Sosyal medyada birisiyle tartıştım sınav konusunda

Ben şu açıdan düşündüm dualar kaderi etkiler ya bana etkisi olur mu yoksa ikinci girişim geçen yıl da bi sebep yoktu bu şekilde.
sizin mantığınıza göre geçen sene de birinden beddua almışsınız demek ki
hocaya falan mı görünseniz

not: ironidir.

2.not: böyle şeylere niçin bu kadar anlam yüklüyosunuz?
kendi hayatımdan bir örnek vereyim; eskiden tanımak mecburiyetinde kaldığım ebleh bir kadın var. orda burda hakkımda (döt korkusundan isim de belirtemeden) atıp tutuyor amma ben ciddiye bile almıyorum çünkü neden konuştuğunu biliyorum :D hakkında atıp tuttuğu benim yaşadığım bu hayat için aslında canını verir :D ben de bunu bildiğim ve kendisini de çok iyi tanıdığım için onu yok sayıyorum misal. insan yerine bile koymuyorum :D
burada da üyeliği mevcut, burdan instadan twitterdan kısacası her yerden köppek gibi beni takip ediyo. ama benim zerre umurumda değil öyle kötü ki kalbi, kendi hasedinde pisliğinde boğulup gider zaten.
mesela düşünün ki bu benim bir zamanlar tanıdığım biriydi, siz hiç tanımadığınız insanlar için ne büyük sıkıntı yapmışsınız içinizde, herkesi bu kadar ciddiye almayın rica edicem :dua:

Sosyal medyada birisiyle tartıştım sınav konusunda. Görüşlerimiz farklıydı baya ağır konuştuk diyebilirim saygısızca. Doğru değil tabiki bu durum.Herkes gergin şu sıra. Ben de sinir oldum muhattap olamayacağım seninle bak işine senin gibisi atanmasın zaten dedim. Bunu beddua amaçlı demedim tabiki huy olarak kastettim amacım da o değildi. Öyle at gözlüğü ile bakıyordu ki beni de sinirlendirdi. Sınavın tekrarlanma durumu var zaten. Tekrarlanırsa düşük alırsan görürüm falan dedi. Ben de benim alan sınavım da var bana bişey olmaz sen kendine bak dedim geldi beddua ediyor. Diğer sınavların da böyle geçer inşallah ortada kalırsın bilmem ne. Hakaret et kavga et ya da muhattap olma anlarım ama beddua etmek nedir. Zaten gerginim stresliyim 14ünde sınav var. Bunun yüzünden sınavım etkilenecek diye korkuyorum.
Sosyal medyada zaman harcayıp milletle tartışacağına stresını azaltacak başka aktivite bulsan mı acaba 🙄

sizi birileri dövüyor, toplu dayak yiyorsunuz. sırtınızda sandal küreği kırılıyor gıkınız çıkmıyor. sonra bileylenip birbirinizi dövüyorsunuz. ya hu kardeşim birbirinize düşmeyin. birleşin. kendinizi dövdürmeyin.

20 sorunun saibeli calinti oldugu bir sinavda hala iptal edilmemesini savunuyorsa aklima tek bir cevap geliyor

Sosyal medyada birisiyle tartıştım sınav konusunda. Görüşlerimiz farklıydı baya ağır konuştuk diyebilirim saygısızca. Doğru değil tabiki bu durum.Herkes gergin şu sıra. Ben de sinir oldum muhattap olamayacağım seninle bak işine senin gibisi atanmasın zaten dedim. Bunu beddua amaçlı demedim tabiki huy olarak kastettim amacım da o değildi. Öyle at gözlüğü ile bakıyordu ki beni de sinirlendirdi. Sınavın tekrarlanma durumu var zaten. Tekrarlanırsa düşük alırsan görürüm falan dedi. Ben de benim alan sınavım da var bana bişey olmaz sen kendine bak dedim geldi beddua ediyor. Diğer sınavların da böyle geçer inşallah ortada kalırsın bilmem ne. Hakaret et kavga et ya da muhattap olma anlarım ama beddua etmek nedir. Zaten gerginim stresliyim 14ünde sınav var. Bunun yüzünden sınavım etkilenecek diye korkuyorum.
birbirinizin kafasına silgi de attınız mı?

Back
X