece ilaç vermiyor yaşam koçları...

canım ağrım evlendiğimden beri var. Doktora 2senedirli gidiyorum yazdım. İlk 6ay doktora gitmemiştim. Korktuğum için. Zaten doktorum ilk önce idrar tahlili istedi idrar yollarımda enfeksiyon yada iltihaba rastlamadı.
HeraLde şuanda yapmam gereken o antideprasanları kullanmak olacak.
Buarada malatyada aile koçu falan yok canım ya olsa eşimde gelir benimle ama yok.

haklısın canım ben sanki seni İstanbuldaymışsın gibi konuştum bir arkadaş daha seninle aynı sorun olmuş ve o da antıdepresanla çözümlemiş olayı tek çare sana doktorunun verdiği antidepresan ı kullanman istersen burda da bır psikatrı doktoru var psikoloji kısmına yazabilirsin bu derdini sana bir çözüm önerisinde bulunur...

haklısın canım ben sanki seni İstanbuldaymışsın gibi konuştum bir arkadaş daha seninle aynı sorun olmuş ve o da antıdepresanla çözümlemiş olayı tek çare sana doktorunun verdiği antidepresan ı kullanman istersen burda da bır psikatrı doktoru var psikoloji kısmına yazabilirsin bu derdini sana bir çözüm önerisinde bulunur...

Umarım benim sorunumda antideprasanla çözülür canım. Pskoloji bölümüne yazmak aklıma gelmemişti. teşekkür ederim arkadaşım birde oraya yazayım. Ama nedense ben bir türlü sorunumun pskolojik olduğuna inanmıyorum. :1no2:

canım çok benzer bi problem yakın bi arkadaşımda ayyuka çıkmıştı.
değişik jinekologlar çeşitli ilaçlarla tedavi etmeye çalişti ama başaramadı
son gittigi jinekolog buldu sorunun ne oldugunu
bazı dogum kontrol hapları kuruluga sebep oldugundan ilişki esnasında sürtünme nedeniyle tahrişe neden oluyormuş
idrar yaparken yanmadan da şikayeti vardı meger sebebi buymuş
sonra kullandıgı ilaç sayesinde kalmadı herhangi bir problemi

lütfen bu tür rahatsızlıklarda sizi kobaya cevirmelerine izin vermeyin
3-5 doktor değiştirmek yerine gercekten işinin ehli bir doktor bulun ve ona tedavi olun
öyle ki yengem "hamile kalirsan ya sen ölürsün ya bebek" diyen ve saçma sapan ilaçlara yüklenen doktoru dinlemeyip istanbulda bu dalda uzman bir doktor kontrolunden geçti ve durumun hiç de öyle olmadıgını anlattı
şimdi Allah bağişlasin dünya yakışıklısı 3 yasında bi kuzenim var :asigim:

bu arada geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
canım çok benzer bi problem yakın bi arkadaşımda ayyuka çıkmıştı.
değişik jinekologlar çeşitli ilaçlarla tedavi etmeye çalişti ama başaramadı
son gittigi jinekolog buldu sorunun ne oldugunu
bazı dogum kontrol hapları kuruluga sebep oldugundan ilişki esnasında sürtünme nedeniyle tahrişe neden oluyormuş
idrar yaparken yanmadan da şikayeti vardı meger sebebi buymuş
sonra kullandıgı ilaç sayesinde kalmadı herhangi bir problemi

lütfen bu tür rahatsızlıklarda sizi kobaya cevirmelerine izin vermeyin
3-5 doktor değiştirmek yerine gercekten işinin ehli bir doktor bulun ve ona tedavi olun
öyle ki yengem "hamile kalirsan ya sen ölürsün ya bebek" diyen ve saçma sapan ilaçlara yüklenen doktoru dinlemeyip istanbulda bu dalda uzman bir doktor kontrolunden geçti ve durumun hiç de öyle olmadıgını anlattı
şimdi Allah bağişlasin dünya yakışıklısı 3 yasında bi kuzenim var :asigim:

bu arada geçmiş olsun canım

Canım ben doğum kontrol hapıda kullanmıyorum. kuruluk gibi bir sorunumda yok.
Malatyanın en iyi jinekologlarına gittim. Senin deyiminle hepside kobaya çevirdi beni. biri yara var dedi biri iltihap dedi biri enfeksiyon dedi biri tedavi için çok geç kaldın dedi ama sonradanda hiç bir sorun görünmüyor dedi. başka bir doktor rahmin dar sen ölene kadar bu acıyı yaşayacaksın dedi boşuna doktora gitme dedi. en son gittiğim doktorda görünürde bişey yok rahminde asla dar deil dedi pskolojik dedi. Aslında en iyisi ankaraya gitmek ama şuan durumumuz bunun için uyun deil.

Back
X