• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal bir insan mısınız?

Benim de pek sosyal olduğum söylenemez :37::37:
Açıktan üniversite okuyorum. onun sınavlarına hazırlanıyorum.
dersahneye gidiyorum.
Bilgisayar kursuna gidiyodum ama bitti. Şimdi başka bi kursa yazılcam :1::1:

Onun dışında evdeyim bende pek dışarı çıkmam.:51:

Benimde 19 yaşım öyle geçti bilgisayar başında yada ders çalışarak:27:
bu yıl baya sosyalleştim il il dolaşıyorum maşşallh:1:
şimdi 20 yaşındayım devlet memurluğunu kazandım bu yıl birazdaha sosyalleşirim eve kapanmaktan neffreet ediyoruum hemen harekete geçmelisin canım :1:

ben son zamanlarda baya sosyalleştirdim kendimi.28 yaşında evliyim bir bebeğim var.çalışmıyorum ,çalışmak insanı inanılmaz asosyal yapıyor.herkes çalışırken sosyalleştiğini sanıyor ben de öyle zannederdim ama aslında tam tersi eve geliyorsun yorgun argın ve hiçbir şey yapıyorsun,kimseye vakit ayıramıyorsun.oradaki ortamda (iş arkadaşların)yüzeysel,çoğuyla sonradan görüşmeyeceğin kendi seçmediğin kişiler oluyor.
çalışmadığım için şu ara sosyalim.hafta sonları takı tasarımı kursuna gidiyorum.haftada en az bir kez yemekli davet veriyorum,e bir kez de davete gidiyorum.geçti mi 4 gün.diğer günlerde ya komuşuya ya alışveriş merkezine gidiyorum.hiç kimseyi bulamazsam anneme gidiyorum veya onu bana çağırıyorum.facebooktan eski arkadaşları toparlamaya çalışıyorum.
evde tek takılsam herşeyden önce oğlum çok sıkılıyor,ağlıyor ,bağıyor.

yaz gelince de planım şu ayda bir kez piknik,havuz ve hayvanat bahçesi.
hergün parklara gideceğim oğlumla inşallah.kursumda yaza biterse hemen yenisine başlayacağım.arada annemlerin yanına bir haftalığına falan oğlumu götüreceğim köye (yazın köyde onlar).çocuk için süper bir ortam.diğer zamanlarda da manzaralı balkonlarımın tadını çıkaracağım.:16:net ve tvden bıktım artık bu kış.

Kimi zaman cidden sosyal kimi zaman dibine kadar asosyal takılıyorum. Ruh halim çok değişken... :37:
Her şeye rağmen vakit buldukça tiyatro, sinema, ilgi çekici yerler, arkadaşlarla sohbet muhabbet gibi küçük şeyler yapmaya çalışıyorum.
Bazen tek başıma gezmek bazen ise ses soluk duymak hoşuma gidiyor.
Bu ara sormayın akşama kadar yemek pasta çörek yapmak yedirmek için uğraş içindeyim.
Biri içimdeki ev kadınını durdursun! :18:

20 yaşım bitmek üzere,anadolunun bi köşesinde ünv okuyorum
ama yılmadım,imkansızlıklardan imkanlar yaratıyorum ve hayatımı yaşayabildiğim kadar yaşıyorum.
Daha şimdi Cem Adrian konser bileti aldım,okul çıkışı
mart-nisan ayları tam üniversite turne mevsimi,sağolsun devamlı sanatçılar geliyo kaçırmamaya çalışıyorum,önümüz bahar şenlikleri,dökücek kurt kalmıcak:46::46:
yakın illerdeki arkadaşlarıma gidiyorum,kamil koçun gidiş sizden dönüş bizden kampanyalarıyla gezmeye çalışıyorum o da olmadı trene biniyorum
Haftanın bir günü TEGV'im var,eğitim gönüllüsüyüm ve çocuklarımla çok eğleniyorum.AKUT ekibinin bi parçasıyım devamlı olarak arama kurtarma tatbikatları yapıyoruz,mahalle Afet gönüllüsü oldum da daha onun eğitimleri başlamadı.He bi de TEGV gönüllülerine özel ebru ve hat kursu var haftaya pazartesi başlıyo
üstelik hergün görüştüğüm bi sevgilim var :)
bi de para kazanmak için ara sıra palyaçoluk yapıyorum
ve tabii karnede FFler :((

ama olsun,varsın okulum bi sene uzasın doya doya yorula yorula yaşıyorum gençliğimi,bana yetiyo

Sabah 8:30 iş başı akşam 18:00 da paydos..kızımı kreşten alıp eve gidir hemen yemek işine girişiyorum, evi toparla onu bunu yap derken eşim çalıyor kapıyı sofrayı kuruyorum tabi o arada..

Cumartesi günü öğelene kadar çalışıp kızımı alarak eve geçiyorum..ev temizliği, vucut temizliği, yemek felan derken tek güne sıgdırıp bütün işlerimi pazar günü kendimize vakit ayırmak için limitlerimi zorluyorum..

Pazar günlerimiz havalar çok güzelse sosyalleşerek yok eğer soğuksa asosyalleşerek geçiyor :) şimdi siz karar verin nasıl sosyal miyiz değil miyiz ?

Bir insanın, 50 tane zor anında onu desteklemeyecek, sadece iyi günde selam verecek insan topluluğuna mı yoksa 5 tane adam gibi arkadaşa mı ihtiyacı vardır?

Bu soruya cevap verildiğinde ne kadar sosyal olduğumuz ortaya çıkacaktır.Ben her zaman az olsun öz olsunu savunanlardanım.Ayda bir veya iki ayda bir sinema,tiyatro,cafe veya bir arkadaşınla,eşin dostunla alışveriş,bir iki sohbet ediyorsan sosyalsindir.Sosyal olmak hergün yada her hafta çıgınlar gibi yaşamak değildir.Ha tamamen internette olup bir tane bile reel hayatında bir arkadaşla sohbetin yoksa asosyalsindir.Asosyallikde içe dönüklüktür.Gerçek bir asosyal de internet ortamında da sanal sohbetlere katılamaz bana göre.

Kimi zaman cidden sosyal kimi zaman dibine kadar asosyal takılıyorum. Ruh halim çok değişken... :37:
Her şeye rağmen vakit buldukça tiyatro, sinema, ilgi çekici yerler, arkadaşlarla sohbet muhabbet gibi küçük şeyler yapmaya çalışıyorum.
Bazen tek başıma gezmek bazen ise ses soluk duymak hoşuma gidiyor.
Bu ara sormayın akşama kadar yemek pasta çörek yapmak yedirmek için uğraş içindeyim.
Biri içimdeki ev kadınını durdursun! :18:

Yaptığın pasta ve çörekleri tek başına yemiyorsan,birilerine yediriyorsan problem yok.sosyalsin:)verici sosyal :9:

sosyal bir insan mıyım?galiba öyleyim daha doğrusu işim gereği öyle olmak zorundayım..ama hayatımı öyle herkese açmam ve paylaşmam.gerçekten özelime aldığım 5-6 tane dostum vardır..ama arkadaş dersek eğer saysını bile bilmiyorum.dedim ya hem kişiliğimin hem de mesleğimin bunda payı büyük.

20 yaşım bitmek üzere,anadolunun bi köşesinde ünv okuyorum
ama yılmadım,imkansızlıklardan imkanlar yaratıyorum ve hayatımı yaşayabildiğim kadar yaşıyorum.
Daha şimdi Cem Adrian konser bileti aldım,okul çıkışı
mart-nisan ayları tam üniversite turne mevsimi,sağolsun devamlı sanatçılar geliyo kaçırmamaya çalışıyorum,önümüz bahar şenlikleri,dökücek kurt kalmıcak:46::46:
yakın illerdeki arkadaşlarıma gidiyorum,kamil koçun gidiş sizden dönüş bizden kampanyalarıyla gezmeye çalışıyorum o da olmadı trene biniyorum
Haftanın bir günü TEGV'im var,eğitim gönüllüsüyüm ve çocuklarımla çok eğleniyorum.AKUT ekibinin bi parçasıyım devamlı olarak arama kurtarma tatbikatları yapıyoruz,mahalle Afet gönüllüsü oldum da daha onun eğitimleri başlamadı.He bi de TEGV gönüllülerine özel ebru ve hat kursu var haftaya pazartesi başlıyo
üstelik hergün görüştüğüm bi sevgilim var :)
bi de para kazanmak için ara sıra palyaçoluk yapıyorum
ve tabii karnede FFler :((

ama olsun,varsın okulum bi sene uzasın doya doya yorula yorula yaşıyorum gençliğimi,bana yetiyo

Woww.. Takdir ettim sizi, derslerinize de gereken özeni gösterebileceğiniz zaman yaratabilirsiniz diye düşünüyorum böyle aktif ve pozitif bir birey olaraktan :34: Vallahi özendimm, benim üni. yıllarım gibi gibi :24::31:

insanin karakteriyle alakali bence bu durum, kimisi evinde tv karisinda veya pc basinda mutlu olurken kimiside evlere sigamaz :9: hergün gezecek yer arar, her hafta sonu mutlaka bir programi olur falan filan..

benim ruh halime göre degisiyor.. kislari soguktan disari adim atasim gelmiyor, arkadaslarin zoruyla cikiyorum.. yazlarida eve girmiyorum.. :27:

herseyin ayri bir güzelligi var önemli olan vaktini mutlu gecirmek, pc karsisinda mutluysan sorun ne? :D

belki mevsimlerinde rölü büyüktür yani bende öyle görünüyor :) günesi gördügüm an kendimi sokaklara atarim :52:

Back
X