Sosyal medya

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.333
12.752
448
Arkadaşlar geçen Bi kınaya gittik.ablam türbanlı ben açığım ama kına gecesi olduğu için biraz rahat giyindik.kınada kızlardan biri tiktok ta 20000 kadar takipçisi varmış. Videoyu tutmuş atmış. Arkadaşımı aradım kızdım söyle çabuk kaldırsın diye.nişanlımın arkadaşı yengenin tiktok ta videosu var uyar kaldırsınlar demiş öyle haberimiz oldu. Allah tan sorun yaşamadık. Ama kına sahibi kız benimde görüntü var ne olacak dedi. Eşi ona güveniyormuş. Tartıştık. Arkadaşlığımı bitirdim. Bir sürü it kopuk takip ediyor ne demeye beni atıyor dedim. Devir sosyal medya devri ona göre hareket et ozaman diye beni suçlu çıkardı. Arkadaşlar tavsiyem size dikkatli davranın ortalık dengesiz dolı

Kusura bakmayın ama bunu ablanızın düşünmüş olması lazım
Sonuçta artık herkes sosyal medyaya fotoğraf yüklüyor, o değil başka biri yine yükleyebilir tiktok olmaz instagram olur.
Yani herkes dur şunu çekmeyeyim şu kadraja girmesin diye uğraşmaz.
Düğün gibi yerlerde herkes herkesin fotoğrafına giriyor çünkü
Güzelce uyarabilirdiniz bence kavga gürültü küslük olmadan da çözülebilirdi.

Kusura bakmayın ama bunu ablanızın düşünmüş olması lazım
Sonuçta artık herkes sosyal medyaya fotoğraf yüklüyor, o değil başka biri yine yükleyebilir tiktok olmaz instagram olur.
Yani herkes dur şunu çekmeyeyim şu kadraja girmesin diye uğraşmaz.
Düğün gibi yerlerde herkes herkesin fotoğrafına giriyor çünkü
Güzelce uyarabilirdiniz bence kavga gürültü küslük olmadan da çözülebilirdi.
Arkadaşım sizn düşüncenizde olduğu için kavga ettik ve iyikide ettim bitirdim. Kına gecesi erkek yok bişey yok.bizde sosyal medya kullanıyoruz ama resim atarken bile müsaade istiyorum atabilirmiyim diye.saygısızlık. Hem davranış hem düşünce

her zaman diyorum neresi olursa olsun dengeni kaybetmeyeceksin...
dengesizin biri tutar atar sosyal medyaya rezil olursun...
valla isterse komple dişi sinek dolu olsun oda ben rahat olamıyorum...
millet sosyal medyaya doğmuş çünkü..
bi gün başka renk işese koyuyor resmini videosunu...

Arkadaşlar geçen Bi kınaya gittik.ablam türbanlı ben açığım ama kına gecesi olduğu için biraz rahat giyindik.kınada kızlardan biri tiktok ta 20000 kadar takipçisi varmış. Videoyu tutmuş atmış. Arkadaşımı aradım kızdım söyle çabuk kaldırsın diye.nişanlımın arkadaşı yengenin tiktok ta videosu var uyar kaldırsınlar demiş öyle haberimiz oldu. Allah tan sorun yaşamadık. Ama kına sahibi kız benimde görüntü var ne olacak dedi. Eşi ona güveniyormuş. Tartıştık. Arkadaşlığımı bitirdim. Bir sürü it kopuk takip ediyor ne demeye beni atıyor dedim. Devir sosyal medya devri ona göre hareket et ozaman diye beni suçlu çıkardı. Arkadaşlar tavsiyem size dikkatli davranın ortalık dengesiz dolı
Nasi Dan's ettinki dagittin baya Galiba 😜saka bi Yana tik tok kullananlarin IQ seviyeleri dusuk insta face tweeter asla kullannam millet bi yaris icinde yedigini ictigini paylasanmi dersin dibindeki kocasina instadan ask sozleri yazanmi dersin ölmus akrabaya siir yazanmi dersin sanki okuyacak obur taraftan bi El fatiha okumaz ama gereksiz arkadas yatak odasindan tut tuvaletine kadar gostertiyorlar El aleme rezillik

tik tak tok ne ya. ben hiç kullanmadim reklama giriyor sinir oluyorum triplere..
youtubede faydali bişey baksam reklama giriyo.
ben sosyal medya kullanmiyorum. ( whatsapp dişinda ) ama takip ederim. kimin ne yaptığı degil. faydalı iyi şeylere bakiyorum mesela dikiş yemek dıy dini ilgili amaçli olana bakarim.
foto çeken oluyor. ben whatsappa koyuyorum :) fazla yok.:)
instagram tik tak tok bilmem... kullanmiyorum. :)
Youtubede saçmaladi biraz vlog kismina hiç girmiyorum.

Nasi Dan's ettinki dagittin baya Galiba 😜saka bi Yana tik tok kullananlarin IQ seviyeleri dusuk insta face tweeter asla kullannam millet bi yaris icinde yedigini ictigini paylasanmi dersin dibindeki kocasina instadan ask sozleri yazanmi dersin ölmus akrabaya siir yazanmi dersin sanki okuyacak obur taraftan bi El fatiha okumaz ama gereksiz arkadas yatak odasindan tut tuvaletine kadar gostertiyorlar El aleme rezillik
Yok çok şükür dağıtmadık. :) benim en fazla 80 civarı arkadaşım var. Yabancıları asla eklemem.ona rağmen yinede resim falan atarken arkadaşlardan müsaden olursa paylaşacağım diye izin isterim. Yiğenimi falanda atmıyorum hiç.kim nedir içinde ne yaşıyor bilemem. Bu konuyu bir arkadaşıma anlattım arkadaşla kavga ettiğimi. Boş ver o gereksizi dayısının ölüm anını wp de durum yapmıştı o yüzden normal geliyor ona dedi

ben de kapalıyım,kına gecemde açıldım. kınama gelen diğer davetliler de açıldı. eline kimse telefon almadı. oraya eğlenmeye gidiyoruz eğlendiğimizi başkalarına göstermeye değil di mi? inanır mısınız toplam 5 fotoğrafım falan var sadece kına gecemden. o kadar çok eğlendik ki fotoğraf çekilmeye gerek bile duymadık.
insanların bu konuda saygılı olması gerekiyor. başkasının dahil olduğu fotoğrafı veya videoyu izinsiz sosyal medyaya yüklemenin cezası bile var.

tik tak tok ne ya. ben hiç kullanmadim reklama giriyor sinir oluyorum triplere..
youtubede faydali bişey baksam reklama giriyo.
ben sosyal medya kullanmiyorum. ( whatsapp dişinda ) ama takip ederim. kimin ne yaptığı degil. faydalı iyi şeylere bakiyorum mesela dikiş yemek dıy dini ilgili amaçli olana bakarim.
foto çeken oluyor. ben whatsappa koyuyorum :) fazla yok.:)
instagram tik tak tok bilmem... kullanmiyorum. :)
Youtubede saçmaladi biraz vlog kismina hiç girmiyorum.
Bende kullanmıyorum tiktok. Bi ara yğklemiştim. Baktım saatlerim video izleyerek geçmiş kaldırdım. İnstagram var ama baya faydalanıyorum ben. Alışveriş bile yapıyorum

Yok çok şükür dağıtmadık. :) benim en fazla 80 civarı arkadaşım var. Yabancıları asla eklemem.ona rağmen yinede resim falan atarken arkadaşlardan müsaden olursa paylaşacağım diye izin isterim. Yiğenimi falanda atmıyorum hiç.kim nedir içinde ne yaşıyor bilemem. Bu konuyu bir arkadaşıma anlattım arkadaşla kavga ettiğimi. Boş ver o gereksizi dayısının ölüm anını wp de durum yapmıştı o yüzden normal geliyor ona dedi
Evet sosyal medyada yasayan insanlar var ne aci ailesiyle bile ilgilenmeyip ayy Dur iki yorum yapim diyenleride gordu bu gozler baskalari iicin yasar hale geliyorlar farkinda degiller ozeliniz o Sizin yaa

Bende kullanmıyorum tiktok. Bi ara yğklemiştim. Baktım saatlerim video izleyerek geçmiş kaldırdım. İnstagram var ama baya faydalanıyorum ben. Alışveriş bile yapıyorum
sosyal medya hem vakit kaybi hemde zihni etkiliyor Q zekayı iyice düşürüyor.
yapacak bi çok işin var mesela eline bi al telefonu. ;
aaa 5 saat geçmiş ee yapacak iş noldu.. kaliyor...
günde 1 saat tele bakman yeterli olduğu düşünüyorum..
ben hiç bi zaman internetten alışveriş yapmayı sevmedim sevmiyorum. :D bulamadıkça mecbur aliyoruz:D

ben de kapalıyım,kına gecemde açıldım. kınama gelen diğer davetliler de açıldı. eline kimse telefon almadı. oraya eğlenmeye gidiyoruz eğlendiğimizi başkalarına göstermeye değil di mi? inanır mısınız toplam 5 fotoğrafım falan var sadece kına gecemden. o kadar çok eğlendik ki fotoğraf çekilmeye gerek bile duymadık.
insanların bu konuda saygılı olması gerekiyor. başkasının dahil olduğu fotoğrafı veya videoyu izinsiz sosyal medyaya yüklemenin cezası bile var.
Aynen öyle

7
Aynen öyle

tiktok kullanmam hatta nefret ederim.böyle özel günlerde elinde telefonla gezen tiplerden de nefret ederim.ama yani ablanız eğer bu kadar rahatsız oluyorsa insanların videolarına/fotoğraflarına girmeseymiş.benim fotoğrafıma/ videoma girip de bana kendi fotoğrafımı/videomu kaldırtmaya çalışırsa cevabını alır.ya da oraya da tesettürlü gelecekti , bal gibi biliyordu orada kamera olacağını.ablan kendini korumayı düşünecek başkalarının eğlence anlayışını kısıtlamayı değil.haksızsınız ve evet arkadaşlığınızın bitmesi iyi olmuş, bu mutlu günlerimde yanımda böyle bencil arkadaş istemem.

Arkadaşım sizn düşüncenizde olduğu için kavga ettik ve iyikide ettim bitirdim. Kına gecesi erkek yok bişey yok.bizde sosyal medya kullanıyoruz ama resim atarken bile müsaade istiyorum atabilirmiyim diye.saygısızlık. Hem davranış hem düşünce

Ben sizi hatalı buldum açıkçası. Resim atarken müsade istemeniz değil konu. Ablanız veya siz poz vermediğiniz halde çekilen başka bir fotoğrafta arka planda çıkabilirdiniz. Ki çıktığınıza eminim. Benim gittiğim düğünlerde vs gecelerde sonrasında sosyal medyaya atılan fotoğraflarda arka planda çıktığım çok oluyor. Ayrıca benim de çektiğin fotoğraflarda arka planda salondaki insanlar oluyor. Dur bakayım arka planda kim var diye incelemiyorum asla. Kendimi beğendiysem paylaşıyorum fotoğrafı. O sebeple siz de ona göre giyinmeliydiniz bence.

İnsan kendi önlemini kendi almalı bu gibi durumlarda. Kına gecesine gitmişsiniz, orda bin kişi var biri çekmezse diğeri çekecek video ya da fotoğraf. Kendini çekerken arkasından kadraja gireceksin, istemeden çekecek belki. Yani istemiyorsan açık fotoğrafının yayınlanmasını açmayacaksın başını. Başkalarının alanına da müdahale etmek zorunda kalmayacaksın böylece.

Arkadaşınıza hak verdim ben. Arkadaşlığın bitmesi iyi olmuş zira farklı frekanslardasınız.

Valla bu durumlardan bende bıktım saygı yok orası eğlence yeri video çekeceğine eğlen

Back
X