Soruyorum o kadınlara

Siz sanırım aşk yaşamadığınız için bu kadar kıskanıyorsunuz. Şimdi konunuzdaki olaylara az da olsa olabilir ama abartmamak tarzında bakarken, anladım ki; tamamiyle sizin kendi eksikliğinizden kaynaklanan kuruntunuz. "Herkes bana bakıyor, herkes beni kıskanıyor..."
Bu arada her elele tutuşan çiftte kadın tutmuyor, gerçi siz bilmezsiniz. Mesela bizim muhteşem kocalarımız elimizi tutmadan yürümüyor, tutmayınca hatırlatıyor, elinde poşetler olsa da onca poşeti tek eline yığıp yine tutuyor. Sonra sizin gibiler kıskanıp "ayy şuna bak, kocasının elinde o kadar poşet varken kıskanıp tutuyor..." diyorsunuz.

Gerçekten yaşamadığınız ve bilmediğiniz için kıskanıyorsunuz. Sonra karşıdaki cinse kendinizi ispatlamak için konuşmaya çalışıp, saçmalayıp kadınları da gıcık ediyorsunuzdur. Beklerim. Var böyle tipler.

Kısaca, milletin kocasından size ne? Alan memnun satan memnun? Size ne?
Sen ne saçmalıyorsun be sizin gibiler flaan derken ben esimle 6.yil sevgililik sonucunda evlendim esimle herşeyi dolu dolu yaşadım elimi de tuttu kimseddn gizlimiz saklimiz olmadi herşeyi göz onunde yaptk sen benim hayatimda ne biliyorsun da böyle boş konuşuyorsun esim benimle görüşmek icin 1 gün icn 15 saat yoldan geldi neler nlerr senin ki görmemişin çocuğu olmuş cekmis .. devamını anla bana kocani anlatip duruyorsun neyin kafasını yasiyorsn sen

Sizi anliyorum bende medical estetisyenim meslegimden istifa ettim çoğu zaman bende ayni durumda kaldim adam yüz gerdirmeye geliyor zengin parasi pulu yerinde adam 50 yasinda sevgilisi 20 yasinda yüzünü cizerken ben cizeyim diyen bile oldu sanki yedik yani dr.um hasta doktor mesafesi var aramizda ama öyle olaylar benimde başıma cok geldi onun icin seni anlayabiliyorum
Ama burdakiler anlamıyor allahım komedi kadınları kıskaniyora cikti adim

Sen ne saçmalıyorsun be sizin gibiler flaan derken ben esimle 6.yil sevgililik sonucunda evlendim esimle herşeyi dolu dolu yaşadım elimi de tuttu kimseddn gizlimiz saklimiz olmadi herşeyi göz onunde yaptk sen benim hayatimda ne biliyorsun da böyle boş konuşuyorsun esim benimle görüşmek icin 1 gün icn 15 saat yoldan geldi neler nlerr senin ki görmemişin çocuğu olmuş cekmis .. devamını anla bana kocani anlatip duruyorsun neyin kafasını yasiyorsn sen
Kocamı anlatıp durmuyorum, konuya olacak olan şeylerden örnek veriyorum :-) ayrıca tek bir yorumumda örnek olarak verildi :-)
Çok komiksiniz. Kıskançlığınız ve içinizde bastıramadığınız kimlik öylesine kendisini ele veriyor ki! İki lafınızdan birisi hakaret, boş yapma, boş konuşma vs. Çok seviyesiz yorumlarınız var. Bir de Türkçeniz :olamaz:

Ama burdakiler anlamıyor allahım komedi kadınları kıskaniyora cikti adim
Herkesin yaşam şekli farkli tarzi görgüsü herseyi farklı ne bekliyoruzki yani normal burda anca yanlis anlasinlar etsinler kadinin teki baska bi yazida derdini paylaşmış kimseyle konusamamis bosan diyenler var yani herkes herkesin hayatina karisma hakkina sahip degil ama insanlar birbirlerinin hayatina tecavüz etmeyi mudehale etmeye bayiliyorlar ne yapıcaksın yapcak birsey yok bu düzen böyle gider yani

O zaman kocan hastalanirsa birgun, sakın sen de onunla birlikte acile gitme. Birak ne hali varsa gorsun hastane koselerinde. Ama hadi kiyamadin gittin hastaneye, o zaman kocan ayakta falan duramasa bile sakin onu tutmaya, dokunmaya calisma. Cunku mazallah senin gibi biri denk gelir de seni de buldumcuk sanar.

Son düzenleme:
Kocamı anlatıp durmuyorum, konuya olacak olan şeylerden örnek veriyorum :-) ayrıca tek bir yorumumda örnek olarak verildi :-)
Çok komiksiniz. Kıskançlığınız ve içinizde bastıramadığınız kimlik öylesine kendisini ele veriyor ki! İki lafınızdan birisi hakaret, boş yapma, boş konuşma vs. Çok seviyesiz yorumlarınız var. Bir de Türkçeniz :olamaz:
Seviyeyi sizden öğrenecek değilim geri zekali hic degilim sbah beri kendi yaşadıkları anlatip duruyorsun ya bir koca sende yok bir seni sevmiyorlar bak benim koca sabah nöbetten cıktı biraz dinlendi yollara düştü yarn aksam tekrar donecek neden çünkü beni gormek istedi bas basa vakit geçirmek istedi ertesi gun tekrar 24 saat nöbet tuttack istemse gelmez neden gelsn ama geliyor ...Simdi ne yapayım ayyyy kocam beni seviyor benim için ölüyor mu diyeyim sizin gibi

Eşinizin sizi sevmediğinden yakındığınız, ölmek istediğiniz, boyunuzu sevmediğiniz, annenizle alakalı sorun yaşadığınız onca konudan sonra, kocanızın sizi sevdiğine ispat olarak 15 saatlik yoldan gelmesini mi sayıyorsunuz? Belki de tüm bu kin ve nefretin nedeni hep bu yaşadığınız kompleksler. Bence tedavi alın. Samimiyim, hep bu eksiklikler yüzüne komplekse giriyor belki de insanların sizi kıskandığını düşünmek istiyorsunuz. Sağlıklı ruh hali değil bunlar. Bizim sizinle bir derdimiz yok ama sizin insanların ilişkileri ve kocaları ile ilgili bir sıkıntınız var. Yoksa kadınları değil, karısını gereksiz yere kıskanan, daraltan, ortamlarda rencide eden adamlara da dikkat kesilirdiniz.

O zaman kocan hastalanirsa birgun, sakin sen de onunla birlikte acile gitme. Birak ne hali varsa gorsun hastane koselerinde. Ama hadi kiyamadin gittin hastaneye, o zaman kocan ayakta falan duramasa bile sakin onu tutmaya, dokunmaya calisma. Cunku mazallah senin gibi biri denk gelir de seni de buldumcuk sanar.
Haahaa o kadar yanlış anlamışsın ki yaaa benim en azindan yazim hatalarim var anlamada sıkıntı olmuyor sen nerden cikardn her acile gelen hastanin cok hasta ayakta durams halde olduğunu ajitasyona gel

Seviyeyi sizden öğrenecek değilim geri zekali hic degilim sbah beri kendi yaşadıkları anlatip duruyorsun ya bir koca sende yok bir seni sevmiyorlar bak benim koca sabah nöbetten cıktı biraz dinlendi yollara düştü yarn aksam tekrar donecek neden çünkü beni gormek istedi bas basa vakit geçirmek istedi ertesi gun tekrar 24 saat nöbet tuttack istemse gelmez neden gelsn ama geliyor ...Simdi ne yapayım ayyyy kocam beni seviyor benim için ölüyor mu diyeyim sizin gibi
Sizin kocanız sizi sevmiyormuş, öyle yazmışsınız eski konunuzda. Ayrıca ben kocamla alakalı bir yorum yapmadım. Yorumlarımı okursanız anlarsınız. Kafanız iyi mi? Tek bir yerde ironi olsun diye örnek verdim. Ona bile böylesine hırçınlaştığınıza göre cidden çok yazık.

Insanlara laf atmak istememistir kendini iyi ifade edememistir
Kendini ifade edemiyorsa, o zaman kendini bu konuda gelistirsin. Açsin bi kitap okusun, biraz dil bilgisi calissin. O zaman kendini iyi ifade etmeyi basarir. Ama biz bunu soyleyince, "ben işimde iyiyim gerisi tınn" yazdi. Şaka gibi bir yazim ve konusma dili var. Sokaktaki ergenler boyle konusuyor.

Eşinizin sizi sevmediğinden yakındığınız, ölmek istediğiniz, boyunuzu sevmediğiniz, annenizle alakalı sorun yaşadığınız onca konudan sonra, kocanızın sizi sevdiğine ispat olarak 15 saatlik yoldan gelmesini mi sayıyorsunuz? Belki de tüm bu kin ve nefretin nedeni hep bu yaşadığınız komplekler. Bence tedavi alın. Samimiyim, hep bu eksiklikler yüzüne komplekse giriyor belki de insanların sizi kıskandığını düşünmek istiyorsunuz. Sağlıklı ruh hali değil bunlar. Bizim sizinle bir derdimiz yok ama sizin insanların ilişkileri ve kocaları işe ilgili bir sıkıntınız var. Yoksa kadınları değil, karısını gereksiz yere kıskanan, daraltan, ortamlarda rencide eden adamlara da dikkat kesilirdiniz.
Pardonda ben öyle bisey dedim mi hsrkes benimi kıskanıyor ben o tavirlara hic girmedim onu sizler çıkardınız

Kendini ifade edemiyorsa, o zaman kendini bu konuda gelistirsin. Açsin bi kitap okusun, biraz dil bilgisi calissin. O zaman kendini iyi ifade etmeyi basarir. Ama biz bunu soyleyince, "ben işimde iyiyim gerisi tınn" yazdi. Şaka gibi bir yazim ve konusma dili var. Sokaktaki ergenler boyle konusuyor.
Burada neler neler yazdilar kadina birakta o kadar olsun sinirlenmistir ama hayatim buradaki insanlarda direk kavga yontemiyle çözmeye calisiyorlar bende onu anlamiyorum

Back
X