Sosyal medyada facia için kan donduran iddialar !

konu sahibi arkadaşım bütün paylaşımların ve yazıların uç noktalarda yanlıı.
bu kadar körü körüne bağlanmayın yaa
fanatizm boyutunda düşünceleriniz.
bence biraz esnek olun ve her şeyde art niyet aramayın.

maden ocağınada chpli tekirleri yollamışlar. dinamitleri koyup kaçmışlar
benim kedimede teklif ettiler. ama lokum ya dinamit patlamadan kaçamazsam demiş. redetmiş

Ben de bizim mahalledeki kedileri topladim yolladim zaten o yuzden biliyorum

Millet olarak kafayı yedik gerçekten. Çok ciddi söylüyorum geçen seçimde AKP'ye oy vermiştim ama bu seçimlerde asla benden onlara oy yok. ASLA.

Millet olarak kafayı yedik gerçekten. Çok ciddi söylüyorum geçen seçimde AKP'ye oy vermiştim ama bu seçimlerde asla benden onlara oy yok. ASLA.

hele şükür duyarlı ve vicdan sahibi vatandaşları gördükçe gururlanıyorum.

Heryer provokasyon, troller heryer....
Kaçgündür yahu bu madende niye gerekli önlem alınmamış, iş güvenliği sağlanmamış, devlet niye denetlememiş diye düşünüp kafa yoracaklarına, anca böyle; o gelmiş bunun tavuğuna kıııış demiş, köylüler CHP'li uzaylı görmüşler, kediler trafoyu başmış muhabbetleri...
Allah akıl, fikir versin....

Hımm demek ki birilerinin oyunu yine bu?
Yoksa bu kadar cana kıymak için AKP ye karşı olan provokatörler mi? Hükümete karşı belki ABD’nin bir oyunu?
Olacak şey mi Allah aşkına?
Daha reel detaylar varken neden ajancılık oynuyoruz?

bende diyordum ki bu zihniyet nerede kaldı? ne zaman cehape'ye suç atacaklar?ne zaman kendilerini temize çıkarmaya çalışacaklar? diye.
çok geçmeden hatta daha cenazeler bile tam çıkartılmadan ortaya çıktılar
bu akp chp kavgası değil arkadaşlar halen neden partiyi savunuyorsunuz anlamıyorum
ya hiç gözünüz kulağınız da mı görüp işitmiyo yapmayın Allah aşkına
orda o kadar can gitti aileler perişan oldu öldüğü an çocuğu doğan adam var ya o çocuğun babasız kalmasının hesabını nasıl akp chp kavgasına dönüştürüyorsunuz

Eğer başbakanı devirmek pahasına bu kadar cana kıyacak düşmanlarımız varsa mutlu mu olacaksınız? O zaman bizi çok daha kötü şeyler bekliyor demektir. Çünkü başbakan maden faciasıyla gitmez. Bu düşman bunu nasıl akıl edememiş. Başbakanın evini patlatsaydı daha kolay olurdu.

Haha geç kalmışlardı.
Utanacaklarına suçlu arıyorlar kişiliksizler!

LG-P710 Tapatalk

hep aynı teyyare. yok darbe, yok sabotaj, yok dış güçler, yok ilerlememizi kimse istemiyor. cart curt sıktı iyice !!

Hukumetle baglantisi ne?? biri bana aciklayiversin. basbakana olan tepki kadar sirket sahibi yetkilileri almadi. Sizce asil sorumlu onlar degil mi? Nedir bu baglantiniz öfkeniz hükümete karsi?
Bunlar benim dusuncelerim. Okuyup nasil simdiye kadar tepki yada savunma sekline gecmediysem ve hala olmak uzere sizlere saygi duyuyorsam ayni sekilde saygi beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…