Önceden herhangi bir sorununuz war mıydı ?
2 GUN ONCE CIKTI SEBEBİ ALDATILDIM KIZLARRRRR mafoldumben PAZARTESİ GUNU YANİ 2 GUN ONCE BANA Bİ MESAJ GELDİ CANIM İŞTEN DİREK EVEMİ GECİYOSUN HABER VER TATLIM DİYE .... ŞOK ŞOOOOOK BEN CALIŞIYORUMANLADIM K ALDATILIYORUM HEMEN FARK ETMİŞ OLACAKKİ KARAKTERSİZ DİYOKİ SENİ KIZDIRMAK İÇİN YAPTIM VE ARDINDAN HEMEN ARADI BEN SADECE SUNU DEDİM İŞTEN EVE GECİNCE HABER VER TATLIMMM ... ÖYLEMİ HA ...... KÜFÜR SAYDIM SENİN KALİTENİ AİLEM VE BEN SUAN ÖĞRENDİK BENİ RAHATSIZ EDERSEN KENDİ AİLENEDE NE MAL OLDUĞUNU BİZAT GÖSTERİRİM DİYİP KAPATTIM İŞTE BOYLE HATTIMIDA KIRDIM ÇOK CANIM YANIYOOOO
2 GUN ONCE CIKTI SEBEBİ ALDATILDIM KIZLARRRRR mafoldumben PAZARTESİ GUNU YANİ 2 GUN ONCE BANA Bİ MESAJ GELDİ CANIM İŞTEN DİREK EVEMİ GECİYOSUN HABER VER TATLIM DİYE .... ŞOK ŞOOOOOK BEN CALIŞIYORUMANLADIM K ALDATILIYORUM HEMEN FARK ETMİŞ OLACAKKİ KARAKTERSİZ DİYOKİ SENİ KIZDIRMAK İÇİN YAPTIM VE ARDINDAN HEMEN ARADI BEN SADECE SUNU DEDİM İŞTEN EVE GECİNCE HABER VER TATLIMMM ... ÖYLEMİ HA ...... KÜFÜR SAYDIM SENİN KALİTENİ AİLEM VE BEN SUAN ÖĞRENDİK BENİ RAHATSIZ EDERSEN KENDİ AİLENEDE NE MAL OLDUĞUNU BİZAT GÖSTERİRİM DİYİP KAPATTIM İŞTE BOYLE HATTIMIDA KIRDIM ÇOK CANIM YANIYOOOO
üzülme desemde seviyosun güvenmişsin üzülücek alicaksın tabikide öylede yap zaten olay sıcağısıcağınayken tüm nefretini kinini kuski sonraya üzülücek anımsicak bişey kalmasın elbet buda geçicek unutucaksın ama asla affetmiceksin o kişiyi Allah a havale etacın dinincede yoluna devam et tabi aldatıldındiyede depresyona girme bunu demek istemedim yani yalnış anlaşılmasın...
sen değil o kaybetti demekki sana layık değilmiş senin için hayırlı değilmiş böyle düşünmeye bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?