- 23 Ağustos 2012
- 51.240
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.563
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilimsel konuşma olmasa da donanımlı biri olmasını istemenin nesi kötü anlamadım, sürekli ucuz rap şarkıları dinleyip küfürlü konuşan saçma sapan saç şekilleri yapıp havalı olduğunu düşünen siyaset sanat nedir tek kelime edemeyen erkek çocuklarından hoşlanmıyorum, bu para peşinde olduğum anlamına gelmez
Bilimsel konuşmalar yapacağını düşünüyor
Evet en doğrusuKendini savcı polis olarak tanıtan kişilere itibar etmeyin![]()
Minik kelebeğim, seni bu kafayla çok üzerler. Kapat bence o sosyal hesabi, kimseyle tanisma oradan. Kurslara git, etkinliklere katil. Daha saglikli.Kabul ettiğimde direkt dmden tanışabilir miyiz mesajı geliyor sürekli resim numara görüntülü konuşma istiyorlar o yüzden öyle düşündüm
İyyy ne iğrenç insanlar.
14 - 18 yaş arası blog yazardım, 18 - 25 arası Facebook, 24 ve sonrası Instagram kullanıyorum (32 yaşındayım)
Daha hiç böyle seviyesiz muhabbet edene denk gelmedim. Üstelik profilim de eskiden açıktı herkese. Güzelce de bir kızımen fazla selam verenler falan var ama zaten cevap vermiyorum.
Bana denk gelenler çok seviyeli. Kendi kullandığım Hesabımda mesela tanımadığım biri var , benim arkadaşım gibi hissediyorum. Adam ses terapisine merak saldi, zamanla kendini geliştirdi.
Bir öteki bisikletci bir çocuk, öyle eklestik yıllar önce sonra beni bir tura davet etti tanıştık, bir diğeri yine bisikletli bir çocuk, benim bisikletimi tamir etti, ben onu tiyatroya çağırdım falan, bir yıldır arkadaşız. Biri profesyonel arama kurtarma eğitimi alıyordu, ben de eskiden eğitim almıştım, şimdi tekrar profesyonel eğitim düşündüğüm için bazı sorular sordum dernegiyle ilgili. Derken o aylarda deprem oldu, çaktırmadan kendi grubuna beni de aldı beraber arama kurtarmaya gittik, günlerce aynı çadırlarda kaldık, beni korudu kolladi sağolsun
Gibi gibi gibi ... Bunlar yıllardır takip ettiğim tayfadan bence hiçbiri abaza değil, tatlı insanlar.
Diğer hesabımda da aynı, takiplestigim neredeyse kimse bana mesaj atmaz, atana da geyik yapıyorsa cevap atmam.
Benim sevgililerimde de pek çok kız eklidir. Hiç sorun etmem
Hatta uzatmalı bir sevgilim var, Rus. Millet eskort hesabı takip ediyor diye sevgilisine kızar, benim çocuğun normal günlük hayatta paylaştığı arkadaşının sayfasına bir giriyorum kız bikini üstü ile ananas yalıyoryürüyen eskort hesabı , ama normal bir arkadaşı
Ne bileyim, bence sosyal medya bazı şeyler için kıstas değil, olmamalı yani.
O zaman sevgili bulan hesabını kapatsın, sosyal medyada dolaşan da kendine koca / karı arıyor. Gibi bir anlam çıkıyor bu bakış açısından
bence anlattığınız kişilerin sosyal medyalarından gayet belli ne istedikleri ama erkek arkadaşınız ile cinsellik yaşamayıp bu adamlardan medet umuyorsanız en azından yaşadığım cinselliğin karşılığını almayı mı umuyorsunuz ben anlamadım.Yaşıtım olan erkek arkadaşım 2 yıl beraberliğin sonunda cinsellik yaşamak istemediğimden terk ettiği için belki yaşça büyük olanlar ciddi ilişkiye daha istekli olabilir diye düşündüm, para ve güçten ziyade olgunlaşmış ne istediğini bilen bir erkek desek daha doğru
Tanımadığın kişilerin isteğini almak bir hata onlara güvenmek bir hata, ve onların doğru-yalan olup olmadığını nerden biliyosun erkek milleti değil mi işi bitince bırakır bir sonrakine geçer.Değerli hanımlar bir konuda size danışmak istiyorum, hesabımı sırf bu yüzden açtım. 21 yaşındayım hemşirelik okuyorum, bir kaç ay önce erkek arkadaşımın cinsellik yaşamak istemesi ve reddetmem üzerine geri kafalılık ile suçlanarak terk edildim. Biraz kafam dağılır düşüncesi ile instagram hesabı açtım burada farklı şehirlerden kendimden yaşça ve statüce yüksek olan doçent doktor hakim vs meslekteki tanımadığım kişilerden takip istekleri alıyorum ama hepsinin takipçileri nedense teşhiri seven tarzdaki yüzlerce kadınlardan oluşuyor. Sizce bu ortamdan birine güvenmek veya ilişkiye başlamak doğru mudur yoksa niyet sadece cinsellik midir? Görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum..
Tam tersi cinsellik yerine sosyal medya ciddi bir ilişki için çok düşük ihtimal de olsa ciddi bir ilişkinin başlangıç yeri olabilir mi diye sordum ama suçlanmadığım hiç bir şey kalmadıbence anlattığınız kişilerin sosyal medyalarından gayet belli ne istedikleri ama erkek arkadaşınız ile cinsellik yaşamayıp bu adamlardan medet umuyorsanız en azından yaşadığım cinselliğin karşılığını almayı mı umuyorsunuz ben anlamadım.
Tam tersi cinsellik yerine sosyal medya ciddi bir ilişki için çok düşük ihtimal de olsa ciddi bir ilişkinin başlangıç yeri olabilir mi diye sordum ama suçlanmadığım hiç bir şey kalmadı
Sizi neden inandırmaya çalışayım ki bir konuda fikrinizi sordum sağolsun insanlar yol göstermeye çalıştı, tanımadan etmeden suçlayıcı konuşmanıza gerek yok hoşunuza gitmediyse yorum yapmazsınız olur biterBuna Kadir bile inanmaz
Yaşıtım olan erkek arkadaşım 2 yıl beraberliğin sonunda cinsellik yaşamak istemediğimden terk ettiği için belki yaşça büyük olanlar ciddi ilişkiye daha istekli olabilir diye düşündüm, para ve güçten ziyade olgunlaşmış ne istediğini bilen bir erkek desek daha doğru