- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.280
- 298
- Konu Sahibi Combativeenemy
Malum derken?
Sağlıkçısınız ama Türkçe sıfır sanırım.
Hastalığı doktora değil de hemşireye mi anlatıyorlar?
Budur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malum derken?
Fesatsnz ya ayrica konumu iyi oku salvar ne yaa annem salvar flaanda giymemis ti uydurma aldigm kiyafetleri yastkk altnda biriktirmesiydi benim derdim polemik için abartma uydurmaYoo o zamanlar annen şalvar giyiyor diye utandın rezil ettin kadıncağızı, şimdi kalkmış herkese Kezban diyorsun.
Kezban algın annenle başlıyor sonra tahammül edemediğin aslında seninle hiç sıkıntısı olmayan kadınlarla devam ediyor.
Bende yüzük takmıyorum, devlet Hastanesi'nde bir doktor bana kafayı taktı inanmadı evlimisin die çok sordu evet dedim. Sistemden numaramı al mesaj at gerçekten evlisimisin die. Hemen konuyu eşime havale ettim. Uzun zaman araştırmanın sonunda doktor olduğu ortaya çıktı.Merhaba hanımlar konum cok dert degil benim için ama yinede bazen insanın canını sıktığı oluyor calsiiuorz malum insanlarla ic ice dip dibeyiz iletişim olmaktan birsey olmuyor,olmuyor da nedir bu kadinlarda ki bu itici tavırlar sanki kocalarını kapcaz alip goturcez kocasının hastalığını anlatmasna müsaade etmeyen dibinden ayrılmayan eslerinden önce atilmalar ondn almayn kanı benden alin diyecek insanlar var nasl anlatsam tarif edemiyorum böyle bir degisikler yani yüzük takmıyorum evliyim rahatsz ediyor ondan mi desem yoksa herkese mi böyleler desem bilemiyorum arkadaşlarıma sordum sorusturdm kiskaniyorlardr diyorlar o bariz belli zaten ama neden yani niye boyleler var mi fikriniz buldumcuk gibi
Edebiyatçı degilim sağlıkciyimMalum derken?
He sorma16 yıl hastanede çalıştım insanların ilişkilerini analiz edecek vakti bırak öğle yemeğine zor vakit bulurdum.
Ne çok boş vaktiniz var.
Sormuş bulundumHe sorma
bir de bunların şey versiyonu var böyle ortama güzel kız gelince hemen sevgilisine, kocasına dokunan hanımlar herhalde adamlar elektrik almasın diye topraklama yapıyorlar.
Edebiyat ve Türkçe farklı şeyler ama. Siz bu Türkçe ve yazımla nasıl memur oldunuz ya da hastane nasıl çalıştırıyor? Durum gerçekten vahim.Edebiyatçı degilim sağlıkciyim
Katip degilim yazimla isim yok alanim sağlık yazim kurallarıyla ilgili bir sınava tabi olmadım yazilani anliyorum ki kazandım isimi yapıyorum cok cok ilgi alanıma girseydi edebi bir alaana yönlenirdim amaa bu dediklerinizin bana bir getirisi var mi bos muhabbet yapmayin alanimda iyiyim geriisi tın...Edebiyat ve Türkçe farklı şeyler ama. Siz bu Türkçe ve yazımla nasıl memur oldunuz ya da hastane nasıl çalıştırıyor? Durum gerçekten vahim.
Konuştuğumuz dili bilmeniz gerekiyor, yazım ve imla kuralları olmadan yazıma dökülmesi yanlıştır.
Edebiyat ise farklı bir alan, tamamiyle tercih meselesidir. Milletin karısına, ilişkisine odaklanacağınıza biraz kendinizi geliştirin. Türkçemizi düzgün kullananlar sadece Edebiyatçılar değil.
Kızım snaa söylüyorum gelinim sen anla diyorsunuz amaa alakası yok milletin bana bakmasi beni mutlu etmiyor tam tersi irrite oluyorumKonu sahibi sizin için söylemiyorum ama birde herkesin kendiyle ilgilendiğini sanan, her bakışı, her hareketi, her davranışı üstüne alınan ve herkesin kendine pervane olduğunu sananlar var.
Bu türleri nereye koymalıyız acaba![]()
Acil burası herşeyi doktora anlatirlarsa biz ne yapcaz ve heryerin uygulmasi farklıdır bizde boyle on sikayetlerini aliyorz takip formuna yazyrz ona gore doktr ilgileniyorSanirim hemsiresiniz hastaligi size niye anlatiyorlar ki doktor yok mu hastanede.
Gerçekten alanınızda iyi olduğunuz ve kaliteniz söylemlerinizden çok güzel belli oluyor. Ayrıca konuştuğu dili kullanmayı bilmeden, bunu sadece alana sığdırmak mükemmeliyetinizi sergiliyor. Ama maalesef ister sağlıkçı, ister hukukçu, ister ev hanımı olsun herkes için geçerli bunlar. Ne yazık eğitim sistemine üzülüyorum sizin gibileri görünce.Katip degilim yazimla isim yok alanim sağlık yazim kurallarıyla ilgili bir sınava tabi olmadım yazilani anliyorum ki kazandım isimi yapıyorum cok cok ilgi alanıma girseydi edebi bir alaana yönlenirdim amaa bu dediklerinizin bana bir getirisi var mi bos muhabbet yapmayin alanimda iyiyim geriisi tın...
Cok toysun canim.Evetttt buldumcuklar buldumcukkkk
HahahahaGerçekten alanınızda iyi olduğunuz ve kaliteniz söylemlerinizden çok güzel belli oluyor. Ayrıca konuştuğu dili kullanmayı bilmeden, bunu sadece alana sığdırmak mükemmeliyetinizi sergiliyor. Ama maalesef ister sağlıkçı, ister hukukçu, ister ev hanımı olsun herkes için geçerli bunlar. Ne yazık eğitim sistemine üzülüyorum sizin gibileri görünce.
İşinizi iyi yapıyorsanız sadece işinizle ilgilenin, milletin kocasıyla ya da ilişkileriyle değil. Takıntılı olmayın, çok da "şeeyapmayın" sandığınız gibi kimse sizin için kocasını dürtüklemiyor, kıskanmıyor, elini tutmuyor. Sevgi diye bir şey var tatmamış olmanıza veriyorum bu hırçınlığı.
Hadi yaa siz tattiniz biz hic hic tatmadik mi sahi sevgi neydi? Hahaha bi git şuradan yaGerçekten alanınızda iyi olduğunuz ve kaliteniz söylemlerinizden çok güzel belli oluyor. Ayrıca konuştuğu dili kullanmayı bilmeden, bunu sadece alana sığdırmak mükemmeliyetinizi sergiliyor. Ama maalesef ister sağlıkçı, ister hukukçu, ister ev hanımı olsun herkes için geçerli bunlar. Ne yazık eğitim sistemine üzülüyorum sizin gibileri görünce.
İşinizi iyi yapıyorsanız sadece işinizle ilgilenin, milletin kocasıyla ya da ilişkileriyle değil. Takıntılı olmayın, çok da "şeeyapmayın" sandığınız gibi kimse sizin için kocasını dürtüklemiyor, kıskanmıyor, elini tutmuyor. Sevgi diye bir şey var tatmamış olmanıza veriyorum bu hırçınlığı.