Sorunumuz 'Sosyal Medya'

• Konu Sahibi Konu Sahibi H_H
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

H_H

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
38
21
88
Kızlar meraba. Bu sitede yeniyim. 2 yıllık evliyim. Eşimi seviyorum severek evlendik. Bi 5 yıllık beraberliğimiz var. İyi de anlaşıyoruz. Dışarı çıkmasına arkadaşlarıyla buluşmasına karışmam etmem. Ama internete girince neden bilmiyorum ama oluyurum sanıyorum ki hep kızlarla konuşuyo,kıskanıyorum :KK43::KK50::KK50::KK50:

Son düzenleyen: Moderatör:
kıskandığını belli etme derim.net ile alakalı hiçbir şey deme canım.senin kıskandığını farkederse daha cok hoşuna gider ve yapmaya devam eder.herkes aynıdırr yasak olan şeyler daha çok dikkat çeker.görmezlikten gel (biz kadınlarda bira zzor)ilerde vazgecer kendiliğinden.bence

Herkeste hemen hemen ayni prib var sanirim bende supheleniyorum eşinden cubku nette telde çok takiliyor ama gpzumle yakalayamiyorum ki is yerinde de hep yalniz bos vakti çok yani içim giciklaniyor ama elden bisey gelmiyorki tam bi PC kurdu siler temizler yapacaginida yapabilir ben yapmaya kalksam kiyamet kopar kendine geldiği karisilmaz erkeklere bunalir kaçarlar ahh ahhh erkekler..

Biraz kendini geri çek bakalım ama çaktırmadan sifresini biliosan takip et napmış.Bisure devam ederse ciddi bisekilde konusur tavrını koyarsın.Ne demek evli adamın baska kizlarla konusması! ay sinir oluyorum erkeklere! Bu arada tv de bi avukattan eşlerin birbirlerine bu tarz şifreleri kanunen vermeleri zorunluymus diye duymustum...

Ben en son yazdigina takildim `cocukta yapmiyo`... Bence iyi ediyor, daha sen esinle guven sorunu yasarken nasil bir cocuk sahibi olmayi dusunursun? Bir dur bakalim... Once aranizdaki sorunlardan kurtulmaniz gerekiyor, hele ki boyle seni ciddi anlamda rahatsiz eden ve guvenini sarsan bir sorun varken, cocugun olmasi hata olur dusuncesindeyim...

2 yillik bir evliligin var, az bir zamanda degil. Esin ile ciddi anlamda bu konunun seni ne kadar rahatsiz ettigini konusmalisin, gerekirse tavir almalisin. Sahsen ben ayni durumda olsaydim, esime ne kadar guvensizlik hissettigimi dile getirir ve ona guvenemedigim taktirde kendisi ile bir hayati nereye kadar surdurebilecegimi sandigini sorardim? Ayni zamanda kendisinin empati kurmasini, benim ayni sekilde ona guvensizlik hissettirdigim taktirde nasil bir tavir izleyecegini dusunmesini isterdim. Sinek kucuktur ama mide bulandirir.

Bence esin ile uzun bir konusma yapmalisin. Eger bu anlamda senin ona guvenmeni istiyorsa ve saglikli bir evlilik hayati surmek istiyorsa, senin soylediklerine kulak vermek zorunda. Sonuc olarak erkeklerde soyle bir kani vardir ` evlendik, artik o benim, cepte nasilsa...` ama durum oyle degil. Bunu da ona belirtmelisin. Evlilik sadakat, guven, saygi oldugu surece saglikli bir evliliktir. Bu temel esaslardan herhangi birisi zedelendiginde, evlilikte sorunlar yasanmaya, tartismalar cikmaya baslar, bu da evliligi zedeler, kisileri yipratir...

Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Umarim esin seni dinler...

merhaba, benim de yaklaşık 3 yıldır devam eden bir ilişkim var. ufukta evlilik görünüyor. sizin yaşadığınıza benzer bir problemi ben de bu günlerde yaşıyorum maalesef.. insanın uzun süredir güvenip inandığı kişiden böyle tuhaf hareketler görmesi öyle kötü ki. sizi anlıyorum. öneride bulunamam size ama neler yaptığımı kısaca anlatayım belki ışık olur. ben aldım karşıma, ağzıma geleni açık açık söyledim. yer yer ağladım, gözyaşlarımı silmesine bile müsade etmedim. insan buz gibi soğuyor çünkü... benimle birlikte olmak istiyorsa diğer kadınlarla arasına mesafe koymak ZORUNDA olduğunu, bunu kabul etmeyecekse veya beceremeyecekse hayatımdan derhal çıkmasını söyledim. her şeyin kabulüm dedi, daha dikkatli olacağım vs vs vs... zaten %100 inanmam ben kimseye, yapım böyle. ona da inanmıyordum ama şimdi kendi değerini daha da düşürdü. bir şans daha tanımayacağımı da söyledim. dünyaya hiç kimse için gelmedik. hayat kısa. ne olması gerekiyorsa o olur. biterse biter ne var yani göz göre göre yedek gibi duramam ki.. bence siz de çocuk işini bir süre düşünmeyin. en azından tekrar eşinize güven duyduğunuz günlere varıncaya dek. her şey gönlünüzce olsun. sevgiler.

ALLAH (C.C) sana yardim etsin güzelim.. ayni sorun bende de var.. ya ALLAH (C.C) ya sabir ne diyelim.. :( YA VEDUD cek her aklina geldiginde kocamla muhabbetin askın artar insaALLAH yasin felan da okumaya calis her gece benden sana tavsiye "HASBİNALLAH NİMEL VEKİL NİMEL MEVLA NİMEL.NASİR" de vekilim ALLAH (C.C) "O'NA güvendim dayandim "O" ne güzel vekil ne güzel MEVLA (C.C)'DIR" inan kurtulus RAHMAN'DA...

üzgünüm ama bu adam seni aldatıyor yahu.. :(
ben olsam katlanamam bu duruma.

sen 3 gizli hesap açıp erkeklerle aynı muhabbetleri yapsan şimdiye seni ölmekten beter etmez miydi?
NEDEN ONA BU HAKKI VERİP KENDİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRÜYORSUN?

Back
X