Sosyal medya

Denizzzz159

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
209
-6
13
32
Merhaba arkadaslar gecen gün bı baslık acıp sorunlarımı anlatmıstım okuyan bılır okumayanlar ıcın esımle olgılı sorunlardı esımle 1 haftadır ayrıyız ben annemın evındeyı esımın degısım sosyal öedya hesapları kullandıgını dusunuyorum ama ıspatlayamoyprum numarası ıle gırıs yap deyıp kod gonderdıgımde kod gıdıyor yanı demekki numarssı ıle gırıs yapmıs nasıl ıdpatlarm ne yapmam gerekıyor bu arada kavgalı degılkende suphelenıyordum

Eşinizin sosyal medya hesapları kullandığından mı şüpheleniyorsunuz yoksa aldatıldığınızdan mı?

Değişik sosyal medya hesapları derken? Anonim olarak takıldığı başka hesapları mı var?

Er sosyal medyalar zaten hep karı kız uzerıne onları kullanan aldatıyordur yani
Tango, tinder gibi hesaplar diyorsunuz zaten bu hesapların kullanma amacı belli. Telefon ile giris daha fazla. O yüzden ister istemez kod gidecek kendisine. O zaman size önerim şu olacak
Tinder indirin telefonunuza biraz hafif güzellikte fake olmayacak tarzda kız resmi bulun ve farklı bi isimle tinder hesabı açın. Eşinizle yakın mısınız? Umarım yakınsınızdır. Ayarları düzenle ve eşiniz karşınıza çıkınca like yapın sağa kaydırın. O da sizi kaydırırsa eşleşmiş olacaksınız.

Sonra konuşma yaparsanız aldatılıyorsunuzdur. Orda sizden baska konuştuklarıda vardır.

Tinder kullanmayıda blmıyorum ki eslesmesse

Tinder kullanmayıda blmıyorum ki eslesmesse
Çok basit. Uygulamayı indirin telefonunuza. Telefonunuzla üye olun bilgileriniz numaranız gözükmeyecek. Güzel bi kız resmi bulun ve hesabınızı açın farklı bi isimle. Eşinizle yakınsanız eğer eşleşebileceğinizi düsünüyorum. Basit yani zor değil. Seksi kız resmi koyarsanız eşleşme olasılığı daha fazladır. Bunları kullandığını anca bu sekil öğrenebilirsiniz yani telefon numarasını girerek değil.

Mantıklı ama adam başka foto başka isim kullanıyorsa nasıl anlayacak?

Mantıklı ama adam başka foto başka isim kullanıyorsa nasıl anlayacak?
Bir tanıdıgımız farklı bir isimle kendi fotoğraflarıyla kullanıyordu öyle çıkmıştı karşımıza. Sizin dediğiniz gibide olabilir ama genel olasılığı ele alacak olursak erkekler düzdür isimi farklı yapar fotoğraflarını dogru yapar. Özelliklede buluşmak ilişki yasamak isteyenler fotoğraflarını koyar gecer. Ve yaşı büyük olan +35 erkekler hiç bunu düşünemiyor. Sevgilisi olan evli olanda türlü türlü fakelerle dolanıyor.

Geçen kız arkadasımın 3 hafta görüştüğü çocuk tesadüf eseri önüne çıktı. Cocuğun ismi dogru değilmiş arkadasıma yalan söylemis. 1,5 yıllık ilişkisi varmıs. Tabii kızla ortak hesapları videoları var takipçileri fazla. Şok eseri çıktı resmen karşısına. Oluyor böyle vakalar. Bir ihtimal çıkabilirde çıkmayabilir de.

Bncede zaten sadece ısmı farklı

Er sosyal medyalar zaten hep karı kız uzerıne onları kullanan aldatıyordur yani
Ablacım niye sosyal medya hesapları hep karı kız üzerine olsun, senin kocanın kanı bozuk olup aldatıyorsa kullanan diğer erkek/kadınların suçu ne? Bakış açınızı değiştirin.

Düzeltme: tamam tamam siz tinderı kastetmişsiniz ben anlamamışım kusura bakmayın. Eğer bu tarz hesapları kullanıyorsa zaten aldatıyordur. Delil bulmaya gerek yok size döven adamı boşayın gitsin.

Normal sosyal medyasan bahsetmemıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…