Yani şimdi susayım susayım diyorum da siz burada konu açıp kolundaki yanığı soran bir sağlıkçısınız(!) Bir öğretmen olarak söyleyeyim contractubex kullanabilirsiniz Her türlü ize bire bir. Ayrıca hayatım boyunca 1 kez bile hastalığımı hemşireye anlatmadım. Bence siz boşluktan troll yapmaya falan çalışıyorsunuz :) Yahut toplumda kale alınmadığınız için muhalefet yaratacak bir konu bulup internette laf yarıştırıp kendinizi önemli hissetmek istiyorsunuz... Üzücü. Başkalarının ilişkilerine değil de kendi ilişkinize odaklanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca bazı kadınlar için ‘Kezban’ demişsiniz. Ne yazık ki zor durumda yahut psikolojik olarak sorun yaşayan/ bir şeyleri deneyimleyemediği için sizden farklı bir insanı küçümseyemezsiniz. Kimse size bu hakkı vermiyor. En nefret ettiğim huy bu. Etiketleyen, küçümseyen insan (!).Üstelik kadın olmanın başlı başına zor olduğu böyle bir dünyada başka kadınları küçümseyen kadınların olduğunu bilmek bile üzücü. Yazık gerçekten, çok üzülüyorum. Keşke Türkiye Cumhuriyeti kpss/ mülakat tarzı atama şartlarına ilave olarak yoğun psikolojik testlere de tabii tutsa bütün adayları.