- 22 Aralık 2020
- 3.999
- 12.380
- 158
- Konu Sahibi Sevimlipandaaaa
Bunun yüzünden sınavım etkilenecek diye korkuyorum.

Sağdan sola önden arkaya bastan asagiya beddua ile donatsa da etkilenmez yahu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun yüzünden sınavım etkilenecek diye korkuyorum.
Erkek her yaşta erkekAllah başka dert vermesin. Siz önce ona beddua etmişsiniz o da size etmiş . Ödeşmişsiniz . Hadi artık teneffüs bitti sınıflarınıza geçin diyesim geldiokulu özledim sanki .
Bir erkek öğrencim ağlayarak gelmişti , öğretmenim Masal seninle evlenicem ben diyoama ben evlenmek istemiyorum diye ağlamıştı . Ben de “annen izin vermezse evlenmezsin , ben annenle konuşurum .” Deyip çocuğu sınıfına göndermiştim
aynı muhabbet farklı rengi sadece
Düşük alırsan görürüm gibi bişey diyince öyle dedim ben. Sonra da beddua yedik zaten. Alan sınavı %50 etkiliyor beni. Az buçuk haberlerden görmüşsünüzdür zaten sadece yüksek aldığı için bizi kışkırtıyo. Aynanda başka birisiyle daha kavga ediyodu. Düşük alsam da alandan kurtsrma şansım var o kötü geçti kesin bitti olmuyor hatta 3 sınavım var benim.Asdasfsxhsgahxha![]()
E sen de hem benim alan sınavım var bana bişey olmaz diye büyük laf ediyorsun hem de beddua tutar diye korkuyorsun.
Yani beddua öyle kolay kolay tutmaz ama bilemedim şimdi![]()
Ben beddua etmedim ki ‘senin gibi’ tabirini kullandım insanların puanından banane hakediyorsa yapsın.Allah başka dert vermesin. Siz önce ona beddua etmişsiniz o da size etmiş . Ödeşmişsiniz . Hadi artık teneffüs bitti sınıflarınıza geçin diyesim geldiokulu özledim sanki .
Bir erkek öğrencim ağlayarak gelmişti , öğretmenim Masal seninle evlenicem ben diyoama ben evlenmek istemiyorum diye ağlamıştı . Ben de “annen izin vermezse evlenmezsin , ben annenle konuşurum .” Deyip çocuğu sınıfına göndermiştim
aynı muhabbet farklı rengi sadece
E tamam o zaman ne takılıyon bu kadar salla. Eğer kpss olmazsa da aklına beddua falan gelmesin. Hayırlısı buymuş der seneye tekrar denersinDüşük alırsan görürüm gibi bişey diyince öyle dedim ben. Sonra da beddua yedik zaten. Alan sınavı %50 etkiliyor beni. Az buçuk haberlerden görmüşsünüzdür zaten sadece yüksek aldığı için bizi kışkırtıyo. Aynanda başka birisiyle daha kavga ediyodu. Düşük alsam da alandan kurtsrma şansım var o kötü geçti kesin bitti olmuyor hatta 3 sınavım var benim.
Umarııım
Sağdan sola önden arkaya bastan asagiya beddua ile donatsa da etkilenmez yahu.
Hassaslaştım galiba stresten Allah herkesin emeğini görüyor tabikiE tamam o zaman ne takılıyon bu kadar salla. Eğer kpss olmazsa da aklına beddua falan gelmesin. Hayırlı buymuş der seneye tekrar denersin
Ama atanmasın demişsinBen beddua etmedim ki ‘senin gibi’ tabirini kullandım insanların puanından banane hakediyorsa yapsın.
O anlama da çıkıyomuş sonradan farkettimAma atanmasın demişsinsonrasında o da size karşılık vermiş . İnşallah herkes gönlünün ekmeğini yesin .
Gerçi şöyle demişti inşallah bu sonavın gibi diğerleri de kötü geçer ama benim sınavın kötü geçmedi o kadar ortalama istediğim neti yapmıştımO anlama da çıkıyomuş sonradan farkettim
Tekrar dersi izlemeye çalışıyorumSınava az bir zaman kaldı , dert etme böyle şeyleri . Şimdi bir kahve iç , dikkatini topla ve bir deneme sınavı çöz
Sorma sorma kesin erken yaşlanıcamAllah başka der vermesin, sana da sınavında zihin açıklığı versin. Sen böyle her söylenen şeyi kafana takarsan, ne sabah olur, ne akşam.
Doğru diyprsunuz hiçbişeyim değil herhangi bi insanBedduasi neden tutsun ki? Anneniz değil babanız değil bir hakkı geçmemiş elin adamı. Boşverin her beddua edeni umursamayin. Bana geçen keşke ölsen diyodu arkadaşım. Öyle herkesin bedduası olmaz köpeğin duası kabul olsa derler ya o misal.
Ay ne biçim beddua o ya tekrar okuyunca yazmadığımı farketttim. Bir de arkadaş olacak.Bedduasi neden tutsun ki? Anneniz değil babanız değil bir hakkı geçmemiş elin adamı. Boşverin her beddua edeni umursamayin. Bana geçen keşke ölsen diyodu arkadaşım. Öyle herkesin bedduası olmaz köpeğin duası kabul olsa derler ya o misal.