• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya!!

Alamıyorum. Sürekli aynı şeyleri tartışıp duruyoruz şiddet var, hakaret var, ailemin maddi durumu çok iyi çok şükür. Babam bana çok düşkün ne karar verirsen arkandayım diyor. Bugün çıkıp gitsem çok daha iyi şartlarda yaşarım belki ama kendi sorunlarım yüzünden kızımı babasız bırakmak bana bencilce geliyor bu yüzden sürekli düşünüp duruyorum

ay lütfen yapmayın böyle, o sadece sizin sorununuz değil kızınızın da sorunu.. o adam sizi kızınızın önünde dövdüğünde kızınızın size saygısı kalmayacak, senin için çektim de diyemezsiniz çünkü çekmeseydin diyecek.. hemen bugün konuşun babanızla, çekilir dert değil bu adam.

Sanirim bu sosyal medya mevzusunda pek bir cikis yolu yok. Ya katlanacaksin, yada gideceksin. Ben ilk iliskimde gittim, simdikinden de gitmek üzereyim ...

Öyle olacak gibi görnüyor çünkü günümüzün en büyük problemlerinden birisi haline geldi.. katlanacak gücüm de kalmadı artık

cocuk var demeyin, kendinize bu kötülügü yapmayin, belli ki düzelmeyecek.
aliskanlik haline getirmis, yoksa affetmenizi degerli bulup - hassas oldugunuz konuda daha dikkatli davranirdi.

Öyle gerçekten. Beni nereden vuracağını çok iyi biliyor sinirsel hastalıkları var. Mesela yolda tartışsak sokağı ayağa kaldırır rezil rüsva oluruz millete. Bu yüzden ona karşı kendimi tutuyorum sürekli ama bende insanım . Onun kalbi duyguları kıskançlık krizleri var ama benim olamaz. Ben kuklası değilim, hizmetçisi de değilim. Bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum artık yoruldum çünkü

Ya neyin peşindesin neyin kavgasını yapıyorsun?

Defalarca aldattı diyorsun bu saatten sonra ne fark eder.Kabullenmişsin ona o ehliyeti vermişsin.

Ben kadınların bu düşüncelerini anlamıyorum, anlayamıyorum.

Defalarca aldattı eeee daha ne?Adam ortamalı olmuş zaten.

yaklaşık 7 yıldır evliyiz 6 yaşında kızımz var. aşamadığımız sorun sosyal medya.. geçmiş yıllarda kırılan güvenim, tam tekrar güvenicem ona derken bir sorun daha çıkıyor. Eşim müzisyen bu yüzden çevresindeki bay bayan insanlar fazla sayıda. Onun kadınları takip etmesini istemiyorum çünkü beni kaç kere ağlattı kaç kişiyle aldattı ben biliyorum.. ısrarla her defasında beni boğuyosun abartıyosun diyo ama asıl boğulan benim. Kendisi benden 10 kat daha kıskanç elinden gelse beni bi kavanoza kapatıcak bu sorunu yaşayan var mı kızlar sosyal medya yüzünden sürekli ağır kavgalar eden varsa lütfen bana bi çıkış yolu gösterin
Adam zaten seni aldatmış. Zorla elde edilen sadakat sende gerçekten sadakat midir. Bastan bunu kabullenmeyen gerekiyordu. Ayrıca bir defa affetmissin. Simdi istediğin kadar takip et aldatan kapu arkasında da aldatir ve senin hicbir şey yapmadan yine kabullenecegini biliyor. En fazla kavga edeceksiniz yani bunun farkında. O yüzden madem kendine yedirdin zamanında aldatilmayi bundan sonra boşu boşuna kendini strese sokma.

ay lütfen yapmayın böyle, o sadece sizin sorununuz değil kızınızın da sorunu.. o adam sizi kızınızın önünde dövdüğünde kızınızın size saygısı kalmayacak, senin için çektim de diyemezsiniz çünkü çekmeseydin diyecek.. hemen bugün konuşun babanızla, çekilir dert değil bu adam.

Gerçekten aldatılacak bi kadın değilim. Okulu bitirdim, bir yerlere geldim çok şükür. Bende müzisyenim onla ortak yönlerimiz olmasına rağmen uyuşamıyoruz bir türlü. Ama zorlaya zorlaya bu kadar yürüdü işte. Ailemle konuştum bende. İstanbula yerleşeceğim ailemin yanına öyle görünüyor..

Adam zaten seni aldatmış. Zorla elde edilen sadakat sende gerçekten sadakat midir. Bastan bunu kabullenmeyen gerekiyordu. Ayrıca bir defa affetmissin. Simdi istediğin kadar takip et aldatan kapu arkasında da aldatir ve senin hicbir şey yapmadan yine kabullenecegini biliyor. En fazla kavga edeceksiniz yani bunun farkında. O yüzden madem kendine yedirdin zamanında aldatilmayi bundan sonra boşu boşuna kendini strese sokma.

HAKLISIN

Ya neyin peşindesin neyin kavgasını yapıyorsun?

Defalarca aldattı diyorsun bu saatten sonra ne fark eder.Kabullenmişsin ona o ehliyeti vermişsin.

Ben kadınların bu düşüncelerini anlamıyorum, anlayamıyorum.

Defalarca aldattı eeee daha ne?Adam ortamalı olmuş zaten.

Öyle. Haklısınız ne diyeyim.

bence sorun esinin seni aldatması degil bunu sosyal medya uzerinden alenilestirmesi, artık saklamaya ihtiyac duymaması sanırım :(

kişi kendinden bilir işi ...
Karısını aşırı kıskanan hastalıklı tiplere hep bu kesin karısını her fırsatta aldatıyor derim al işte bir örnek daha:KK12:

Back
X