• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SOSYAL MEDYA SORUNU !

Hic gorusmedm aramadm dedi sadece snle kavgaliyken bana agir kelimeler kullaniyodun bende bakiyodum napmis ne etmis diye dedi

Böyle saçma şey olur muymuş? Siz de o zaman kavga edince eski sevgililerinize bakın kabul mü? Hiç tartışamayacak mısınız bu adamla? O zaman bir tık daha şiddetli kavganızda görüşür de.
Bir de ne demek bundan sonra tam bir aile olacağız. Şimdiye kadar yarım ailelik mi davranıyormuş?
Abartıyor muyum demişsiniz ya, Kur'an'a el basacak kadar özür dilediyse, özür dilenmesini gerektirecek bir durum olduğunu eşek gibi bildiğindendir ve abartmamışsınızdır.
Normalde arama kısmında kız isimleri görülmesini kıskanan, eski sevgilisinin profiline baktı diye olay çıkartan kadınları abartı buluyorum ama erkek sırf bunun için fake hesap açtıysa orda iş değişir. Orda amaç sadece merak olmaktan çıkar. Orda işte kavga sebebidir.

Sızın adınıza uzuldum. Sahte bır hesap ve takıp edılen eskı sevgılı. Eger bunu yapabılıyorsa sahte bır maılı de vardır ve ordan konusup konusmadıklarını bılemezsınız ve ıcınızde hep soru ısaretlerı olacak ne yazık kı :(

Aynı seyı sız yapsaydınız nasıl hıssederdı sordunuz mu kendısıne?

Eger bu konuda ıcınız rahat edebılecek ve bır daha hıc konusmayacaksanız yemınıne ınanmıs gıbı yapın ve konuyu kapayın ama bır daha hıc kurcalamayın. Ama ıkıncı kez aynı seyı yapan ınsan ucuncuyu de onuncuyu da yapar.

Sanırım eşiniz 'evli olma' durumunun gerektirdiklerine henüz alışamamış. "Bundan sonra tam bir aile olacağız" demesinden bunu çıkarıyorum. Sizi gerçekten kaybetme korkusunu bir kez sağlam olarak hissettirirseniz belki bi silkelenip kendine gelme ihtimali var. Siz de bundan sonraki gidişata göre tavır alırsınız, yoksa hayat boyu gardiyan gibi olursunuz.

Kuzenim "eşimi her aldattığımda yükte hafif pahada ağır bir hediye alıyorum, affediyor" demişti bir keresinde. O geldi aklıma.

Hala aldatilmadiysaniz o gün bundan sonraki günlerden herhangi biri % onyuz milyon hemde :confused:
Yanlış anlamayın amacım sizi rencide etmek değil gözünüzu açık tutun diye
Çünkü aynindan bendede var evlenmeden evvel benim için Ağlamış cebinde 200 tl ile kaçacak kadar seven koca:işsiz:sonuç Merhaba aldatilan eşler Kervanı bende geldim :süslü:

Eski sevgilisini takip edebilmek için sahte hesap açmış, hiç öylesine ve önemsiz bir şey gibi gelmedi bana. Sana kızdım ondan yaptım bahanesi de komik geldi. Ayrıca kurana el basti diye her söylediğine inanmayın..

1.5 yildir evliyiz kizlar esimin gecen sene ilk defa facesine girdim ve girdigim an itibariyle bir suru kizi aratip sildi arayip agzima geleni saydim arkadasim gosterdi bnde gosterdm o kdr diyip ozur diledi hediye fln aldi affettim . Bundan 4 ay sonra arkadasimn facesinde gezinirken esimin numarasini arama butonuna yazdim bisy cikmadi is telini yazdim ne gorim fake bir hesap eski sevgili takibe alinmis eski sevgili dedgmde 35 yasnda 7 8 yaslarnda kzii olan dul bir bayan . Basimdan asagi kaunar sular dokuldu bakmadim yuzune konusmadm ozur diledi kurani kerime el basti bdha olmick bundan snra tam bi aile olcaz diye yine affettim .. esim aslnda ck sevecen evcil bana yardim eden parmak uclarima kadar operek seven birisi .. ama bn tekrar guvenemiyorum surekli aklima geliyo s
Bn mi cok kuruntu yapiyorum buyutulcek bisey degl mi ? Hic gorusmedm aramadm dedi sadece snle kavgaliyken bana agir kelimeler kullaniyodun bende bakiyodum napmis ne etmis diye dedi
dul olmasını neden vurguladınız ?

Zaten ne geliyorsa bu el ayak open kocalardan geliyor.

Aldatilan bir uye de her seferinde elimin kremini bile o surersi diyip duruyordu.

Asiri sevgi gosterilerinin altindan bit yeniyi cikiyor.

Yapacak bir sey yok. Adamin huyu bu gibi. Siz hissetmediginiz surece yapacak bir tipe benziyor. Tetikte olmaktan baska careniz yok.

ne kadar dogru bu dediginiz

hhahahahaha 10 dakkadir guluyorum yorumunza ya :KK70:
Guldurduysem ne mutlu bana:)
Ama cidden konu sahibinin eşinin yaptığı normal değil. Fake hesap açıp sadece eski sevgiliyi takip ediyorsa mesajlaşma yada görüşme gibi durumlar da oluyor olabilir.
Kızdim da yaptım demiş birde.lafa bak..

Güven bir kere sarsıldımı eskisi gibi olmuyor hiç birşey ne yazıkki. Bir de bu erkeklerin kurana el basıp yemin etmesi moda olmuş galiba. Ayrıca yok seninle kavgalıyken arattım vs. ne alaka ya, adamın içinde olmasın.

Zaten ne geliyorsa bu el ayak open kocalardan geliyor.

Aldatilan bir uye de her seferinde elimin kremini bile o surersi diyip duruyordu.

Asiri sevgi gosterilerinin altindan bit yeniyi cikiyor.

Yapacak bir sey yok. Adamin huyu bu gibi. Siz hissetmediginiz surece yapacak bir tipe benziyor. Tetikte olmaktan baska careniz yok.
Benimki de el ayak öpüyo. acaba mı ya olabilir mi ???

Suç bastırmak için kendini rahatlatmak için size iyi davranıyor olmasın?
Cocuk var mı?
Neden affettiniz?
Daha kaç kere aldatması gerekiyor?
Bu konuyu ne kadar sorguladınız?
O hesap ne oldu,hiç girdiniz mi?
Belki başka hesapları da vardır.
Ben olsam o telefonu didik didik ederim. Siz galiba boşanmaktanda korkuyorsunuz.
Ne demek başka seyler görürsem diye bakamıyorum. Demek ki görsenizde affedeceksiniz. Aksine bakıp arayıp olmadığını gorup kendinize teselli bulmaya calışmanız lazım.
Ki aslla tesellisi olacak bir konuda degil 2. bir kadın.
Kesin görüşmüşlerdir.

Suç bastırmak için kendini rahatlatmak için size iyi davranıyor olmasın?
Cocuk var mı?
Neden affettiniz?
Daha kaç kere aldatması gerekiyor?
Bu konuyu ne kadar sorguladınız?
O hesap ne oldu,hiç girdiniz mi?
Belki başka hesapları da vardır.
Ben olsam o telefonu didik didik ederim. Siz galiba boşanmaktanda korkuyorsunuz.
Ne demek başka seyler görürsem diye bakamıyorum. Demek ki görsenizde affedeceksiniz. Aksine bakıp arayıp olmadığını gorup kendinize teselli bulmaya calışmanız lazım.
Ki aslla tesellisi olacak bir konuda degil 2. bir kadın.
Kesin görüşmüşlerdir.
Bence konu sahibi yalnızca içini dökmek istemiş..

Guldurduysem ne mutlu bana:)
Ama cidden konu sahibinin eşinin yaptığı normal değil. Fake hesap açıp sadece eski sevgiliyi takip ediyorsa mesajlaşma yada görüşme gibi durumlar da oluyor olabilir.
Kızdim da yaptım demiş birde.lafa bak..
zaten burada su erkeklerin pisliklerini okuyup okuyup nefret ediyorum hepsi evlenince serefsiz oluyor duzgun kalan elle sayilir resmen, serefsizlik yapacaklarsa evlenmesinler, sanki silahla evlendiler esleriyle

Back
X