- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimi zaman cidden sosyal kimi zaman dibine kadar asosyal takılıyorum. Ruh halim çok değişken...
Her şeye rağmen vakit buldukça tiyatro, sinema, ilgi çekici yerler, arkadaşlarla sohbet muhabbet gibi küçük şeyler yapmaya çalışıyorum.
Bazen tek başıma gezmek bazen ise ses soluk duymak hoşuma gidiyor.
Bu ara sormayın akşama kadar yemek pasta çörek yapmak yedirmek için uğraş içindeyim.
Biri içimdeki ev kadınını durdursun! :18:
Yaptığın pasta ve çörekleri tek başına yemiyorsan,birilerine yediriyorsan problem yok.sosyalsin:)verici sosyal![]()
20 yaşım bitmek üzere,anadolunun bi köşesinde ünv okuyorum
ama yılmadım,imkansızlıklardan imkanlar yaratıyorum ve hayatımı yaşayabildiğim kadar yaşıyorum.
Daha şimdi Cem Adrian konser bileti aldım,okul çıkışı
mart-nisan ayları tam üniversite turne mevsimi,sağolsun devamlı sanatçılar geliyo kaçırmamaya çalışıyorum,önümüz bahar şenlikleri,dökücek kurt kalmıcak
yakın illerdeki arkadaşlarıma gidiyorum,kamil koçun gidiş sizden dönüş bizden kampanyalarıyla gezmeye çalışıyorum o da olmadı trene biniyorum
Haftanın bir günü TEGV'im var,eğitim gönüllüsüyüm ve çocuklarımla çok eğleniyorum.AKUT ekibinin bi parçasıyım devamlı olarak arama kurtarma tatbikatları yapıyoruz,mahalle Afet gönüllüsü oldum da daha onun eğitimleri başlamadı.He bi de TEGV gönüllülerine özel ebru ve hat kursu var haftaya pazartesi başlıyo
üstelik hergün görüştüğüm bi sevgilim var :)
bi de para kazanmak için ara sıra palyaçoluk yapıyorum
ve tabii karnede FFler(
ama olsun,varsın okulum bi sene uzasın doya doya yorula yorula yaşıyorum gençliğimi,bana yetiyo
banami didiniz![]()