- 16 Eylül 2015
- 158
- 38
- 28
- 32
- Konu Sahibi AzrAyazZehrAhmet
Kızlar merhaba, size bir konudan bahsedeceğim bilmiyorum belkide ben biraz duygusal bi insan olduğum için çok takıyorum ama sizinle paylaşıp fikir almak istedim.Ben 2013 yılında bir firmaya girdim girdikten bir sene sonra yine orada çalışan biriyle yakınlaştım(şu an nişanlıyız).Ve şirket kuralları gereği çiftler çalışamazdı şirkette nişanlım o firmada 6 yıllık elemandı ben ise bir buçuk yıllıktım ve yeni terfi etmiştim bizim ilişkimiz ilerledi fakat kimseye bahsetmedik şirkette devam edebilmek adına ama bir gün anlaşıldı(bizi dışarda gören işgüzar bi çalışan tarafından şikayet edildik) malesef ve ben işten çıkartıldım daha doğrusu çıkmak zorunda bırakıldım şu an ayrılalı 8 ay oldu ben bu süre zarfında çok iş aradım bir iki yere girdim çıktım ama yapamıyorum girdiğim heryerde orayı arıyorum bilmiyorum belki de nişanlım hala orada diye aklım o firmada
Baktığım bütün işler eski iş yerime yakın olsun istiyorum ama bulamıyorum psikolojim bozuldu sanırım ağlayıp ağlayıp duruyorum çocuk gibi sizce benim durumuma ne deniyor ne yapmam gerek birşey söyleyin lütfen : ((