- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi Combativeenemy
Buldumcuk tayfadan sonra butun evli kadinlarin kendilerinden korktugunu sanan kadinlar da türedi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buldumcuk tayfadan sonra butun evli kadinlarin kendilerinden korktugunu sanan kadinlar da türedi.
Bana fark etmez zaten bıktık sizin gibilerden dağılabilirsinizMuhabbetinizi bölmeyelim, elektriğiniz çok iyi tuttu galiba :)
Biz cahiller ve koca delileri dağılalım :)
Dengesiz ruh hastaları işte. Kıskanılacak yer var kıskanılmayacak yer var. Bn kocamla doktorun odasına bile girmem.
Evetttt buldumcuklar buldumcukkkkKendinize dert olarak edindiginiz konu bu mu? Buna mi dikkat ediyorsunuz calisirken? Buralara yazacak kadar cok mu "buldumcuk" kadinlar yoksa sizin fikirleriniz bu yonde mi isliyor? Zira fikri neyse zikri de oymus kisinin.
Senin genel olarak sevgiyle alakalı sıkıntın var. Anneni bile rencide etmekten çekinmiyorsun. Eşinle zaten problemlerin vardı.Evetttt buldumcuklar buldumcukkkk
size ne bize neMerhaba hanımlar konum cok dert degil benim için ama yinede bazen insanın canını sıktığı oluyor calsiiuorz malum insanlarla ic ice dip dibeyiz iletişim olmaktan birsey olmuyor,olmuyor da nedir bu kadinlarda ki bu itici tavırlar sanki kocalarını kapcaz alip goturcez kocasının hastalığını anlatmasna müsaade etmeyen dibinden ayrılmayan eslerinden önce atilmalar ondn almayn kanı benden alin diyecek insanlar var nasl anlatsam tarif edemiyorum böyle bir degisikler yani yüzük takmıyorum evliyim rahatsz ediyor ondan mi desem yoksa herkese mi böyleler desem bilemiyorum arkadaşlarıma sordum sorusturdm kiskaniyorlardr diyorlar o bariz belli zaten ama neden yani niye boyleler var mi fikriniz buldumcuk gibi
çok şükür kimsenin eşinde sevgilisinde gözümüz Yok ama allah gerçekten çirkin şansı versin ne bakımsız çirkin kadınlar var yanlarında taş gibi erkeklerle beraber eee bu erkekler için güzellik ön plandaysa bunlar ne oluyor etrafım bunlarla dolu evet kabul kıskanıyorum
Annemle olan konu belliydi yanls yere cekildi her zman ki gibi esimle olan probleme gelince esim sorunlu fanusa kapatacak beni o zamn hic problemimiz olmuyor suan sosyal medyam yok gül gibi gecinip gidiyoruz mutluyuz huzurluyz kimsenin esi dostu beni zerre ilgilendirmez anlatamıyorum herhalde off neyse anlayanlar anladı bile boş laf yapmayınSenin genel olarak sevgiyle alakalı sıkıntın var. Anneni bile rencide etmekten çekinmiyorsun. Eşinle zaten problemlerin vardı.
Sen sevgini göstermeyi beceremiyorsun diye neden gösterenler “buldumcuk” oluyor?
Hiç oturup kendini sorguladın mı?
Eşi statü sahibi doktor.Ya konu sahibi,
Açtığınız 4 sayfa dolusu konunun belki yarısı kıskançlıkla ilgili.
Nasıl kıskanç kadınları anlamazsınız şaşırdım.
Hele birinde çirkin kadın yakışıklı erkek birlikteliğini kıskandığınızı size düşmediğini yazmışsınız.
Acaba diyorum eşinizi kıskanacak kadar yakışıklı bulmuyorsunuz da bunun dışavurumu mu?
Vay tesbit gibi tesbit neden esimi kıskanayım kiskanmadigimin anlami esimin çirkin oluşumu komiksinz cidden esime güveniyorum bana yanlis yapmayacağını biliyorm o yuzden kıskanmıyor olmayayım ayrıca esimde gayet yakışıklıdr ama ne onemi varYa konu sahibi,
Açtığınız 4 sayfa dolusu konunun belki yarısı kıskançlıkla ilgili.
Nasıl kıskanç kadınları anlamazsınız şaşırdım.
Hele birinde çirkin kadın yakışıklı erkek birlikteliğini kıskandığınızı size düşmediğini yazmışsınız.
Acaba diyorum eşinizi kıskanacak kadar yakışıklı bulmuyorsunuz da bunun dışavurumu mu?
++++++ aynen bize neden denk gelmiyor? Ya cidden bakıyor ya da kadınların kendisini kıskandığını düşünecek kadar kimliği ile ilgili sorunları var. Eziklik kompleksi gibi bir durum. Kendisini böyle var ediyor sanırım. Yoksa konudaki yorumlara da bakılırsa cidden tuhaf bir insan. Binde bir olacak şey sürekli denk gelmiş, kafaya takacak kadar nedense. Şey gibi aynı yolda yürürken, herkesi kendisine bakıyor sananlar gibi bir tip.Ya çoğunluk yanlış anlıyorsun, ya gerçekten bakıyorsun o adamlara bu yüzden karılarının davranışları söylediğin gibi yani hissediyorlar sendeki cilveli bakışları, gard alıyorlar, yada kıskanılmak hoşuna gidiyor, böyle düşünmek istediğin için inceliyorsun. Ben niye denk gelmiyorum bu tip kadınlara, geliyorsam da o kadar kendi halimdeyim ki farketmiyorum demek.
Bu arada kezban ismini hakaret olarak kullanmak yasakmış bu forumda.
Adam benden firsat bulamiyor diye aldatmayacaksa ne anladim ben bu işten.
Benim icin aksine, istedigi ortama girsin ciksin 10 tane kadinin icinde de bulpunsun zaten adamsa aldatmaz.
Vay tesbit gibi tesbit neden esimi kıskanayım kiskanmadigimin anlami esimin çirkin oluşumu komiksinz cidden esime güveniyorum bana yanlis yapmayacağını biliyorm o yuzden kıskanmıyor olmayayım ayrıca esimde gayet yakışıklıdr ama ne onemi var
Yoo o zamanlar annen şalvar giyiyor diye utandın rezil ettin kadıncağızı, şimdi kalkmış herkese Kezban diyorsun.Annemle olan konu belliydi yanls yere cekildi her zman ki gibi esimle olan probleme gelince esim sorunlu fanusa kapatacak beni o zamn hic problemimiz olmuyor suan sosyal medyam yok gül gibi gecinip gidiyoruz mutluyuz huzurluyz kimsenin esi dostu beni zerre ilgilendirmez anlatamıyorum herhalde off neyse anlayanlar anladı bile boş laf yapmayın
Malum derken?malum insanlarla ic ice dip dibeyiz
iletişim olmaktan birsey olmuyor,olmuyor da nedir bu kadinlarda ki bu itici tavırlar
kocasının hastalığını anlatmasna müsaade etmeyen dibinden ayrılmayan eslerinden önce atilmalar ondn almayn kanı benden alin diyecek insanlar var
Aynen öyle, ben bu konuya misal çook dikkat ederim. Karşımdakinden de bunu beklerim. Ha hastalık, kayıt vs için değil. Eşimin işiyse o benim işimse benim. Ama mesela avm de bir anket oluyor ya da bir şey dağıtılıyor, kız geliyor direk eşime. Orda bana gelmesi saha doğru olur. Ha ne oluyor ben giriyorum konuşmaya erkek olursa eşim giriyor konuşmaya, nefret eder çünkü. Ya da uzaklaşıyoruz yani.Ben de şu tip kadınları anlamıyorum karı koca yan yana diyelim.
Başka kadın geliyor kadına değil adama soru soruyor onunla muhatap olmaya çalışıyor.
Bilerek yapıyor gibi görünüyor karşıdan. Öyle kadınlar da bana çok sinir bozucu geliyor.
Ben mesela yan yana duran çift varsa saygıdan önce bayana soru sorar o bilmiyorsa erkeğe sorarım .
Bu bir nezaket ve saygı meselesi bana göre.
Tabi herkesin yapısı farklı ona da bir sey diyemem.