- Konu Sahibi Combativeenemy
Çok üstüne gitmeyin aklını yitirecek yeter amaSen kocişini almaya gitmiyor muydun en son? Bak biz de kocanı almanı kıskandık, engel oluyoruz. Gelme bu oyunlara premmmses.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üstüne gitmeyin aklını yitirecek yeter amaSen kocişini almaya gitmiyor muydun en son? Bak biz de kocanı almanı kıskandık, engel oluyoruz. Gelme bu oyunlara premmmses.
Kocam kıyamamış banaa aradı ki sen gelme gece gece ben taksiyle gelcem diye 5 10 dk ya gelir gelince istenizde yazamam gece uzun zamanimz darr anlarsınyaSen kocişini almaya gitmiyor muydun en son? Bak biz de kocanı almanı kıskandık, engel oluyoruz. Gelme bu oyunlara premmmses.
Bilmemmmmmmm ben çok kötüymüşüm galiba:)Herkes neden konu sahibine yürüyor anlamadım![]()
Kocam kıyamamış banaa aradı ki sen gelme gece gece ben taksiyle gelcem diye 5 10 dk ya gelir gelince istenizde yazamam gece uzun zamanimz darr anlarsınya
Sağlıkçı nasıl olunur biliyorum, annem kendisi hemşiredir, teyzem de öyle, teyzemin kızı da. Çok yakın akrabalarım var doktor olan, eczacı vs.Sağlıkçı nasl olunuyorms git bir araştır bebeğim yaa haaa belirt tamam mi benim yazim imla kurallarım çok iyidir diye cok önemli çünkü
Öküz altinda buzağı aramayın lütfen gerçekleri söylüyorum ispatlancak biseyim yok gerçekte olanlar bunlar abartı bisey de yok farkindaysanz
Pardon ama neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz?
“Buldumcuk” tanımı bu mu oluyor ?Kocam kıyamamış banaa aradı ki sen gelme gece gece ben taksiyle gelcem diye 5 10 dk ya gelir gelince istenizde yazamam gece uzun zamanimz darr anlarsınya
Ya konunun başından beri girdim çıktım yazmayım dedim ama çok abartılar. Eski konularına falan baktım. Ama kimseye "kezban" diyerek, milleti galeyana getirerek insanların ilişkilerine karışmaya eleştirmeye hakkı yok. Yine susacaktım baktım boş yapma, git, yazma vs yapıyorÇok üstüne gitmeyin aklını yitirecek yeter ama![]()
Hahahaja once davrandin“Buldumcuk” tanımı bu mu oluyor ?
Anladık kızKocam kıyamamış banaa aradı ki sen gelme gece gece ben taksiyle gelcem diye 5 10 dk ya gelir gelince istenizde yazamam gece uzun zamanimz darr anlarsınya
Kiz herşeyi geçtim annem salvar giymedi kadinin öyle birseyi yok bile bunu nerendn uydurdn etek gymsti o konumda gayet normaldi bu konum gbi faklı yerlere cekildi kadinin yatak baza koltuk altlari elbise takim penye ceket dolu dedim yokluktn degil inanida eski modasi gecms seyleri giyiyor elbisler yatak alti nobet tutuhor dedim veee cokta hakliydm bu konu da amaa herzeaman ki giibi saldiriya gectnzSağlıkçı nasıl olunur biliyorum, annem kendisi hemşiredir, teyzem de öyle, teyzemin kızı da. Çok yakın akrabalarım var doktor olan, eczacı vs.
Ama maalesef kolay iş bulunuyor diye özel mözel ya da bir şekilde herkes sağlığa yöneliyor sonuç bu maalesef. Ben de Edebiyatçı ya da Türkçeci değilim ama dikkat ederek yazarım ki, karşımdakiler beni daha iyi anlasınlar. Hem konuştuğum dile hem anlatmak istediklerime hem karşımdakilere saygım olsun. Hayatta milletin kocasını, karısını incelemekten daha önemli işlerim olduğu da kesin. Naparsın işte sen sağlıkçı olursun ve ispatlamak için maaş bodrosuna vs gerek duyarsın. Çünkü hayattaki tek kabiliyetin budur. Ötesini aşamamışındır. Sağlıkçı olman kenar mahalle ağzı ile konuştuğun gerçeğini değiştirmez ama tutup insanlara "kezban" dersin. Sonra yine komplekse girip annene şalvar için rezil oldum dersin, milletin hayatı sana çok uzak gelir kıskançlık dersin. Dersin de dersin.
Benim vaktim çok ondan , zamanı burda geçiriyorumHahahaja once davrandin![]()
Yani demek ki konu sahibi sen de şunun farkına var, insanlar sana neden yükleniyor bir düşün. Belki de anlatmak istediklerini farklı anlatıyorsun, karşıdakiler yanlış anlıyor. Yanlış cümleler seçiyorsun, kelimeler yanlış oluyor, konu farklı yerlere çekiliyor. Bu durumda önemli olan sesli ve yüz yüze görüşemediğimize göre, yazmak. Onda da sen umursamaz olduğun için ortalık karışıyor.Kiz herşeyi geçtim annem salvar giymedi kadinin öyle birseyi yok bile bunu nerendn uydurdn etek gymsti o konumda gayet normaldi bu konum gbi faklı yerlere cekildi kadinin yatak baza koltuk altlari elbise takim penye ceket dolu dedim yokluktn degil inanida eski modasi gecms seyleri giyiyor elbisler yatak alti nobet tutuhor dedim veee cokta hakliydm bu konu da amaa herzeaman ki giibi saldiriya gectnz
Psikolojik bir durum olduğu ortadaYa konunun başından beri girdim çıktım yazmayım dedim ama çok abartılar. Eski konularına falan baktım. Ama kimseye "kezban" diyerek, milleti galeyana getirerek insanların ilişkilerine karışmaya eleştirmeye hakk yok. Yine susacaktım baktım boş yapma, git, yazma vs yapıyordayanamadım
![]()
Bilmemmmmmmm ben çok kötüymüşüm galiba:)
Tüm yorumlarımda bunu anlatmaya çalıştım ben dePsikolojik bir durum olduğu ortada
Evde ilgi göremeyen eş , acısını eşinden değil de
Hemcinslerinden çıkaran mutsuz bir kadın
Neyse biz oyalamıyalım
Gece uzun zaman dar anlarsın belki![]()
şimdi herkesin aklında 2 soru var.Kocam kıyamamış banaa aradı ki sen gelme gece gece ben taksiyle gelcem diye 5 10 dk ya gelir gelince istenizde yazamam gece uzun zamanimz darr anlarsınya
Kızın devreleri yaktık, kınadığı başına geldişimdi herkesin aklında 2 soru var.
buldumcuk nedir?
kime denir?
![]()