Yeni birşey olarak sahibi açıkladı ve bu sadece Türkiye'de oluyormuş biizkm hangi zamanda çevrimiçi olduğumuz içindeki.bilgiler ses kayitlar bunların gizililgi kalmayacak diye açıklama yapıldı evet sosyal.medya tam anlamıyla güvenilir değil ama wp en azinda iyi oluyorduİyide zaten diğer uygulamaları kullanıyoruz yani bu yeni bişey değil ki. Yani facebook,Instagram kullaniyoruz zaten. Gizli bilgiden kasıt ne yani? Bu çağda gizlilik mi kalmış.
Gizliliği kalmayacak derken benim hangi saatlerde çevrimiçi olduğumu kim ne yapsınYeni birşey olarak sahibi açıkladı ve bu sadece Türkiye'de oluyormuş biizkm hangi zamanda çevrimiçi olduğumuz içindeki.bilgiler ses kayitlar bunların gizililgi kalmayacak diye açıklama yapıldı evet sosyal.medya tam anlamıyla güvenilir değil ama wp en azinda iyi oluyordu
Olayı yanlış anlamışsınız sadece veri paylaşım izni istedi sizden siz zaten bu iznin %80 ini whatsapp kullanarak veriyorsunuz mikrofon kamera rehberi okuma vs size diyor ki facebookla verinizi paylaşacağız yani kimse oturup 7/24 sizin msjlarınızı okumayacak hiçbirimizin msjları da bir işe yaramaz mark için eğer cumhurbaşkanı milletvekili ya da özel görevde değilseniz yani işe yarayan verileri işleyecekler ve bu reklam ve satış politikasına katkıda bulunacak bunun için whatsapp kullanmanıza bile gerek yok kendinize bir kelime seçin 1 hafta boyunca o kelimeyi tekrar edin evde ama asla internette aramayın telefonda anlatmayın msjla yazmayın 1 hafta sonra o kelimeyle alakalı reklamlar görmeye başlarsınız yani whatsapp a gelene kadar telefon mikrofonu o işi yapıyor zaten çok sevdiğim bir sözdür bir ürün bedavaysa ürün sizsiniz... diyeceğim o ki korkmayın facebook instagram google haritalar bunları yıllardır yapıyor zatenMerhaba arkadaşlar bilmiyorum sosyal medya ismi vermem yasak mı degilmi ama son günlerde gündeme gelen wp uygulamasinin gizlilikle ilgili 3.sahislarin bizim bilgilerimizi deşifre etmesi kullanması ve bı uygulama ile birleştirilmesi son gün tarih olarakta 8 Şubat'ı vermeleri eğer o tarihe kadar kabul edersek gizli birseyimiz kalmayacak kabul etmezsek bir daha kullanamayacagiz sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
Bu açıklamayı kim yaptı ?Ciddi ciddi milyon küsür insanın oturup ses kayıtlarının dinleneceğine kim inandı da bunu yaydı ? Gerçekten insanların kendini bu kadar önemsemesi beni benden alıyor yaYeni birşey olarak sahibi açıkladı ve bu sadece Türkiye'de oluyormuş biizkm hangi zamanda çevrimiçi olduğumuz içindeki.bilgiler ses kayitlar bunların gizililgi kalmayacak diye açıklama yapıldı evet sosyal.medya tam anlamıyla güvenilir değil ama wp en azinda iyi oluyordu
Bunu ben epey önce farkettimOlayı yanlış anlamışsınız sadece veri paylaşım izni istedi sizden siz zaten bu iznin %80 ini whatsapp kullanarak veriyorsunuz mikrofon kamera rehberi okuma vs size diyor ki facebookla verinizi paylaşacağız yani kimse oturup 7/24 sizin msjlarınızı okumayacak hiçbirimizin msjları da bir işe yaramaz mark için eğer cumhurbaşkanı milletvekili ya da özel görevde değilseniz yani işe yarayan verileri işleyecekler ve bu reklam ve satış politikasına katkıda bulunacak bunun için whatsapp kullanmanıza bile gerek yok kendinize bir kelime seçin 1 hafta boyunca o kelimeyi tekrar edin evde ama asla internette aramayın telefonda anlatmayın msjla yazmayın 1 hafta sonra o kelimeyle alakalı reklamlar görmeye başlarsınız yani whatsapp a gelene kadar telefon mikrofonu o işi yapıyor zaten çok sevdiğim bir sözdür bir ürün bedavaysa ürün sizsiniz... diyeceğim o ki korkmayın facebook instagram google haritalar bunları yıllardır yapıyor zaten
Yeni dünya düzeni maalesef bu hiçbir sosyal medya kullanmayalar bile bir çok uygulamaya bir çok şeyin iznini veriyor bir yerde okudum ama çok emin değilim bu Faladdin uygulaması her şeyi okuyormuş hatta biri ses duymuştu ya burada mı okudum ekşide mi okudum hatırlayamadım şimdiBunu ben epey önce farkettim
Biriyle bir sey konuşuyorum sonra googleda cikiyor ya da burada bile bir konu okurken o konuyla ilgili reklamlar çıkıyor. Algoritma denen sey boyle çalışıyor zaten.
Ben de onayladim mi emin degilim gecen gun bir mesaj okudum whatsappin ust kisminda guncellendi diye neye tikladim hic hatırlamıyorum bile, onaylamis olabilirim :) zaten sosyal medyada cok takilmam ama herseyimiz yeterince ortada maalesef.
Ne sesiymis yaa? Benim.cevremde falaaddin indiren coktu ben hic kullanmadim ama meraklilari vardi ben kahve bile icmem :)Yeni dünya düzeni maalesef bu hiçbir sosyal medya kullanmayalar bile bir çok uygulamaya bir çok şeyin iznini veriyor bir yerde okudum ama çok emin değilim bu Faladdin uygulaması her şeyi okuyormuş hatta biri ses duymuştu ya burada mı okudum ekşide mi okudum hatırlayamadım şimdi
Çokta önemli bir şey yapmıyorum ben açıkçası önemli şeyleri yüzyüze konuşmayı tercih ediyorum sizde öyle yapınMerhaba arkadaşlar bilmiyorum sosyal medya ismi vermem yasak mı degilmi ama son günlerde gündeme gelen wp uygulamasinin gizlilikle ilgili 3.sahislarin bizim bilgilerimizi deşifre etmesi kullanması ve bı uygulama ile birleştirilmesi son gün tarih olarakta 8 Şubat'ı vermeleri eğer o tarihe kadar kabul edersek gizli birseyimiz kalmayacak kabul etmezsek bir daha kullanamayacagiz sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
Faladdin kk konusuymuşNe sesiymis yaa? Benim.cevremde falaaddin indiren coktu ben hic kullanmadim ama meraklilari vardi ben kahve bile icmem :)
Herseye izin veriyoruz zaten yaa.
Benim sosyal medya hesaplarim var ama paylasim yapmam biraz mahremiyetime düşkünüm zaten sevdiklerimle guzel anlarimi paylaşıyorum önemli olan ani biriktirmek sosyal medyada gosteris yapmak değil
Yilda bir iki foto yetiyor bana :)
Sonuç olarak zaten hersey meydanda ne kadar kacsak da yapacak bir sey yok kullanıyoruz hepsini
Olayı yanlış anlamışsınız sadece veri paylaşım izni istedi sizden siz zaten bu iznin %80 ini whatsapp kullanarak veriyorsunuz mikrofon kamera rehberi okuma vs size diyor ki facebookla verinizi paylaşacağız yani kimse oturup 7/24 sizin msjlarınızı okumayacak hiçbirimizin msjları da bir işe yaramaz mark için eğer cumhurbaşkanı milletvekili ya da özel görevde değilseniz yani işe yarayan verileri işleyecekler ve bu reklam ve satış politikasına katkıda bulunacak bunun için whatsapp kullanmanıza bile gerek yok kendinize bir kelime seçin 1 hafta boyunca o kelimeyi tekrar edin evde ama asla internette aramayın telefonda anlatmayın msjla yazmayın 1 hafta sonra o kelimeyle alakalı reklamlar görmeye başlarsınız yani whatsapp a gelene kadar telefon mikrofonu o işi yapıyor zaten çok sevdiğim bir sözdür bir ürün bedavaysa ürün sizsiniz... diyeceğim o ki korkmayın facebook instagram google haritalar bunları yıllardır yapıyor zaten
Bende hiç farketmedim bir şey geldi onayladım sonra Twitter da gördüm dedim ben galiba buna onay verdim ama evet bu uygulamaya bağımlı gibi bir şeyim işim bile whatsapp üstünden şu an ve ben bu olaydan bağımsız ciddi konuları asla msjla ya da telefonda konuşmam yüz yüze konuşurum çünkü whatsapp okumasa bile telefonumun çalınma ihtimali var hacklenme ihtimali var yani buraya gelene kadar var da varbir kaç sene önce denemistik,uzun bir yola gidiyorduk yol boyunca kasıtlı olarak kuş yemlerinden bahsettik..
aynen de dediğiniz gibi oldu
ben de maalesef bu neymiş diyip okumadan onaylayanlardanim, okusam da onaylarmisim zaten.. çünkü mecburum kullanmaya, çocukların okulu bizim işimiz vs..hersey dolayli olarak ona bağımlı nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?