İçimden geçenleri söylüyorum ama o kadar kendine güvenmiyor ki, yapamıyor. Yani istekli, bana saldırıyor hatta arada ama sonu bir yere bağlanmıyor.
Başka bir uzmana gitmeyi de düşündüm ama bilmiyorum, hayalkırıklığı çok kötü..
Eşinizle bu konuda hiç konuştunuz mu ? Duygularınızdan haberdar mı ?
Madem iyi geldi tekrar bir uzmana gitmeyi düşünmez misiniz ?
yok gidin vazgeçmeyin
eşiniz özellikle bu konularda yardım alsın
çünkü güven eksikliğinden olacağı varsada olmaz
sizde ona yardımcı olmaya çalışın
memnuniyetsiliğinizi belli etmeyin
onu yüreklendirecek sözler söyleyin aşıcaz bu günleri filan diye
ama boşanmak için daha erken zamanla düzeleceğinizi düşünüyorum
Cinsellik evliliğin bir parçası .
Olmazsa olmazı.Bir ömür boyu kardeş kardeş gçiremezsiniz sonuçta.Çocuk olması anne baba olunması icap eder.
İstek arzularınz olur olacaktırda normali bu...
Biraz daha sabredin bir uzmana daha gidin
Gene olmuyorsa yapcak birşey yok.
onu seviyorsanız cinsel konuyu sorun etmeyin derim..yani boşanmayın...ne bileyim romantik film izlettirin öğrensin:)p.rno değil tabi..bir sorun varsa eğitimle aşın...
eşinin daha önce deneyimi olmamış mı ?ten uyumu denen şey çok önemli .sanırım flört sırasında pek birşey yaşamadınız .küçük öpüşmeler ,flörtler yaşanmalı diye düşünüyorum evlenmeden önce sorun çıkıyor işte sonradan gördüğümüz gibi .evlenmeden önce ilişkiye destek vermiyorum yapın demiyorum ama biraz da olsa birşeyler yaşanmalı ki çiftler aralarında etkileşim olup olmadığını bilmeli .neyse siz okumuş etmişsiniz yani ne bileyim hiç merak etmedeniz mi ?terapistin birşeyler çözebileceğini sanmıyorum .bir erkeği arzulamıyorsanız arzulamazsınız bu kaar net .ne kadar iyi olduğunun cinsellikle ilgisi yok .iyi erkekler arzulanmaz diye birşeyde yok asla .sizin sorununuz sadece eşinizi istemiyorsunuz o yönden yani .eşinizde bunu anlıyor size dokununca kendini veremiyor haliyle .
bu şekilde evliliğinizi yürütmeye devam etseniz bile mutlu olabileceğinizi sanmıyorum
ancak severek evlenen aklı başında insanlar olarak bu sorunu aşabilme şansınız çok yüksek
bir uzmana daha görünün derim sonuç alamazsanız belki bir uzmana daha...
ikinizde bu sorunu aşmaya niyetli olduktan sonra mutlaka bir yöntemin bulunabileceğini düşünüyorum
aşılamazsa da elinizden geleni yapmış olmanın huzuru olur içinizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?