Kizlar nisanlimla tanistigimda facebookta vs.fotosu yoktu ben de aksine asiri seviyorum fotograf cekmeyi paylasmayi.daha sonra instgram acti 4 tane falan fotograf koydu onlarda bir ikisi nisandan.yine kendi fotosunu paylasmiyo.eskiden her yanyana geldigimizde bende ceker hatira kalsin derdim en azindan ama bugun farkettim ki artik ben de takmiyorum yani icimden ikili fotograf cekmek gelmiyo ama nedenini bilmedigim sekilde de uzuluyorum.ben onun sevdigi seyleri(bowling oynadik misal bugun) yaparken o ben sevmiyorum ozel hayatimi desifre etmeyi deyip cikiyor icinden.az oncede kapatalim diye oneri sundu.ben de cok seviyorum.ne var sanki arada bir iki gonul alsa.cidden bazi iliskilere ozeniyorum.cocuk esiyle ilgili guzel seyler yazmis paylasmis.boyle dedigimde ben sana normalde demiyor muyum? sevmiyor muyum? diyor kaliyorum oyle.kendimi nasil ifade etmem gerektigini de bilmiyorum.

uzun zamandir sadece kendi fotogrflarimi koyuyorum.bundan sonra koymicm falan dedim.tamam mıcmıc iliskilerde hos degil ama insan bazen icinden gelen bir iki seyi neden insanlara yansitmiyor diyor kendi kendine..