Kalabalık gruplarda sıkıntım yok ama benim. Sadece karşılıklı sohbetlerde ve bir şeyler anlatma kısmında dertliyim.bende böyleyim. özelliklede kalabalık ortamda kenarda kalmak çok sinir bozucu. sanki insanın kendi kendini dışlaması gibiherkez konuşkan olamıyo bizde böyleyiz demek
İşte a dan girip z den çıkamıyorum ben karşımdaki muhabbet ederken, illa tıkanıyor, her zaman üçüncü kişi gerekli. Zaten zevk aldığım konulara bağlayınca bu sefer de muhabbet benim üzerimden devam ediyor, sanki sürekli benden konuşuyormuşuz gibi rahatsız oluyorumİçinizden geldiği gibi konuşun ve düşünceniz neyse onu söyleyin, muhabbet kurmak için -miş,-mış gibi yapmayın. Kendi zevk aldığınız konulara bağlayın. Muhabbet dediğiniz şey hep bir düzende olmuyor, bazen A dan girip Zden çıkabiliyosunuz.
Ya bu arada kusura bakmayın söylemeden geçemeyeceğim. “Bende” değil “ben de” ve “herkez” değil “herkes”. Ay çok gözüme battı cidden kusura bakmayın.bende böyleyim. özelliklede kalabalık ortamda kenarda kalmak çok sinir bozucu. sanki insanın kendi kendini dışlaması gibiherkez konuşkan olamıyo bizde böyleyiz demek
Zevk aldığın derken mesela sadece kendinden bahsetmek değil, atıyorum ben film severim. Şu filme gittim haberin var mı işte çok iyi film. Yoksa sen ne tarz izlersin? İşte ben aksiyon sevmiyorum, bilim kurgu+korku benim türüm ama farklı önerilere açığım gibi. Bu dini konu olur, felsefi konu olur. Geyik bile olur yani. Kıyafet olur, makyaj olur. Kafa dengiyseniz tıkanmaz, değilseniz tıkanır.Sürekli tıkanıyosa kafa denginiz insanları seçemiyosunuz demektir.İşte a dan girip z den çıkamıyorum ben karşımdaki muhabbet ederken, illa tıkanıyor, her zaman üçüncü kişi gerekli. Zaten zevk aldığım konulara bağlayınca bu sefer de muhabbet benim üzerimden devam ediyor, sanki sürekli benden konuşuyormuşuz gibi rahatsız oluyorum
Ya bu arada kusura bakmayın söylemeden geçemeyeceğim. “Bende” değil “ben de” ve “herkez” değil “herkes”. Ay çok gözüme battı cidden kusura bakmayın.
Ya bu arada kusura bakmayın söylemeden geçemeyeceğim. “Bende” değil “ben de” ve “herkez” değil “herkes”. Ay çok gözüme battı cidden kusura bakmayın.
Hah işte çok güzel bir konuya değindiniz. Benim muhabbet şu şekilde bitiyor işte. Karşıdaki film söyler, sonra ben tekrar başka bir film de güzeldi derim, böyle böyle tıkanır işte, daha derinlere inemiyorum. Atıyorum o filmin konusu neydi derse birisi anlatamıyorum ya da dün izlediğimiz dizi hakkında konuşurken muhabbet şu şekilde olur genelde, dün falanca diziyi izledin mi? Aa evet efsaneydi. Sen? İzledim, şu kısmı çok güzel değil mi? Evet aynen, şurası da güzeldi. Evet güzeldi. Sonra aklıma başka söylecek şey gelmiyor ve muhabbet tıkanıyor her seferinde burada. Sanki koskoca 2 saatlik şey aklımdan uçuyor.atıyorum ben film severim. Şu filme gittim haberin var mı işte çok iyi film. Yoksa sen ne tarz izlersin? İşte ben aksiyon sevmiyorum, bilim kurgu+korku benim türüm ama farklı önerilere açığım gibi.
İnsanlar geri durmuyor aslında tam tersi brni konuşturmak için kendilerini yırtıyorlar. Silik birisi değilim, çevrem çoktur sadece ikili ilişkilerde muhabbeti devam ettiremiyorum, ne diyeceğimi şaşırıyorumİşte bunu pek yapmamaya çalışın :)
Muhabbetlerinizde de eleştirel giriyorsanız, insanlar bir adım geri dururlar.
Keyifli şeyleri ele alın, ikili ilişkilerde sohbet "Senden-benden" kattıkça koyulaşır. Birinin samimi bir fikrine ya da atıyorum konuyla ilgili komikli bir anısına aynı şekilde yanıt verirseniz, ilerler.
Ayrıntılar.. ayrıntılar kurtaricıdir böyle durumlarda.. konunun ayrıntısına girin, kendi fikirlerinizi, tahminlerinizi kat in hatta kurtarıcı olarak karşınızdakine o konuyla ilgili sorular sorun. Böylelikle konuşmaya yön vermiş olur hem de verilen cevaplar üzerinden devam etmeniz kolaylaşır..Hah işte çok güzel bir konuya değindiniz. Benim muhabbet şu şekilde bitiyor işte. Karşıdaki film söyler, sonra ben tekrar başka bir film de güzeldi derim, böyle böyle tıkanır işte, daha derinlere inemiyorum. Atıyorum o filmin konusu neydi derse birisi anlatamıyorum ya da dün izlediğimiz dizi hakkında konuşurken muhabbet şu şekilde olur genelde, dün falanca diziyi izledin mi? Aa evet efsaneydi. Sen? İzledim, şu kısmı çok güzel değil mi? Evet aynen, şurası da güzeldi. Evet güzeldi. Sonra aklıma başka söylecek şey gelmiyor ve muhabbet tıkanıyor her seferinde burada. Sanki koskoca 2 saatlik şey aklımdan uçuyor.
İşte öyle tıkandığın yerlerde direk sosyal konulara bağla, mesela "aşk-ı memnu"dan bahsettiniz, konu kapanacakken, aslında ne kadar acı böyle aldatmalar filan, ilişkiler ne kadar olumsuz etkileniyor filan diye yürüceksin, tanıdıkça muhabbet uzar. Zaten uzamıyosa kimyanız tutmamıştır.Hah işte çok güzel bir konuya değindiniz. Benim muhabbet şu şekilde bitiyor işte. Karşıdaki film söyler, sonra ben tekrar başka bir film de güzeldi derim, böyle böyle tıkanır işte, daha derinlere inemiyorum. Atıyorum o filmin konusu neydi derse birisi anlatamıyorum ya da dün izlediğimiz dizi hakkında konuşurken muhabbet şu şekilde olur genelde, dün falanca diziyi izledin mi? Aa evet efsaneydi. Sen? İzledim, şu kısmı çok güzel değil mi? Evet aynen, şurası da güzeldi. Evet güzeldi. Sonra aklıma başka söylecek şey gelmiyor ve muhabbet tıkanıyor her seferinde burada. Sanki koskoca 2 saatlik şey aklımdan uçuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?