Ben en son yazdigina takildim `cocukta yapmiyo`... Bence iyi ediyor, daha sen esinle guven sorunu yasarken nasil bir cocuk sahibi olmayi dusunursun? Bir dur bakalim... Once aranizdaki sorunlardan kurtulmaniz gerekiyor, hele ki boyle seni ciddi anlamda rahatsiz eden ve guvenini sarsan bir sorun varken, cocugun olmasi hata olur dusuncesindeyim...
2 yillik bir evliligin var, az bir zamanda degil. Esin ile ciddi anlamda bu konunun seni ne kadar rahatsiz ettigini konusmalisin, gerekirse tavir almalisin. Sahsen ben ayni durumda olsaydim, esime ne kadar guvensizlik hissettigimi dile getirir ve ona guvenemedigim taktirde kendisi ile bir hayati nereye kadar surdurebilecegimi sandigini sorardim? Ayni zamanda kendisinin empati kurmasini, benim ayni sekilde ona guvensizlik hissettirdigim taktirde nasil bir tavir izleyecegini dusunmesini isterdim. Sinek kucuktur ama mide bulandirir.
Bence esin ile uzun bir konusma yapmalisin. Eger bu anlamda senin ona guvenmeni istiyorsa ve saglikli bir evlilik hayati surmek istiyorsa, senin soylediklerine kulak vermek zorunda. Sonuc olarak erkeklerde soyle bir kani vardir ` evlendik, artik o benim, cepte nasilsa...` ama durum oyle degil. Bunu da ona belirtmelisin. Evlilik sadakat, guven, saygi oldugu surece saglikli bir evliliktir. Bu temel esaslardan herhangi birisi zedelendiginde, evlilikte sorunlar yasanmaya, tartismalar cikmaya baslar, bu da evliligi zedeler, kisileri yipratir...
Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Umarim esin seni dinler...