Sosyal inceleme raporu boşanma sürecinde

Neden raporlari siz yazdiniz?

Haklsiniz.. mahkemeye de soyleseydiniz keske bunu heyecna gerek yok cocuk benim deseydiniz bu asamalara hc grmezdiniz

6 yıldır sosyal hizmet de çalışıyorum. Böyle bir yasal düzenleme yok. Yasak değil yani. Aileye önce habersiz gidilir ulaşılamazsa 2. ye haberli gidilir. Bir mecburiyet yok yani. Yalnızca çok şüpheli ailelerde baskın yapabilmek için aniden gidilir. aRamanın herhangi bir soruşturmaya neden olacak bir sonucuda yoktur. Bu aramama tamamen dediğiniz gibi tespit için yapılan meslek elemanı insiyatifinde bir durumdur. Çok sıkıntılı vakalarda ihbar şeklidne geldiği içim zaten aniden gidiliyor, baskın şeklinde yani. Mahkemeler ne şekilde görevlendirme yapar bilemiyorum tabi. Konu sahibine adliyeden incelemeye gelmişler çünkü.

Son düzenleme:
Merhaba kızım 5 yaşında ve ben kızım fogmadan önce bosandim ve 3 yil önce evlendim kızım karşı tarafi tanımıyor ve evlendigim esimi babasi olarak biliyor karsi tarafa uzmanlar gitmis ve kalmasinda herhangi bi sorun gormemisler ama karsi taraf kızımı istemiyor aslında alkolik işsiz ve bunca zaman nakafasini ödemedi sizinde basiniza boyle birsey geldi mi verebilirler mi sizce kızım bana aşırı düşkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…