• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Kizlar nisanlimla tanistigimda facebookta vs.fotosu yoktu ben de aksine asiri seviyorum fotograf cekmeyi paylasmayi.daha sonra instgram acti 4 tane falan fotograf koydu onlarda bir ikisi nisandan.yine kendi fotosunu paylasmiyo.eskiden her yanyana geldigimizde bende ceker hatira kalsin derdim en azindan ama bugun farkettim ki artik ben de takmiyorum yani icimden ikili fotograf cekmek gelmiyo ama nedenini bilmedigim sekilde de uzuluyorum.ben onun sevdigi seyleri(bowling oynadik misal bugun) yaparken o ben sevmiyorum ozel hayatimi desifre etmeyi deyip cikiyor icinden.az oncede kapatalim diye oneri sundu.ben de cok seviyorum.ne var sanki arada bir iki gonul alsa.cidden bazi iliskilere ozeniyorum.cocuk esiyle ilgili guzel seyler yazmis paylasmis.boyle dedigimde ben sana normalde demiyor muyum? sevmiyor muyum? diyor kaliyorum oyle.kendimi nasil ifade etmem gerektigini de bilmiyorum.:110: uzun zamandir sadece kendi fotogrflarimi koyuyorum.bundan sonra koymicm falan dedim.tamam mıcmıc iliskilerde hos degil ama insan bazen icinden gelen bir iki seyi neden insanlara yansitmiyor diyor kendi kendine..

Son düzenleme:
H hera26
Sosyal medyada özel hayatı deşifre etmeyi sevmiyorum, deşifre edenleri de anlamıyorum.. Fotoğrafları anı için çekin, bastırım albüm yapın. En güzeli..
O da oyle diyor.insanlar hep en mutlu anlarini koyuyor samimi gelmiyor bana ben sana sevgimi birine ispatlamak zorunda degilim diyor ama ben de aksine cok seviyorum :( ama benimki hobi gibi olmus ..

Adam haklı. Benim de eşimin de sosyal hesapları var. İkimizde hiçbir şey paylaşmıyoruz. Yanyanayı bırak tekli foto bile koymuyoruz.

Ne yaşadığımı, nereye gittiğimi, ne yediğimi asla paylaşmam. Bunlar bana saçma ve gösteriş gelir.
Cidden sorun bende mi:işsiz: yani denk geldiginizdr hic mi ozenmiyorsunuz ne guzel yazmis adam ya da kadin ya da ne guzel fotograf vs. ?

H hera26
Sosyal medyada özel hayatı deşifre etmeyi sevmiyorum, deşifre edenleri de anlamıyorum.. Fotoğrafları anı için çekin, bastırım albüm yapın. En güzeli..

Aynen
Ben özelimi teşhir etmeyi zaten sevmiyorum, yediğinin içtiğinin fotosunu koyanlar görgüsüz tipler olduğu için ayrıca hazzetmiyorum

Kizlar nisanlimla tanistigimda facebookta vs.fotosu yoktu ben de aksine asiri seviyorum fotograf cekmeyi paylasmayi.daha sonra instgram acti 4 tane falan fotograf koydu onlarda bir ikisi nisandan.yine kendi fotosunu paylasmiyo.eskiden her yanyana geldigimizde bende ceker hatira kalsin derdim en azindan ama bugun farkettim ki artik ben de takmiyorum yani icimden ikili fotograf cekmek gelmiyo ama nedenini bilmedigim sekilde de uzuluyorum.ben onun sevdigi seyleri(bowling oynadik misal bugun) yaparken o ben sevmiyorum ozel hayatimi desifre etmeyi deyip cikiyor icinden.az oncede kapatalim diye oneri sundu.ben de cok seviyorum.ne var sanki arada bir iki gonul alsa.cidden bazi iliskilere ozeniyorum.cocuk esiyle ilgili guzel seyler yazmis paylasmis.boyle dedigimde ben sana normalde demiyor muyum? sevmiyor muyum? diyor kaliyorum oyle.kendimi nasil ifade etmem gerektigini de bilmiyorum.:110: uzun zamandir sadece kendi fotogrflarimi koyuyorum.bundan sonra koymicm falan dedim.tamam mıcmıc iliskilerde hos degil ama insan bazen icinden gelen bir iki seyi neden insanlara yansitmiyor diyor kendi kendine..

Benimki de öyle. Sevmez öyle paylaşmayı göstermeyi. Ben de umursamıyorum hiç ben istedim diye yapması zaten hoş değil

Aynen
Ben özelimi teşhir etmeyi zaten sevmiyorum, yediğinin içtiğinin fotosunu koyanlar görgüsüz tipler olduğu için ayrıca hazzetmiyorum
Yemek ben de asla paylasmam cok ayip buluyorum benim bahsettigim ikili iliskiler vs..ama cogu erkek sanirim kadinlar gibi degil hoslanmiyor

Cidden sorun bende mi:işsiz: yani denk geldiginizdr hic mi ozenmiyorsunuz ne guzel yazmis adam ya da kadin ya da ne guzel fotograf vs. ?
Ozenmiyorum tam tersi irite oluyorum ve gercek gelmiyor
Kuzey avrupada bir ulkede arastirma yapilmis , sosyal medyada mutluyuz pozlari paylasan ciftler aslinda en mutsuz ve sorunlu ciftlermis
Mutlulugumu kimsenin gozune sokma ihtiyaci hissetmiyorum , hissedenleri de anlayamiyorum

Benimki de öyle. Sevmez öyle paylaşmayı göstermeyi. Ben de umursamıyorum hiç ben istedim diye yapması zaten hoş değil
Kesinlikle ben de anliyrum ki ben istiyorum diye yapmis digerlerini ama soyle de bir sey var biz de yeri geliyor mutlu etmek adina bir seyler yapiyoruz bu cok zor degil ki

Sanaldan yaşanan ilişkiler komik geliyor açıkçası
Sevgi, aşk, romantizm 2 kişi arasındadır, yüzüme bakarak deviyorum dese yeterli olur. Yani mutluysam mutluyumdur , yeterli

Herkese duyurma merakında olan, her dakika resim koyan insanların ilişkilerinde mutlu olmayan insanlar olduğunu düşünüyorum.

ayy sizde sevgilimi gördüm.

bir yere gideriz illa storysine koyar,ya çekme diyorum ne var diyor bir de üste çıkıyor...

ben hoşuma giden güzel çıktığım fotoğraflarımı paylaşırım yani anı vs. mesela italyaya gittim yaz başında,ordan 2 fotoğraf koydum. Anı çünkü bu. Ama evde otururken kendi kendime selfie yapıp atmam çünkü millete ne ben evde oturuyorsam:KK70:

bizim de kavga sebebimiz,o her yere atar bir şeyler,her fotoğrafıma yorum yapar ben takmam. geçen de gelmiş biyografi kısmına birbirimizin adını yazalım dedi,baş harfte anlaştık :KK70:

sizin sıkıntınız birlikte fotoğraf koymamak mı? nişanlınızın fotoğraf koymaması mı?

Kuzey avrupada bir ulkede arastirma yapilmis , sosyal medyada mutluyuz pozlari paylasan ciftler aslinda en mutsuz ve sorunlu ciftlermis
Mutlulugumu kimsenin gozune sokma ihtiyaci hissetmiyorum , hissedenleri de anlayamiyorum
Nisanlimda boyle diyor ben sana sevgimi gosteriyor muyum onemli olan bu ..ama ben bagimli mi olmusum nedir :)))

Yedik içtik koymayı çok sevmem çift olarakta pek foto çekilmiyoruz ben güzel çıkmıyorum şişkoyum :27: ama eşimi çeker koyarım güzel çıksam bende daha çok koyardım özelini paylaşmak gibi değilde mutluluğuni paylaşmak olarak geliyor bana ;)

Kuzenimin evliliği berbat
Sürekli elinde telefon kızlarla mesajlaşıyor, sorumsuz bir tip. Yengem mutsuz, hatta kocasından nefret ediyor. Yengem bu berbat evlilikte bile her gün fotoğraf paylaşıyor altına çok mutluyuz, birtanem vs yazıyor yani kimi kandırmak istiyor bilmiyorum.

Özenmiyorum. Orda ki herşey yapay sahte.

Örnek vereyim kuzenimle eşi boşanma eşiğine geldi ama sosyal hesapta yanyana resim koymuşlar seni çok seviyorumlar havada dolaşıyor. Millet de Allah bozmasın diye yorum atmış. Oysa ki ev kaos.

Birde bi çılgınlık tutmuş. Yediği herşeyin resmini çekip aşkımla hamburger keyfi, yok mantı keyfi. Altına zıkkımın kökünün keyfi yazasım geliyor. Ne görgüsüzlük.

Kocası bi yüzük alır. Kocacığım çok düşüncelisin diyip yüzüğün resmini atıyor. İyide kocan evde sana vermiş elaleme ne! Yok illa gösterecek!

Aslında olmayan şeyi yansıtmak için kullanırlar sosyal medyayı. Millet gıpta etsin vs vs.

Bense iğreti oluyorum.

Bakın biz paylaşmıyoruz gerek yok diyoruz paylaşan da binlerce insan var

Sizin sıkıntınız bu konuda aksi görüşlerde olmanız

İşte dünya görüşü farkı vs denilen bu

Yani Adam beni sevdiğini yedi kat ellere neden ilan etsin ki

Bir anekdot ev aldım iş arkadaşlarım uzunca bir süre sonra öğrendiler bir arkadaş ben düdüklü tencere alıyorum tüm ofis öğreniyor sen ev alıyorsun kimse duymuyor dedi

Bu hayata farklı yaklaşma ile ilgili

Sevgilimle kimse bizi el ele görmemişti yıllarca

dışarıdan bakan ay ne mesafeliler derdi ama bizim aramızda o çok mıç mıç olanları aşan bir ilişki vardı

Ada'm istemiyorsa zorlamayın siz istiyorsanız paylaşın ama bunun için ondan alkış vs beklemeyin

Kuzenimin evliliği berbat
Sürekli elinde telefon kızlarla mesajlaşıyor. Yengem mutsuz, hatta kocasından nefret ediyor. Bu berbat evlilikte bile her gün fotoğraf paylaşıyor altına çok mutluyuz, birtanem vs yazıyor yani kimi kandırmak istiyor bilmiyorum.
Ahaaa aynı durum bizim kuzende de aynı valla.

Back
X