• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya

Cidden sorun bende mi:işsiz: yani denk geldiginizdr hic mi ozenmiyorsunuz ne guzel yazmis adam ya da kadin ya da ne guzel fotograf vs. ?

Off ergen misiniz ya diyip geçiyorum hiç özenmiyorum yapmıyorum sosyal medya hesabımız yok. Olduğu zamanlarda artık milletin her yediğini içtiğini gezdiğini görmekten tiksindiğim için kapattım oh mis

5 senelik iliskim var. Profil fotom 2013ten beri ayni. 5senede 3 foto attik facebooka ama pc de 1500 fotomuz falan var. El alem bizi gorse nolur gormese nolur cokta onemli degil. Boyle şeyleri buyutmeyin derim
Ne guzel basarmissiniz.ama paylassada hosunuza giderdi ben soruyorum mesela nasil bir duygu guzel dimi artik ben de paylasmicm dedigiimde niye boyle yapiyosun falann diyo sanki bir yandanda hosuna gidiyo

Off ergen misiniz ya diyip geçiyorum hiç özenmiyorum yapmıyorum sosyal medya hesabımız yok. Olduğu zamanlarda artık milletin her yediğini içtiğini gezdiğini görmekten tiksindiğim için kapattım oh mis
En guzelini yapmissiniz.ben de hepinize ayri ayri ozendim ama ruhum farkli benim sanirim :(

Yemek ben de asla paylasmam cok ayip buluyorum benim bahsettigim ikili iliskiler vs..ama cogu erkek sanirim kadinlar gibi degil hoslanmiyor

Ona da "off iyi ki bi evlendi, iyi ki kocası var, iyi ki bi çocuk doğurdu" diyorum. Dozunda oldu mu belki güzeldir ama ben yapmayı sevmediğim için yapanlar da gösteriş için yapıyomuş gibi geliyo

Etmez canım o kadar da kolay değil :KK48: Belki zamanla alışır,bazı insanlar da zamanla kamerayı seviyorlar çünkü,çok arkadaşım oldu böyle :dondurma:
Simdi dugun fotograflarini dusunuyorum kara kara :halay: neyse baya ogrendi bir seyler.hayirlisi:KK200:

En guzelini yapmissiniz.ben de hepinize ayri ayri ozendim ama ruhum farkli benim sanirim :KK43:

Bence sizinki de ayrı bir hobi.
Ne bileyim belki kendinize gerçekten güveniyorsunuzdur,çok güzel buluyorsunuzdur ya da ne bileyim fotoğraf çekerken haz alıyorsunuzdur.Bence bunlar kötü şeyler değil.Sadece bir başkası işin içine girince olay karışıyor o kadar:KK39:

Ya bana çok sahte geliyor o çiftler yapmacik geliyor.Mesela bi arkadasim var instagrama sürekli boyle sevgilisiyle beraber zirt pirt her anini atar.Yok beraber hamur yogururken,yok dövme yaptirmislar kollarina onlari atmislar yaptirdiklari dövme de cok kiroca gülüp geçtim.Birbirlerine methiyeler duzuyorlar sosyal medyadan valla takibi birakasim geliyor çok itici bence ya irite oluyorum.
Ya boyle micmic olan bir kizi ben kendimde sildim.ama arada yani guzel bir yere gidiyoruz istiyorum ki banada atsana cektigin o fotoyu.bir kere kendi koysun misal istegi ile.3 yildir birlikteyiz 4 tane foto var onlarda dumduz yazisiz hahahah :))))))

Bence sizinki de ayrı bir hobi.
Ne bileyim belki kendinize gerçekten güveniyorsunuzdur,çok güzel buluyorsunuzdur ya da ne bileyim fotoğraf çekerken haz alıyorsunuzdur.Bence bunlar kötü şeyler değil.Sadece bir başkası işin içine girince olay karışıyor o kadar:KK39:
Cok tesekkur ederim ayri profesyonel fotolar cektigm yerde var cekilmeyide seviyorum ama herkes ayni degil nisanlimda hazetmiyor iste.ben sevgi gostergesi gibi almisim ama bugun yazdiklariniz bana farkli pencereler acti.

Eşimin kapak fotosu ben ve çocuklarımin resmi. 2.5 sene oldu.bana fenalık geldi değistir dedim olur dedi kaldi öyle
Profil resmini de ben değiştirdim geçen gına geldi
O da öyle sevmez.
Sorun olarak bakmadım
Kendi aranızda mutlu huzurlu musunuz ona bakın
Evlenince yumşar bazı huylari

Eşimin kapak fotosu ben ve çocuklarımin resmi. 2.5 sene oldu.bana fenalık geldi değistir dedim olur dedi kaldi öyle
Profil resmini de ben değiştirdim geçen gına geldi
O da öyle sevmez.
Sorun olarak bakmadım
Kendi aranızda mutlu huzurlu musunuz ona bakın
Evlenince yumşar bazı huylari
Bazen aliyorum elime yorum yazar gibi yapiyorum fotografima gulusuyoruz siliyorum tabii.ama sevmiyo acik acik.benimle fotograflari var instada.ben kendi fotomu bile koymuyorum bakan ne hanimci diyordur diyo :)))) ama sen koyuyosun diyerek fotograf atmamanin altyapisinida olusturmus oluyo :)

Kizlar nisanlimla tanistigimda facebookta vs.fotosu yoktu ben de aksine asiri seviyorum fotograf cekmeyi paylasmayi.daha sonra instgram acti 4 tane falan fotograf koydu onlarda bir ikisi nisandan.yine kendi fotosunu paylasmiyo.eskiden her yanyana geldigimizde bende ceker hatira kalsin derdim en azindan ama bugun farkettim ki artik ben de takmiyorum yani icimden ikili fotograf cekmek gelmiyo ama nedenini bilmedigim sekilde de uzuluyorum.ben onun sevdigi seyleri(bowling oynadik misal bugun) yaparken o ben sevmiyorum ozel hayatimi desifre etmeyi deyip cikiyor icinden.az oncede kapatalim diye oneri sundu.ben de cok seviyorum.ne var sanki arada bir iki gonul alsa.cidden bazi iliskilere ozeniyorum.cocuk esiyle ilgili guzel seyler yazmis paylasmis.boyle dedigimde ben sana normalde demiyor muyum? sevmiyor muyum? diyor kaliyorum oyle.kendimi nasil ifade etmem gerektigini de bilmiyorum.:110: uzun zamandir sadece kendi fotogrflarimi koyuyorum.bundan sonra koymicm falan dedim.tamam mıcmıc iliskilerde hos degil ama insan bazen icinden gelen bir iki seyi neden insanlara yansitmiyor diyor kendi kendine..
ben de sadece instagramı kullanıyorum artık facebook gelin görümcelerin birbirine taş atma yeri
twitter ise milletin küfürlerle siyaset ve maç tartıştığı bir ortama döndü
bu yüzden ne kadar az kullanılırsa o kadar iyi aslında
ben artık instagrama döndüm iyice
instagramda da beğendiğim yerlerin fotoğrafını çekiyorum başka bir şeyi değil

bana da dibine kadar mutsuz kadınlar ^böyle çok fotoğraf koyuyor gibi geliyor
iki lafından biri ^#mutluluk #şükürler #hayatımın anlamı vs.vs. yazan kadının evlendikten iki ay sonra aldatıldığını ve bunun gayet farkında olduğunu biliyorum
çok takılmamak lazım

Cidden sorun bende mi:işsiz: yani denk geldiginizdr hic mi ozenmiyorsunuz ne guzel yazmis adam ya da kadin ya da ne guzel fotograf vs. ?

Eşinin, anasının, danasının herkesin d.gününde, zartinda, zurtunda 'iyiki sen benim bilmem neyimsin, iyiki beni dogurmuşun, iyiki seni dogurmuşum, iyiki bizi dogurmuslar kardeş olnuşuz, iyiki kocamsın, iyiki görumce olmuşuz, seni seviyorum, ayılıyorum, bayılıyorum' tarzı paylaşimlara özenmediğim gibi d.günümü sosyal medyada gizledim, bilenlere de sakın sosyal medyada bana canımlı cicimli paylaşım yapmayın, az otede bayılın derim. Allah'tan eşimde benim gibi odun da öyle balım, canım, aşkım muhabbeti yapmiyor. Özelde bile bana romantizm yapsa kusarım. O derece.

Bazen aliyorum elime yorum yazar gibi yapiyorum fotografima gulusuyoruz siliyorum tabii.ama sevmiyo acik acik.benimle fotograflari var instada.ben kendi fotomu bile koymuyorum bakan ne hanimci diyordur diyo :)))) ama sen koyuyosun diyerek fotograf atmamanin altyapisinida olusturmus oluyo :)
Hevesleniyorsunuz sanırım anlıyorum paylaşanları görünce ama takılmayın.kırmayın birbirinizi bunun için.
Çekin ama mutlu güzel anlarınızı.albüm yapın ilerde bakın çok daha güzel
Mesela ben bebek fotolarının paylaşımina katı karşıyım
Mesela görumcem sanal gerçek kac kere ihanete uğradı kendi yakaladi
Tatile gitmişler hep paylaştı
Eee kim inanir abisi beğenmedi bile.

Ilk zamanlar bende mücadele ettim ama sonunda tüm hesaplarımızı karşılıklı kapattık inan bana bir süre sonra kafanın çok daha rahat olduğunu anlayacaksın...

Eşiminde mantığı aynı "kimse benim özel hayatımı bilmemeli fotoğraflarımız bize özel kalmalı"

Aslında doğrusu bu anılarınızı güzel bir albümde biriktirebilirsiniz biz şahsen uzun zamandır böyle yapıyoruz...

Back
X