canım öncelikle çok geçmiş olsun yalnız degilsin bunu bil aynısı bendede var.ne ilaçlar nede başka bişe fayda etmedi.beni hatırlarsın belki agustos annesiyim.tek sorun rahim ağzı darlığı yada çatı darlığı biliyormusun bak doğum yaptım hamileyken açılır diye umut etmiştim ama olmadı hatta 8 ay yapmayınca tamamen kapanmış desem yeridir çatı kontrolunde dr um baştan sona suyu çıktı adamın sanki kafasından aşagıya bi kova su dökmüşler ben hastaneyi inlettim düşün yani sadrcr çatıma bakıcaktı açılma varmı diye ama bakamadı

şimdi bile hala çok zorlanıyorum ama ben kabullendim bu acıyı onunla yaşamı seçtim artık.nasılmı cinsel ilişkiden önce mutlaka ön sevişme yapın uzun tutunbunu ama sonra sen zevk aldığın noktayla biraz oyna yada eşin.ilişki sırasında acıyı bir kenara at zor oluyo ilk sıralar ama zamanla alışıyosun sadece beynini zevke yönlendir zamanla böyle alışıp artık acıyı az hissediyosun eşininle yardımıyla ama benim eşim çok destek oldu bu konuda 3 yıldır evliyim ve evlendikten 1 sene sonra bunu uyguladık eşimle konuşup böyle bir yol bulduk ve şimdi acıyı çok az hisseiyorum ve en fazla 3 günü geçmesin ilişki süreniz yoksa acın daha kuvvetli olur benimkide ertesi güne hemen kapanıyo dr.um demişti süreyi kısa tutun daha kolay olur diye inş.bi faydam olmuştur biraz çekinerek yazdım ama olsun sonuçta hepimiz başka bölümlerdede olsak arkadaş dost ve kardeşiz dimi