- 7 Mayıs 2021
- 392
- 676
- 53
- Konu Sahibi Hestiahest
-
19a girecekSucu isleyen kisi kaç yaşında?
Şikayet etmek için neden 18 yaşını bekliyorsunuz ki anlayamadım? Kardeşiniz 17 çocuk ise 19İyi günler hanımlar. Ben bir kardeşim için bu konuyu açıyorum. Kendisi 17 yaşında ve ekimde 18 olacak. Eski sevgilisi sosyal medya üzerinden intihar teşviki, hakaret gibi suçlarda bulundu dün. İlişkiyi ailesine söylemek üzerine tehdit ediyor kendisi korkuyor.
Merak ettiği 18 yaşına gelene kadar bu mesajlar kalsa ve kendisi suç duyurusunda bulunsa olur mu? Bu konu hakkındaki bilgileriniz oldukça önemli
Ne olursa olsun ailesine söylemeli.İyi günler hanımlar. Ben bir kardeşim için bu konuyu açıyorum. Kendisi 17 yaşında ve ekimde 18 olacak. Eski sevgilisi sosyal medya üzerinden intihar teşviki, hakaret gibi suçlarda bulundu dün. İlişkiyi ailesine söylemek üzerine tehdit ediyor kendisi korkuyor.
Merak ettiği 18 yaşına gelene kadar bu mesajlar kalsa ve kendisi suç duyurusunda bulunsa olur mu? Bu konu hakkındaki bilgileriniz oldukça önemli
Öncelikle çok teşekkürler. Şikayette bulunması için ne yapması gerekiyor? Avukat mı tutmalı yoksa direkt polise mi gidilmeli? Ve bu işler nasıl yürür biraz anlatabilir misinizYıl olarak zaten 18 veli vasisine gerek yok kendi şikayet edebilir.
Çünkü, 15 yaşından büyük çocukların ayırt etme gücü (temyiz kudreti) olduğundan; şikayetçi olma, şikayetten vazgeçme, kamu davasına katılma, itiraz, istinaf, temyiz gibi ceza muhakemesi işlemlerini bizzat yapabilirler.
Direkt karakola gidinÖncelikle çok teşekkürler. Şikayette bulunması için ne yapması gerekiyor? Avukat mı tutmalı yoksa direkt polise mi gidilmeli? Ve bu işler nasıl yürür biraz anlatabilir misiniz
reşit olmamis kisiyle ilişkiye girmiş yani öylemi? hukukdan haberi yok sanirim minnoş delikanlının19a girecek
İntihara teşvik suç diye biliyorum 18 i beklerse diğer davalarda olduğu gibi 6 aydan sonra affetmiş sayılıyor olur mu emin değilim ama bu yaşta şikayet ederse çocuk olduğu için devlet güzel uğraşırİyi günler hanımlar. Ben bir kardeşim için bu konuyu açıyorum. Kendisi 17 yaşında ve ekimde 18 olacak. Eski sevgilisi sosyal medya üzerinden intihar teşviki, hakaret gibi suçlarda bulundu dün. İlişkiyi ailesine söylemek üzerine tehdit ediyor kendisi korkuyor.
Çok teşekkür ederim. Peki hangi sürece kadar aileye haber verme yok söyleyebilir misiniz? Yanlış anlamayın ailesine söyleyecek fakat bu dava işini kendisi yürütmek istiyorkendisi sikayet edebiliyor
ayrıca söylerse ailesinden gizliyorlar
hiç beklemesin
feleği şaşsın şerefsizin
Çok teşekkür ederim. Peki hangi sürece kadar aileye haber verme yok söyleyebilir misiniz? Yanlış anlamayın ailesine söyleyecek fakat bu dava işini kendisi yürütmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?