geçmiş olsun canım. madem bu kadar tedavi denedin. son çare bunuda kullan bakalım. belkide iyi gelir.
teşekkür ederim canım. dediğin gibi heralde son çare kullancam antideprasanı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım. madem bu kadar tedavi denedin. son çare bunuda kullan bakalım. belkide iyi gelir.
Canım peki sen kendini kasıyormuydun ilişki esnasında. Ben kendimi hiç kasmıyorum canım ama ağrım oluyor. Birde senin ağrın sırtında oluyormuş. benimki pelvik ağrı canım. Ama olsun yinede senin yazını okuduktan sonra antideprasan kullanmaya karar verdim. Sorunumu çözmesede en azından bozulan pskolojimi düzeltir inşallah.
geç gördüm canım özür :çok üzgünüm:
şimdi gelelim soruna
nedeni belirsiz
bir ağrı diyorsun
kasılma diyorsun
benim gövdemde bir kasılma senin
genital organın da
sanki bir benzeri gii geldi bana
bu tür konuları konuşmaktan nedense utanmışımdır
ama ilk ilşki esnasın da zorlandıysan acı çektiysen
vucut kendini özelllikle genital bölge istem dışı kasmaya ayarlanmıştır
deprasanları kullanıyorsun
artı kayganlaştırıcı krem kulllanıyorsunuz ilişki esnasın da
doğumdan sonra otomatik olarak bişey kalmıyacak zaten kaslarda gevşeme olacak
kremi özelllikle eşin ve sen aynı anda kulllanın olurmu:teselli:
Selma orhan , Sevgi demirhan bulam , Fezza Burak , Banu atay
Şimdide übeyd beye gidiyorum canm aslında ilgisinden çok memnunum ama ondanda sonuç alamadım en sonunda pskolojik dedi antideprasan verdi ama bu ilacı bırakmak kolay olmuyormuş onun için başlamayada korkuyorum ama başka çözüm kalmadı heralde.
Araştırmaya gidemiyorum çünkü iş yerimden izin almak sorun oluyor biraz. benim sorunum kayganlık deil canım ilişkiden önce yeterince kayganlıkda sağlanıyor ama yinede acım oluyor.
canım psikoloğa git sen bi çözüyorlar sorunu..o kadar doktora gitmişsin.turgut sesliyede git o daha deneyimli ben kendimi bildim bileli o doktor..yada yeter artık sıkıldım dersende psikolağa git, senin ilacı kadın doğumcumu yazdı peki?
gerçekten psikolojik olabilir ama antidepresan almak yerine cinsel tedaviler konusunda uzmanlaşmış bir terapiste gitmen çok iyi olur.....gerçekten bu konuda terapi var ve sonuç olumlu olabiliyor....
Evet canım antideprasanın übeyd bey yazdı. aslında ne yapıcam bende bilmiyorum ama doktor doktor gezmekten sonuçsuz kalan tedavilerden sıkıldım yoruldum artık.
canım sen kadın doğumcuları boşver.sen psikoloğa git kesin..onlar çözüyorlar..übeydinde verdiği ilacı kullanma...