Sosyal fobi mi

Lallela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
23
4
36
Merhaba belki ufak Bi dert ama rezil oldum ya çok utandım, sadece içimi dökmek rahatlamak için yazmak istedim. Kayınpederim ve biz ayrı şehirlerde oturuyoruz ve Kayınpederimin ikinci evliliği. Bugün telefonum çaldı arayan ikinci kayınvalidem. Bende Bi titreme heyecanlanma başladı, buraya gelme ihtimalleri vardı yani,telaş yaptım geliyorlarsa ev dağınık napıcam rezil oldum diye düşündüm Bi an, telefonu açtım ama sesim titriyor yani zor konuşuyorum derin Bi nefes aldım onu da duydu herhalde karşı taraf, Bi güldü önce sonra dedi ki neden titriyorsun üşüdün mükendince dalga geçti galiba bende evet üşüttüm sıtma da vardı dedim durumu toparlayayım derken daha da battım. Ama çok utandım ya heyecanlandığımı anladı. Keşke unutsa kimseye anlatmasa yerin dibine girdim

Anlatsa ne olucak ki bunla filan yerin dibine girilmez
Rahat olun
Allah baska dert vermesin

Birincisi ev dağınık olsun kime ne ?
İkincisi kendi evime sınırlarötesi ne akrabalarımı ne kendi tarafimi karistiririm,belki bu tarz yaşamı seviyorsun?
Üçüncüsü bir bilmece gibi anlatmışsın kayinvalideni ultra lükküs bir insan mi ki bu kadar heyecanlanıyorsun.
Dördüncüsü panik yok champ sakin ol ilk görüş gibi heyecanlandıran tek kisi esin olsun

Ammman ne var ki bundaaa. Ama çoğu zaman böyleyseniz evet sosyal fobi olabilir.

Titreme heyecanlanma bana abartı geldi. Evinize gelsinler ne olacak ki? Dağınıksa toplarsın karşındaki de insan..ayrıca yaşanılan ev dağılır da kirlenir de.

Sizin utanacak hiçbir şeyiniz yok burda , rahat olun . Bunu eleştireceklerse onlar utansın!

Yo ultra lüks Bi insan değil ama beklemiyordum telefon açıkçası, telefon gelince de rezil olma korkusu ağır bastı galiba

Yo ultra lüks Bi insan değil ama beklemiyordum telefon açıkçası, telefon gelince de rezil olma korkusu ağır bastı galiba
Yasadigin şey sosyal bir fobi degil ayrıca rahat ol sakin ol sonuxta normal bi kayinvalide pııirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…