- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Aslında cok rahat biriyim ama son yıllarda baya hassas oldum değiştim en aza indirmek lazım hiçbir duruma story bakmamak lazıöHassas bir yapınız var o yüzden bu tür haber ve olaylara bakmanız sizi daha çok etkiliyor. Hayatın iyi ve kötü yanları da var. Bunu kabullenmelisiniz. Ya da bakmayacaksınız
Korku filmi gibiÖzellikle o haberden etkilenmemek imkansız
Sosyal medyada görüp googla girip başka yerlerden de inceliyorum haberi birde, bencede kullanmamak lazım ama bu seferde gündemden haberim olmuyor sanki çok lazımmış gibiOkumayın. Bir olay olduğuna hakimim fakat girip detayları asla okumuyorum. Eskiden ıncık cıncık ederdim ama haleti ruhiyem uzun bir süredir böyle şeylere müsade etmiyor.
Dün yanlışlıkla Uruguay’da bulunan yetim evinin yardım sayfasına denk geldim, gözümün önünden gitmiyorlar.
Sosyal medyayı bilgi ağından çok kişisel gelişim veyahut beyin deşarjı olarak kullanmak da mümkün. Algoritmanız bir süre sonra bu tarz gündem olayları size çıkarmayacaktır ya da en kısası kullanmayın.
Aslında fazla gereksiz geliyor şu sıralar sosyal medya doğru söylüyorsunuz, kendi sevdiklerim yaşarsa naparım diye düşünüp demoralize oluyorum,çocuklar yetimler en çok bunlara üzülüyorum bendeOkumayın. Bir olay olduğuna hakimim fakat girip detayları asla okumuyorum. Eskiden ıncık cıncık ederdim ama haleti ruhiyem uzun bir süredir böyle şeylere müsade etmiyor.
Dün yanlışlıkla Uruguay’da bulunan yetim evinin yardım sayfasına denk geldim, gözümün önünden gitmiyorlar.
Sosyal medyayı bilgi ağından çok kişisel gelişim veyahut beyin deşarjı olarak kullanmak da mümkün. Algoritmanız bir süre sonra bu tarz gündem olayları size çıkarmayacaktır ya da en kısası kullanmayın.
Gündem safi kötülük, canilik.Sosyal medyada görüp googla girip başka yerlerden de inceliyorum haberi birde, bencede kullanmamak lazım ama bu seferde gündemden haberim olmuyor sanki çok lazımmış gibi
Eveeet mesela deprem zamanı cok izlememeye çalıştım videoları ama yine de birileri konuşuyor video atıyor haberin oluyor psikolojik destek alamam ama manevi olarak başka şeylere yönelsem iyi olacakKötü haberlerden kaçamazsınız. İstediğiniz kadar sosyal medyadan uzak durun biri konuşurken şahit olursunuz yine duyarsınız. Tek çözüm psikolojik destek.
Depremden sonra başlamayı reddettiğim antidepresanıma tekrar başladım. O kadar çok korktum ve ağladım ki anlatamam. Vücut kimyam bozuldu resmen. Her yerimi sivilce bastı, nabzım sürekli yüksekti, çıt sesi çıksa korkar hale gelmiştim. Yani bu kadar takmanın kimseye faydası olmadı. Keşke üzülmekle çözebilseydik keşşkeee…Eveeet mesela deprem zamanı cok izlememeye çalıştım videoları ama yine de birileri konuşuyor video atıyor haberin oluyor psikolojik destek alamam ama manevi olarak başka şeylere yönelsem iyi olacak
Hepimiz etkileniyoruz, etkilenmeyen insan değildir zaten bence.Arkadaşlar, ben sosyal medyada biraz takılayım kötü haber göreyim baş ağrısından ölüyorum modum düşüyor, en son şu lanet pislik sucu azgın teke haberini okudum ve şu an başım çatlıyor beddua ediyorum empati yapıyorım kısaca kendimi 1,2 gün perişan ediyorum, sosyal medyaya girmeyeyim whatsap vs görülüyor illa kiadalete dünyaya kötülere söve söve bi hal oluyorum daha az etkilenmek istiyorum haberlenden
Ben de kötü bir haber duyduğumda ya benimde başıma gelirse ne yaparım diye diye kendimi hasta ediyorum. Deprem, hırsızlık,kaza, ws neler geliyor aklıma. Ya çocukların başına bi şey gelirse ya değrem olursa ya şu olursa ya bu olursa diye diye anksiyete hastası olmaktan korkuyorum.Arkadaşlar, ben sosyal medyada biraz takılayım kötü haber göreyim baş ağrısından ölüyorum modum düşüyor, en son şu lanet pislik sucu azgın teke haberini okudum ve şu an başım çatlıyor beddua ediyorum empati yapıyorım kısaca kendimi 1,2 gün perişan ediyorum, sosyal medyaya girmeyeyim whatsap vs görülüyor illa kiadalete dünyaya kötülere söve söve bi hal oluyorum daha az etkilenmek istiyorum haberlenden
Haber izlemeyin diyeceğim ama koca günde de illa ki bir yerlerden çıkıyor lanet olasıca haberler.Arkadaşlar, ben sosyal medyada biraz takılayım kötü haber göreyim baş ağrısından ölüyorum modum düşüyor, en son şu lanet pislik sucu azgın teke haberini okudum ve şu an başım çatlıyor beddua ediyorum empati yapıyorım kısaca kendimi 1,2 gün perişan ediyorum, sosyal medyaya girmeyeyim whatsap vs görülüyor illa kiadalete dünyaya kötülere söve söve bi hal oluyorum daha az etkilenmek istiyorum haberlenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?