sosyal ilişkilerinde afallayanlar,eşiyle sorun yaşayanlardan mısınız sizde?

acaippp07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
44
0
16
Antalya
başta herşey güzeldi..ama sonra aileler girdi,bazı huzrsuzluklar çıktı.arada bazı konularda kendini düzeltmesini söledim,bazem kıskandım.şu an ne haldeyim?beceriksiz kimseyle düzgün konuşmayı bile beceremeyen,ne yapacağını bilemeyen ,kararsız,her şeyi sorun eden biri haline dönüştüm.tek suçum çok sevmek...şu anda sosyal çevremle bile bozuğum ahhh ahhhh.bana rahat olmamı sölüo,karışmıyorum sana diyo ama laf arasında söleyip yapmazsamda bi karış suratla gezio çok pis bunaldım.şöle bi yürüyüşe çıkiim desem izin vermez bana akıl verin ne olur ben ne yapmalıyım?

sorunum şu ki bi haltı beceyorum insanlar o kadarr garip ki yada bilmiyorum belki de ben garibim.anlayamıyorum insan evlenince eşiyle sorununu paylaşır değil mi çözüm ister o bana ne dio sorma bende sana sormiim herkes kendi sorunuyla ilgilensin.evliyiz ama hayatlarımız farklı olsun dio.off eminim siz bile şaşırdınız.beni düşünün bi de...

sorunum şu ki bi haltı beceyorum insanlar o kadarr garip ki yada bilmiyorum belki de ben garibim.anlayamıyorum insan evlenince eşiyle sorununu paylaşır değil mi çözüm ister o bana ne dio sorma bende sana sormiim herkes kendi sorunuyla ilgilensin.evliyiz ama hayatlarımız farklı olsun dio.off eminim siz bile şaşırdınız.beni düşünün bi de...

evliyiz ama hayatlarımız farklı olsun dio.ne demekmiş o ya niye evlenmiş ozaman..yaşasaymış kendi başına yazık değilmi sana ne kadar düşüncesizmiş kusura bakma ama ömür törpüsü..

Back
X