• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada kendi meslek grubumdan tanıştığım kişi???

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
126
97
48
39
Arkadaşlar facete kendi mesleğime yönelik sağlık sektöründeyim bu arada Türkiye geneli açılan ve mesleki paylaşımlarda bulunduğumuz bir grup var ve dün akşam biriyle tanıştım kendisinin tanışma isteği var benimle bayağı ısrar etti yazıştık yaşım 32 artık gerçekten beni beğenen ve benim de aynı şekild e etkilenmek istediğim biri olsun isterken bu insan cıktı.Memleketlerimiz ayrı ikimiz de doguluyuz Bayagi sohbet ettikten sonra ben kendisine sanal ortamdan kimseye güvenemem dedim.Kendisi hak verdi ve hatta telefondan iletişim kurmayı teklif etti kabul etmedim onu da.Dediki sen bütün yolları kapatıyorsun o zaman senin iline ben geleyim için rahat olsun tanı beni dedi.Ancak ben kararsizim tamam tipi uygun mesleği var ancak güvenemiyorum bir yanım belki iyi biri derken diğer yanım ya güvensiz biriyse diyor sonuçta sanal ortam.Var mı aranızda bir önerisi olan ne yapmalıyım?Nasıl bir tepki uygun duser?

İnternetten tanışıp görüşen insanların başlarına neler geldiğini sağda solda görüyoruz. Sende buraya internetten tanıştığım adam beni taciz etti diye konu açmak istemiyorsan yada haberlere konu olmak istemiyorsan uzak dur bacım:işsiz:

Back