Sosyal medya

Anladığım kadarıyla kasıtlı konu sahibini ve ablasını çekmemiş. Kına gecesini videoya alırken oynayanlar arasında konu sahibi ve ablası da çıkmış. Bunu birileri görmüş, uyarmış bir şekilde kaldırtmışlar ama ya çekilen diğer videolar 😂😂
Yani ortamdaki herkesin paylaşımlarına kisit getirilemeyecegine gore ya kisi tedbirini alir ya razi olur. Donem artik sosyal medya donemi, herkesin elinde de telefon var.

Ya da gece sahibi kapalı misafirlerinin de gelecegimi dusunerek sosyal medyada paylasim yapilmamasini isteyecek, ki telefonlara el koymadığı surece o bile garanti degil.

Ha konu sahibi rahatsız olur, kaldirmasini rica eder. Bu tamam. Ama karsi taraf kaldırmıyorsa da kavga olmaz yani.

Yani ortamdaki herkesin paylaşımlarına kisit getirilemeyecegine gore ya kisi tedbirini alir ya razi olur. Donem artik sosyal medya donemi, herkesin elinde de telefon var.

Ya da gece sahibi kapalı misafirlerinin de gelecegimi dusunerek sosyal medyada paylasim yapilmamasini isteyecek, ki telefonlara el koymadığı surece o bile garanti degil.

Ha konu sahibi rahatsız olur, kaldirmasini rica eder. Bu tamam. Ama karsi taraf kaldırmıyorsa da kavga olmaz yani.

Karşı taraf kaldırdığı halde kavga olmuş işin komik tarafı o aslında. Konu sahibine yaranamamışlar.

Ben kına gecesinden görüntüler neden paylaşılır anlamıyorum. Erkekler giremez, kadınlar rahat eğlensin diye. Ondan sonra tutup herkesin herseyi görecegi sosyal medyaya atıyorlar. Sahsen başkalarının resimlerini/görüntülerini izin olmadan hiçbir yerde paylaşmam.

Bomboş bir uygulama 🤮 Devir sosyal medya devri de izin almadan sizi nasıl çekiyor? İyi kendisi gizli/yanlışlıkla çekilirse öyle der.

Asla yanlış anlaşılmasın kapalı arkadaşlara eleştiri yapmıyorum ama kına gibi bi sürü insanın geldiği yerlerde nasıl güven duyup açılabiliyorsunuz sonuçta memleket usulsüz saygısız insan dolu çeker çeker atarlar internete ya da kınada nasıl coştuk diye sağda solda foto gösterirler ben olsam böyle kontrolsüz ortamlarda rahat olamazdım

Back
X