Soruyorum ...

ASYA85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
121
0
96
40
RUH EŞİM SANDIĞIM SEVGİLİME SORUYORUMM ... 15 ay önce askere gittin ve ben seni beklerken burda herseyındım hayatını benle birleştirmeyi düşüneceğin kadar seviyordun da şimdi NE OLDUUU askerden gelmene 1 hafta kala ortada hiç bir şey yok ken sırtını dönmek arayıp sormamak hangi gun askerliğim bitiyo bunu bile söylememek bana küsmek ... SORUYORUMMM SAHTE İNSAN NE İSTEDİN BENDEN GÜNLERİMİ ÇALDIN HAYALLERİMİ ÇALDIN ... KARŞILIĞI BUMUYDU YOLUNU BEKLEMENİN SORUYORUM ...
mafoldumben NE YAPMALIYIM BEN ... BENDEN BU KADAR MI DEMELIYIM ...mafoldumben

Son düzenleme:
Önceden herhangi bir sorununuz war mıydı ?

SOYLE Bİ SORUN OLDU ASKERLİĞİNİN BİTMESİNE GUNLLER KALDI BENDE HANGİ GUN DİYE ISRAR ETSEMDE CVP ALAMIYODUM BEKLE SOYLEMEM DEDİ EN SON DAYANAMAYIP GECEN HAFTA SORDUM YA CATLIYCAM SOYLE BUNU BILMEK HAKKIM HANGI GUN GELCEKSIN DEDIM HAYIR DEDI BENDE NE KADAR ZAMANDIR YAALVARIYORUM YA YETER TARTISMAMIZDAN DAHAMI ONEMLI SOYLE DEDİM YINE SOYLEMEDİ VE O GUN SOĞUKTU SANKI BANA SOYLEMEYINCE BENDE SURAT ASTIM MEAJ ATMIS BOS YERE TARTISTIK DIYE BENDEO SENIN FIKRIN DIYE YAZDIM 1 HAFTA GECTI ILK DEFA DUN MSJ ATTI SOĞUK Bİ SEKILDE MESAJLAŞTIK 3 VEYA 4 KEZ KAPATTI SONRA TEI KULLANAMIYO HEP ZATEN BENI COK SEVEN CANIM BEBEĞİM DİYEN KAVGLI OLSAK BILE DERDI ESER KALMAMISTI VE BEN 15 AY BEKLEDİM BELKI YARIN BIRGUN GELCEK NASILIZ AYRIYIZ GIBI BUNUMU HAK ETTIM BEN BOYLE BI SON ICINMI SAYDIM GUNLERI NE YAPICAM BENNNNNmafoldumben İNSALLAH ANLATA BILDIM

Belki sana sürpriz yapmak istediği için söylemek istememiştir . Sende üstüne gidince , ister istemez sana kırılmış olabilir . Önemli bir sorun yok bence . Hemen sıkma canını yerimseniben

Askerlik başka bi psikolojidir...ruh halleri değişebilir...dönünce geçer

bencede sana süpriz yapmak istemiştir merak etme gelince düzelicektir

canım alıyorum seni ama sıkma canını bir çok arkadaşın dediği gibi sana süpriz yapmak istiyordur .o yüzden söylememiştir.

sen şafak saymamışsındır belki
geleceği günü bilmediğin için kırılmş olabilir
asker psikolojisi bammbaşka
bende neler yaşadım :=)

2 GUN ONCE CIKTI SEBEBİ ALDATILDIM KIZLARRRRR mafoldumben PAZARTESİ GUNU YANİ 2 GUN ONCE BANA Bİ MESAJ GELDİ CANIM İŞTEN DİREK EVEMİ GECİYOSUN HABER VER TATLIM DİYE .... ŞOK ŞOOOOOK BEN CALIŞIYORUM ANLADIM K ALDATILIYORUM HEMEN FARK ETMİŞ OLACAKKİ KARAKTERSİZ DİYOKİ SENİ KIZDIRMAK İÇİN YAPTIM VE ARDINDAN HEMEN ARADI BEN SADECE SUNU DEDİM İŞTEN EVE GECİNCE HABER VER TATLIMMM ... ÖYLEMİ HA ...... KÜFÜR SAYDIM SENİN KALİTENİ AİLEM VE BEN SUAN ÖĞRENDİK BENİ RAHATSIZ EDERSEN KENDİ AİLENEDE NE MAL OLDUĞUNU BİZAT GÖSTERİRİM DİYİP KAPATTIM İŞTE BOYLE HATTIMIDA KIRDIM ÇOK CANIM YANIYOOOO

ben alta inerken baştaa okyuncaa süprizdirrr dicektimm amaaa
okudum durumuu boşver üzülme sen onun terbiseyizliği karaktersizliği...
üzüldüğünee değcek bi insan bilee değilmiş...

Allah sabır versin dua et gene erken ögrendin Allahın sevgili kuluymuşsun
Çok kötü birşey ama sen ayakta durup ona üzülmedigini göstererek dersini verirsin umarım kısa zamanda atlatırsın..

bende sürprizdir die düşünüyodum ama sonrasını okuyunca üzüldüm tbi.demekki değmezmiş cnm biz onu savunmaya kalkarken ortaya çıkan şeye bak..

canııım ya
insan haketmediği şeyleri yaşayınca daha çok üzülüyo.
o kadar bekledikten sonra bu muydu ödül !
değmezmiş anlamış oldun
canın yanıcak şimdi
ama geçer elbet
karektersizliğini görünce onun için üzülmemen gerektiğini anlarsın
allah sabır versin inşallah

başka bır kadın olmasınnn belkıde senı sogutmak ıstıyodurr kendınden bunun ıcın sana sogukk davranıyodur

Öncelikle ; aldanan sen değilsin , o şahsın kendisidir . Kişi ne yaparsa kendine yapar .
Asker yolu beklemek her yiğidin harcı olmadığı gibi , bir insanı oyalayıp sonra da bu alçaklığı yapabilmek de herkesin harcı değildir .

Umarım yakın zamanda bu sıkıntından kurtulur , mutlu bir şekilde dewam edersin hayatına.

Yolunun , böyle insanların yollarıyla kesişmemesi dileğiyle ...

çok tsk ederim desteğinizden dolayı ALLAH HERKEZİN YOLUNA VERSİN ... ne dıyım baska saolun kızlarrrrrrrrrr

üzülme desemde seviyosun güvenmişsin üzülücek alicaksın tabikide öylede yap zaten olay sıcağısıcağınayken tüm nefretini kinini kuski sonraya üzülücek anımsicak bişey kalmasın elbet buda geçicek unutucaksın ama asla affetmiceksin o kişiyi Allah a havale etacın dinincede yoluna devam et tabi aldatıldındiyede depresyona girme bunu demek istemedim yani yalnış anlaşılmasın...
sen değil o kaybetti demekki sana layık değilmiş senin için hayırlı değilmiş böyle düşünmeye bak canım

HAKLISIN TSK LER CANIMMMzemuszemus

İyi ki daha ciddi boyuta geçmeden ne mal olduğunu öğrendin. Kurtulmuş say kendini. Vardır bunda da bir hayır. Yapılacak bir şey yok. Önüne bakarsın bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…