Makarnalar sosisli makarna değil ! makarnalı sosis :))

brengarenk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
114
1
316
değişik bi tarif lezzet aynı ama görüntüsünü ben çok beğendim...

1. küçük sosisleri ortadan ikiye bölün
2. uzun ince (fırın olan değil) normal spagetti makarnayı sosislerin içinden geçirin yaklaşık bi yarım sosisin içinden 10 adet falan geçiyor..

1/2 makarna
10 adet parmak sosis

1. kaynamış suyun içine makarnaları yavaşça kırmadan ekleyin
2. 9-10 dk haşlayın
3. makarnaları süzgeçten geçirin
4. süzgeçten geçen makarnanın üzerine başka bi yerde kızarttığınız tereyağını dökün..
5. makarnalı sosislere yemeğe hazır.. arzuya göre ketçap ve domatesli yapabilirsiniz.. afiyet olsunnn...

saçaklı gibi bişi oluyo bende geçen gün yaptım eşim bayıldııı :)) hatta yukarda küçük sosisleri 2 ye bölün yazmıştım ama evde bi baktım 2 uzun sosis vardı bende dilimden biraz daha kalın kıydım öyle pişirdim.. bence denemelisin s3nna..

:)))))) görüntü süper
sosissede bayılırımakannehir

denicem elinize sağlık:))

sumak görüntü koyduğun için teşekkür ederim :)) bi nevi tercüman olmuşsun yazdıklarıma :)) kızlar bide ben bunu domates soslu yaptım inanın şahane oldu bi tabak makarna yanına da kolaaa ohhh miss ... afiyetler olsun hepimize... :))

Dün akşam yaptım bu makarnadan. Çok lezzetli oldu. Eşim de şok tabi :) Aaaaa sen nasıl gecirdin bunu bunun icinden dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…