Sosyal medyada görümce engelleri

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Artık iyice sinirlerim bozulmaya başladı. Konuyu başından anlatiyim gorumcemlerle aramız iyiyken devamlı eşimle olan fotoları MS maşallah çok yakisiyorsunuz gibi yorumlar yapıyorlardı. Tabi ben sinsi plan yaptıklarını bilmediğim için onlar hakkında hep iyi dusundumm takı kayinbabam patlayana kadar. Neymiş ben internete eşimle resimlerinizi gorumcelerimi kıskandırmak için koyuyormusum. Onlarda beni engellemiş. Kayinbabam da englleyin demiş. Arkamdan ailesine kiskancliklarini kusuyorlarmis. Evde bekar görümcem var onunla aramız çok iyiydi birkaç sefer engelldgini gördüm sorun etmedim. Şuan ailesi yönlendiriyor heralde. Bunlar zamanında biz eşimle cafe tarzı yerlere gittgmizi duyunca bize bu tür ortamların kötü olduğunu söylüyor du. Özellikle internete resim atmayın diyordu. Kendi kızlarının hepsi atıyor ama. Anlastgm bekar görümcem nişanlı şuan nişanlısıyla devamli gezer ailesinin karşı olduğu yere gider. Gidebilirde ben buna bişey demiyorum. Ailesi de kızlarına karşı okadar hoş goruluki şuan anlatamamm. Sırf beni görmesin diye ailesi gorumceme engellettrdi ben öyle düşünüyorum. Çünkü gorumcemle çok iyi anlaşıyoruz başka sebebi olamaz. Benim tepkimi nasıl olmalı sizce. Bu arada diğer gorumcemlerle konuşmuyorum internetimde ekli degiller

Aman umursamayın siz. Fotoğraf atmaya devam edin ki bu sefer bak biz engelleyince atmayı kesti demesinler. Yani onlar kendilerince haklı çıkmasın. Emin olun sizi bir yerden takip ediyorlardır. Sıkmayın canınızı rabbim görüyor..

Aman umursamayın siz. Fotoğraf atmaya devam edin ki bu sefer bak biz engelleyince atmayı kesti demesinler. Yani onlar kendilerince haklı çıkmasın. Emin olun sizi bir yerden takip ediyorlardır. Sıkmayın canınızı rabbim görüyor..
Güya benim yaptığım paylastigim mekanları ailesine kötü bir yermis gibi gösterip. Ailesini uzerlerimme saliyorlar fakat kendileri yapınca ailesi çok hoş gorulu oluyor.

Güya benim yaptığım paylastigim mekanları ailesine kötü bir yermis gibi gösterip. Ailesini uzerlerimme saliyorlar fakat kendileri yapınca ailesi çok hoş gorulu oluyor.
Çok sorunlular! Allah yardım etsin size. Eşiniz sizi anlıyor ve bir şey demiyorsa sıkıntı yok salın gitsin onları da kendi haline. Amaçlarına ulaştırmayın yüz göz olmayın değmez.

Çok sorunlular! Allah yardım etsin size. Eşiniz sizi anlıyor ve bir şey demiyorsa sıkıntı yok salın gitsin onları da kendi haline. Amaçlarına ulaştırmayın yüz göz olmayın değmez.
Eşim bu konuda anlayissi. Onlar engelliyorsa sende engeli baş dedi. Nişanlı görümcem hikayesini gizlemiş bana. Ama kalitesine düşmek istemiyorum

Ben sosyal medya da kim ekli kim haklı kim nerede diye çok takmiyorum.. keza eltimde bende ekli değil .. bir araya gelince iki çift kelam edebiliyor muyuz?! Evet gerisi önemli degil... Face yüzünden olumsuz konuşmalar da olmadı degil ama kim ne isterse herkes onu düşünsün sizde öyle yapın sallamayin!

bak güzel kardesim sana sakince yazicam cidden kendimi tutucam senin bir hayatin yok mu hicbir hayalin yok mu Allah aşkına neden kafayi kaynana görümce koca cevren ile bozmuş durumdasin neden kendine bu kötülüğü yapiyorsun bildigin gördüğün baska bir dunya yok mu actigin her konu ya kaynana kp ya gorumceler koca cevren yazik ediyorsun kendine kim ne yaparsa yapsin yoluna bak hatta kendine bir yol bul lütfen gecligine yazık

Engellerse engellesinler,kişi karşısındakinide kendisi gibi bilirmiş demek ki kendileri millete nispet yapmak için foto paylaşıyorlar.daha iyi olur gözleri üzerinizde olmaz boşverin

bak güzel kardesim sana sakince yazicam cidden kendimi tutucam senin bir hayatin yok mu hicbir hayalin yok mu Allah aşkına neden kafayi kaynana görümce koca cevren ile bozmuş durumdasin neden kendine bu kötülüğü yapiyorsun bildigin gördüğün baska bir dunya yok mu actigin her konu ya kaynana kp ya gorumceler koca cevren yazik ediyorsun kendine kim ne yaparsa yapsin yoluna bak hatta kendine bir yol bul lütfen gecligine yazık

Agzina saglik

Konu sahibi , cesit cesit kurslar var , ozele para harcayamam dersen belediyelerin actigi kurslar var , bizim burda belediye dil kursu bile aciyor
Git bir kursa vaktini kendini gelistirmek uzere kullan , ileride cocuk sahibi olursan da bilgili bir annesi olur hem
Gencligine yazik , bize de yazik

Ya burada eşinizin tavrı önemli gerisi boş muhabbet.
Engellerse engellesin çok mu önemli sanki.
Anın keyfini çıkarın kimseye hesap verme gibi bir durumunuz yok.

Bunlar hep kıskanclik ve imrenme biliyirsun dimi? Hatta kendi ağızlariyla itiraf etmis bulundular....keyfini hic bozma aynen devam

Gerçekten onları kıskandırmak için atmıyorsanız bu kadar umursamayın.
Bu kadar basit bir konuyu bu kadar büyüten siz ve eş aileside normal değilsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok saçma eşin yani onun çocukları ile gidyorsun sonuçta kötü yer ne olabilir ki. Bir araya gelince konuşun. Olmuyorsa olmuyordur. Sen de mesafeli olursun.

Son düzenleme:
Aman en güzeli hiç foto atma.
Atsam bile pişman olup hemen kaldırıyorum .

hep yaziyorum da,
yahu nasil engellendiginizi anliyorsunuz, biri beni engellese 3 yil sonra falan belki fark ederim, ya bu adam oldu mu kaldi mi diye aklima gelir de oyle yani.
siz hem de engellendiginize eminsiniz, daha ne bakiyorsunuz ki, bosverin gitsin, sonucta gelip kapiniza kavga cikarmiyor bu kisiler degil mi? bir tepki yaratmaniza gerek yok.

Back
X