Evet hepsini yapıyorum son aşamada illa ki o kodu istiyor 3 saattir uğraşıyorum. Hem e posta ya hem tel no ya şifre bağlantı göndererek ama sonuç olumsuz oluyor iki faktörlü kodu istiyoryedek kodların ekran görüntüsünü almamış olmanızla alakası yok.
kullanıcı adını doğru girdiğinize emin misiniz?
kod sizin numaranıza geliyor, emin misiniz? kod geliyor mu?
şifremi unuttum'a tıklayarak eposta adresinize gelen şifre sıfırlama bağlantısına tıklayıp şifrenizi yenileyin bence.
farklı bir telefondan veya bilgisayar üzerinden giriş yapmayı deneyin.Evet hepsini yapıyorum son aşamada illa ki o kodu istiyor 3 saattir uğraşıyorum. Hem e posta ya hem tel no ya şifre bağlantı göndererek ama sonuç olumsuz oluyor iki faktörlü kodu istiyor
Denedim of olmadı gerçekten sinirim bozuldufarklı bir telefondan veya bilgisayar üzerinden giriş yapmayı deneyin.
bir bug'a takılmış gibi görünüyor.
farklı telefon veya pc'den de aynı sorunu yaşarsanız hesabınıza 24-48 saat sonra giriş yapmayı tekrar deneyin.
Öyle hayat buBr yerde eşim intiharın eşiğinde diyerek feryat eden bir üye bir yerde ise intagram hesabına giriş yapamayan başka bir üye..
Bir yanımız yaprak döküyor bir yanımız bahar bahçe...
Hayır değiştirmedim acaba instagram uygulamasından mı kaynaklı ya yarına kadar beklesem mi çünkü artık kodda göndermiyorTelefonunuzu mu değiştirdiniz? güvenilir cihazlar diye bir yer var. Kod olmadan da girilebiliyor. Yeni bir telefonla giriş yapmayı deniyorsanız belki o yüzden olmamıştır.
İPhone 7 PlusGüncelleme vardır hangi telefonu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bi play store ya da app store uygulamasına bakın. Güncelleme varsa güncelleyip yarın denersiniz
Postegro kullanmış mıydın ondan kaynaklı bu sorun oldu daha önceHayır değiştirmedim acaba instagram uygulamasından mı kaynaklı ya yarına kadar beklesem mi çünkü artık kodda göndermiyor
Hayır bu hesabımdan oraya hiç giriş yapmadım . Fake den yaptım da e postaları farklıPostegro kullanmış mıydın ondan kaynaklı bu sorun oldu daha önce
Benim bu saçmalıklar ile 4 hesabım kapandı bıktım açmaktanİnstagrm hesabıma giriş yapamıyorum. Telefonuma kod geliyor giriyorum fakat iki faktörlü doğrulama kodu yapmışım onunda kodlarını ekran görüntüsü almam lazımmış zamanında ama ben bilmediğim için almadım almadığım içinde o kodu girmeden kabul etmiyor . Sorunun çözümü nasıl olur başka yöntem var mı
Bende artık sistemsel kendi hataları olduğunu düşünüyorum. İlk instagram kullanıcılarından biriyim başıma kaç senedir ilk kez geldi ama gerçekten sinir bozucu oldu e postam var numaram var ikisindende sonuç alamadımBenim bu saçmalıklar ile 4 hesabım kapandı bıktım açmaktan
Ben de alamadım canım bence de öyle olan hesaplarımıza oluyorBende artık sistemsel kendi hataları olduğunu düşünüyorum. İlk instagram kullanıcılarından biriyim başıma kaç senedir ilk kez geldi ama gerçekten sinir bozucu oldu e postam var numaram var ikisindende sonuç alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?