- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
Artık iyice sinirlerim bozulmaya başladı. Konuyu başından anlatiyim gorumcemlerle aramız iyiyken devamlı eşimle olan fotoları MS maşallah çok yakisiyorsunuz gibi yorumlar yapıyorlardı. Tabi ben sinsi plan yaptıklarını bilmediğim için onlar hakkında hep iyi dusundumm takı kayinbabam patlayana kadar. Neymiş ben internete eşimle resimlerinizi gorumcelerimi kıskandırmak için koyuyormusum. Onlarda beni engellemiş. Kayinbabam da englleyin demiş. Arkamdan ailesine kiskancliklarini kusuyorlarmis. Evde bekar görümcem var onunla aramız çok iyiydi birkaç sefer engelldgini gördüm sorun etmedim. Şuan ailesi yönlendiriyor heralde. Bunlar zamanında biz eşimle cafe tarzı yerlere gittgmizi duyunca bize bu tür ortamların kötü olduğunu söylüyor du. Özellikle internete resim atmayın diyordu. Kendi kızlarının hepsi atıyor ama. Anlastgm bekar görümcem nişanlı şuan nişanlısıyla devamli gezer ailesinin karşı olduğu yere gider. Gidebilirde ben buna bişey demiyorum. Ailesi de kızlarına karşı okadar hoş goruluki şuan anlatamamm. Sırf beni görmesin diye ailesi gorumceme engellettrdi ben öyle düşünüyorum. Çünkü gorumcemle çok iyi anlaşıyoruz başka sebebi olamaz. Benim tepkimi nasıl olmalı sizce. Bu arada diğer gorumcemlerle konuşmuyorum internetimde ekli degiller