- 17 Kasım 2020
- 209
- -6
- 13
- 32
- Konu Sahibi Denizzzz159
-
Er sosyal medyalar zaten hep karı kız uzerıne onları kullanan aldatıyordur yaniEşinizin sosyal medya hesapları kullandığından mı şüpheleniyorsunuz yoksa aldatıldığınızdan mı?
Lıvu tango tınder vsEr sosyal medyalar zaten hep karı kız uzerıne onları kullanan aldatıyordur yani
Yukarıda yazdım sohpet hesaplarıDeğişik sosyal medya hesapları derken? Anonim olarak takıldığı başka hesapları mı var?
Tango, tinder gibi hesaplar diyorsunuz zaten bu hesapların kullanma amacı belli. Telefon ile giris daha fazla. O yüzden ister istemez kod gidecek kendisine. O zaman size önerim şu olacakEr sosyal medyalar zaten hep karı kız uzerıne onları kullanan aldatıyordur yani
Tinder kullanmayıda blmıyorum ki eslesmesseTango, tinder gibi hesaplar diyorsunuz zaten bu hesapların kullanma amacı belli. Telefon ile giris daha fazla. O yüzden ister istemez kod gidecek kendisine. O zaman size önerim şu olacak
Tinder indirin telefonunuza biraz hafif güzellikte fake olmayacak tarzda kız resmi bulun ve farklı bi isimle tinder hesabı açın. Eşinizle yakın mısınız? Umarım yakınsınızdır. Ayarları düzenle ve eşiniz karşınıza çıkınca like yapın sağa kaydırın. O da sizi kaydırırsa eşleşmiş olacaksınız.
Sonra konuşma yaparsanız aldatılıyorsunuzdur. Orda sizden baska konuştuklarıda vardır.
Çok basit. Uygulamayı indirin telefonunuza. Telefonunuzla üye olun bilgileriniz numaranız gözükmeyecek. Güzel bi kız resmi bulun ve hesabınızı açın farklı bi isimle. Eşinizle yakınsanız eğer eşleşebileceğinizi düsünüyorum. Basit yani zor değil. Seksi kız resmi koyarsanız eşleşme olasılığı daha fazladır. Bunları kullandığını anca bu sekil öğrenebilirsiniz yani telefon numarasını girerek değil.Tinder kullanmayıda blmıyorum ki eslesmesse
Baska foto, baska kulllanici adiTinder kullanmayıda blmıyorum ki eslesmesse
Bife en cok lıvudan suphelenıyorum tabı face ısımleTinder kullanmayıda blmıyorum ki eslesmesse
Mantıklı ama adam başka foto başka isim kullanıyorsa nasıl anlayacak?Tango, tinder gibi hesaplar diyorsunuz zaten bu hesapların kullanma amacı belli. Telefon ile giris daha fazla. O yüzden ister istemez kod gidecek kendisine. O zaman size önerim şu olacak
Tinder indirin telefonunuza biraz hafif güzellikte fake olmayacak tarzda kız resmi bulun ve farklı bi isimle tinder hesabı açın. Eşinizle yakın mısınız? Umarım yakınsınızdır. Ayarları düzenle ve eşiniz karşınıza çıkınca like yapın sağa kaydırın. O da sizi kaydırırsa eşleşmiş olacaksınız.
Sonra konuşma yaparsanız aldatılıyorsunuzdur. Orda sizden baska konuştuklarıda vardır.
Bir tanıdıgımız farklı bir isimle kendi fotoğraflarıyla kullanıyordu öyle çıkmıştı karşımıza. Sizin dediğiniz gibide olabilir ama genel olasılığı ele alacak olursak erkekler düzdür isimi farklı yapar fotoğraflarını dogru yapar. Özelliklede buluşmak ilişki yasamak isteyenler fotoğraflarını koyar gecer. Ve yaşı büyük olan +35 erkekler hiç bunu düşünemiyor. Sevgilisi olan evli olanda türlü türlü fakelerle dolanıyor.Mantıklı ama adam başka foto başka isim kullanıyorsa nasıl anlayacak?
Bncede zaten sadece ısmı farklıBir tanıdıgımız farklı bir isimle kendi fotoğraflarıyla kullanıyordu öyle çıkmıştı karşımıza. Sizin dediğiniz gibide olabilir ama genel olasılığı ele alacak olursak erkekler düzdür isimi farklı yapar fotoğraflarını dogru yapar. Özelliklede buluşmak ilişki yasamak isteyenler fotoğraflarını koyar gecer. Ve yaşı büyük olan +35 erkekler hiç bunu düşünemiyor. Sevgilisi olan evli olanda türlü türlü fakelerle dolanıyor.
Geçen kız arkadasımın 3 hafta görüştüğü çocuk tesadüf eseri önüne çıktı. Cocuğun ismi dogru değilmiş arkadasıma yalan söylemis. 1,5 yıllık ilişkisi varmıs. Tabii kızla ortak hesapları videoları var takipçileri fazla. Şok eseri çıktı resmen karşısına. Oluyor böyle vakalar. Bir ihtimal çıkabilirde çıkmayabilir de.
Ablacım niye sosyal medya hesapları hep karı kız üzerine olsun, senin kocanın kanı bozuk olup aldatıyorsa kullanan diğer erkek/kadınların suçu ne? Bakış açınızı değiştirin.Er sosyal medyalar zaten hep karı kız uzerıne onları kullanan aldatıyordur yani
Onlar önemli değilBoşanmak için mi kullanacaksınız kanıtları? Sizi döven, söven hakaret eden adamdan Tinder’ını bulmadan da boşanabilirsiniz.
Normal sosyal medyasan bahsetmemıstımAblacım niye sosyal medya hesapları hep karı kız üzerine olsun, senin kocanın kanı bozuk olup aldatıyorsa kullanan diğer erkek/kadınların suçu ne? Bakış açınızı değiştirin.
Düzeltme: tamam tamam siz tinderı kastetmişsiniz ben anlamamışım kusura bakmayın. Eğer bu tarz hesapları kullanıyorsa zaten aldatıyordur. Delil bulmaya gerek yok size döven adamı boşayın gitsin
İşte kullanıyormu emn dglm sadece suphelenıyorumOnlar önemli değiltek önemli olan aldatmış olması. Of…
Ve bunda komık hıc bısey yokİşte kullanıyormu emn dglm sadece suphelenıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?