- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi Denizzzz159
Aldatmıyorsa ne olacak acaba? Sizi dövmüş bu gereksiz. Hiç mi önemi yok bunun ?İşte kullanıyormu emn dglm sadece suphelenıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldatmıyorsa ne olacak acaba? Sizi dövmüş bu gereksiz. Hiç mi önemi yok bunun ?İşte kullanıyormu emn dglm sadece suphelenıyorum
Aaa olur mu özünde iyi birisidir belki…Aldatmıyorsa ne olacak acaba? Sizi dövmüş bu gereksiz. Hiç mi önemi yok bunun ?
allah sızın basınıza getırmesın okadar dıyorumAaa olur mu özünde iyi birisidir belki…
Karsıdan dalga gecmek ne kolay dimiallah sızın basınıza getırmesın okadar dıyorum
ÜffffffffffffffKarsıdan dalga gecmek ne kolay dimi
Tıpkı benim gibi desenizeAaa olur mu özünde iyi birisidir belki…
Sana üffff allah büyükÜffffffffffffff
Ateist degilim. Allah büyük zaten.Sana üffff allah büyük
Ozaman badına ne gelcegını bılmeden sacma sapan dalga gecme! Bısey bılmedenAteist degilim. Allah büyük zaten.
Badıma bisey gelmez demiyorum, Talga falanda gecmedim o sizin safsatanız.Ozaman badına ne gelcegını bılmeden sacma sapan dalga gecme! Bısey bılmeden
Doymuyorlar ya bütün kadınlarla birlikte olsalar doymuyor bazılarıBir tanıdıgımız farklı bir isimle kendi fotoğraflarıyla kullanıyordu öyle çıkmıştı karşımıza. Sizin dediğiniz gibide olabilir ama genel olasılığı ele alacak olursak erkekler düzdür isimi farklı yapar fotoğraflarını dogru yapar. Özelliklede buluşmak ilişki yasamak isteyenler fotoğraflarını koyar gecer. Ve yaşı büyük olan +35 erkekler hiç bunu düşünemiyor. Sevgilisi olan evli olanda türlü türlü fakelerle dolanıyor.
Geçen kız arkadasımın 3 hafta görüştüğü çocuk tesadüf eseri önüne çıktı. Cocuğun ismi dogru değilmiş arkadasıma yalan söylemis. 1,5 yıllık ilişkisi varmıs. Tabii kızla ortak hesapları videoları var takipçileri fazla. Şok eseri çıktı resmen karşısına. Oluyor böyle vakalar. Bir ihtimal çıkabilirde çıkmayabilir de.