- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi EylulveEylem
-
Telefonu yeni canım ama neden tek bir uygulama reklamı merak ettimtelefonuna virus girmiş olabilir canım
Gececi evde uyuyor teli karıştırdım da bunu buldumbunu nasıl fark ettiniz
Ama neden mesela azarın degilde bu kiss kissin o şüphe ettirdi beniBu türünü görmedim de mesela saçma gruplara eklendiniz diye mesaj geliyor yabancı yabancı şeyler yazıyor direkt sil yapıyorum
Altında birşey aramayın yanında reklam yazıyor zaten
Merhaba kızlar facebookta mesaj bölümünde reklam görünüyormu sizdede eşimin face bookda bu uygulama olmamasına ragmen reklam gelmiş 4 5 kadın resmi var
Neden tek bu reklam yani diğerleri degil bişi aramalı altında sizce
bence eşlerin birbirinin telini karıştırması çok büyük ayıpGececi evde uyuyor teli karıştırdım da bunu buldum
Abartmıyorum da neden mesaj bölümüne gelmiş sizede geliyorum diye sordum canım merakımı mazur görünAbartmayın, sonuçta reklam verenler kocanızın tüm bilgilerini biliyor ve ona göre reklamlar çıkıyor. Mesela bu reklam siz de çıksa büyük ihtimal bir erkek resmi olacaktı....
Marka tercihi mi bu neAma neden mesela azarın degilde bu kiss kissin o şüphe ettirdi beni
Sağol canım yorumun için telaşa kapıldım da bir an dedim ne oluyorMarka tercihi mi bu ne
Alemsin he
Bu zaten azar tarzı değil canım ya anladığım kadarıyla +18 oyun gibi birşey
Abartmıyorum da neden mesaj bölümüne gelmiş sizede geliyorum diye sordum canım merakımı mazur görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?