• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunun ta kendisiyim malesef

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Kizlar ablam bir problemini paylasacak sizinle yardim edermisiniz.
Merhaba arkaaslar ben cok kotuyum hep mutsuzum cunku benim icim cok fesat ve cok kiskancim. Benim dugunum 18 agustosta, eltim ve abimin ise bizden once 16 haziran. Ben onlari gram cekemiyorum istemiyorum cunku cok kiskaniyorum. Benim evim benim gelinligim benim herseyim daha guzel bunu bilmeme ragmen cekemiyorum ya, mesela kayinvalidem hic ayrimcilik yapmaz ikimizede ayni cok iyi davranir ama ben onada kizim demesini cekemiyorum, kabullenemiyorum. Hep kendimi mutsuz ediyorum bu durumdan kurtulamiyorum. Normalde hic boyle degildim nasil olduysa sanki bir kiskanclik fesatlik kuyusuna dustum cikamiyorum, omur gecer mi boyle ayni apartmandayiz karsi komsum olcacaklar onlar hep beraberiz kisaca
bir akil bir fikir bir care soyleyin baana lutfeen

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle ömür geçmez tabi ki.hayat bunları kafana takıp mutsuz olmak için çok kısa.sevdiğin insanla evleniyorsun,sağlıklısın bunlara şükür et.insanları kıskanmak,onlara zarar vermez sana verir ki;veriyor.bence bu güzel ve heyecanlı dönemin keyfini çıkar...eltinle bir sorunun yoksa kıskanmak yerine onunla vakit geçir fikir alışverişi yap belki bu duyguyu yenersin.

canım sen zaten dürürst yüreklilikle sorunun kendinde olduğunu kabul ediyorsun. boşver kendi düğün hazırlıklarınına odaklan... görmemezlikten gel yoksa, sadece sen mutsuz olmasın eşini dostunu herkesi mutsuz edersin

eltinize çok üzüldüm başına gelecekler haberi yok

sizede geçmiş olsun durumunuz hastalık bence

Doğru ve normal birşey olmadığının sizde farkındasınız zaten, bence bir uzman yardımı almanız gerekiyor.

Merhaba arkaaslar ben cok kotuyum hep mutsuzum cunku benim icim cok fesat ve cok kiskancim. Benim dugunum 18 agustosta, eltim ve abimin ise bizden once 16 haziran. Ben onlari gram cekemiyorum istemiyorum cunku cok kiskaniyorum. Benim evim benim gelinligim benim herseyim daha guzel bunu bilmeme ragmen cekemiyorum ya, mesela kayinvalidem hic ayrimcilik yapmaz ikimizede ayni cok iyi davranir ama ben onada kizim demesini cekemiyorum, kabullenemiyorum. Hep kendimi mutsuz ediyorum bu durumdan kurtulamiyorum. Normalde hic boyle degildim nasil olduysa sanki bir kiskanclik fesatlik kuyusuna dustum cikamiyorum, omur gecer mi boyle ayni apartmandayiz karsi komsum olcacaklar onlar hep beraberiz kisaca

Bunları düşünmemeye çalış.Allahtan kv ayrımcılık yapmıyormuş eşit dercede davranıyormuş.birde benim kv gibi ayrımcılık yapsaydı sizi düşünemiyorum bile.mümkünse eğer evinizide uzakta tutun derim.hergün gözünüzün önünde olursalar kendi kendinizi yersin.eltinizle görüşüyormusunuz?onun size davranışı nasıl arkadaş olursanız belki bu duyguyu içinizden atarsınız.bunu ya eltinize yakınlaşarak yada uzaklaşarak nasıl atabiliyorsanız onu deneyin.eğer kıskançlığınızın önüne geçemiyorsanız psikiyatriye gidin.

sen bi piskoloğa git.....

bence hemen bir psikoloğa git yoksa kendine yazık edersin.. hayat boyu çekilmez hepberaber yasayacaksınız sonsuza kadar böyle gitmez.. delirirsin resmen..
nesini kıskanıyorsun herseyin ondan üstünmüş madem ne gerek varki böyle yıpranmana... hayatı neden zindana çeviriyorsun ki yazık ya gez toz eğlen nişanlınla hayatın tadını çıkar..

sanki bunları yazan benim eltimin gençliği şuan 40 yaşında hala aynı hala aynı.Yanında kimse kalmadı herkesi kaçırttı sevilmeyen istenmeyen bir insan oldu çıktı şimdi yapayalnız.Her anı 2 eltisini ve kaynanasını kayınlarını çekememezlikle geçiyor.Başlarda üzülüyordum haline böyle yapma hayat geçmez kendine yazık falan diyordum ama artık bana da zarar vermeye başladı aylardır görüşmüyorum kafam rahat.

Bence kesinlikle psikoloğa gitmeli yardım almalısın ilerde eşinlede aran bozulur benden söylemesi.

Şimdi kimse bu hissettiklerinizin farkında değil diye bir tepki görmezsiniz ama ileride farkettikleri zaman herkes size tavır alır ve yalnız kalırsınız. O zaman kıskançlığınızı yenmeyi başarsanız bile çok geç olabilir. Psikoloğa gidin.

canım sanki ben merkezci gibi hissettim seni :44::44:

belki bir davranışlarını görüp karşı cephe almış olabilirsin psikolojik olarak :44:

sakin olmaya çalış sakın kıskanma duyguna yenilip sana kötü davranmıyorlarsa onları üzme otokontrol yap canım :16:

siz zaten durumu kabul ettiğinize göre sorunun yarısını çözmüşsünüz demektir.enerjinizi kıskanmaya değil de sorunun kalan diğer yarısını çözmeye harcayın.başarılar

Seni anlıyorum ben senden daha beter durumdaydım bir ara. Ben herkesi kıskanıyordum ya hem de öyle böyle değil. Kıskançlıktan geceleri uyuyamadığım olurdu benim. Kıskançlıktan çatlamak derler hani neredeyse çatlayacağımı hissederdim.
Sonra bu huyum geçti. Nasıl mı? Dinime yöneldiğim vakit geçti. O zaman neyin ne olduğunu çoookkk iyi anladım. Allah'ıma şükür.

hemen toparla canım kendini
kendine zarar veriyorsun yazık etme en güzel günlerine
seni sevdiklerini biliyorsun herkesin yeri ayrıdır sen eltini sevmeye bak strestendir bu halin kasma yaaaa kendini

Evet derdi bana düştü,sizi tanıyorum ya ben,fesatlığımdan napcağımi bilemedim belki:37: ya sayfanın aşağısında da konuyla alakalı eski konular çıkıyo merak ettim ve gördüm ki yine siz yine aynı ilginç geldi yazdım ne var bunda,suna bak hem suçlu hem güçlü!:47:

Back
X