Sosyal Medyada Mesaj Bölümünde cıkan Şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EylulveEylem

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
851
1.554
28
Merhaba kızlar facebookta mesaj bölümünde reklam görünüyormu sizdede eşimin face bookda bu uygulama olmamasına ragmen reklam gelmiş 4 5 kadın resmi var
Neden tek bu reklam yani diğerleri degil bişi aramalı altında sizce

EDİT: Herkezde Cıkıyormuş Boşuna Evhamlandım Konu Kilitlenir Tşkler

Eklentiler

• IMG_20191022_110151.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 251
Son düzenleme:
telefonuna virus girmiş olabilir canım
Telefonu yeni canım ama neden tek bir uygulama reklamı merak ettim
Şaşırdım da doğrusu acaba yükleyip silip kalmış olabilirmi 6.5 sene olucak hiç beklemem ama burda ne bayanlar gördük güvenipte aldatılan korktum

Bu türünü görmedim de mesela saçma gruplara eklendiniz diye mesaj geliyor yabancı yabancı şeyler yazıyor direkt sil yapıyorum
Altında birşey aramayın yanında reklam yazıyor zaten

Bu türünü görmedim de mesela saçma gruplara eklendiniz diye mesaj geliyor yabancı yabancı şeyler yazıyor direkt sil yapıyorum
Altında birşey aramayın yanında reklam yazıyor zaten
Ama neden mesela azarın degilde bu kiss kissin o şüphe ettirdi beni

Abartmayın, sonuçta reklam verenler kocanızın tüm bilgilerini biliyor ve ona göre reklamlar çıkıyor. Mesela bu reklam siz de çıksa büyük ihtimal bir erkek resmi olacaktı....

Abartmayın, sonuçta reklam verenler kocanızın tüm bilgilerini biliyor ve ona göre reklamlar çıkıyor. Mesela bu reklam siz de çıksa büyük ihtimal bir erkek resmi olacaktı....
Abartmıyorum da neden mesaj bölümüne gelmiş sizede geliyorum diye sordum canım merakımı mazur görün

Teşekkür ederim sağolun sizede gelmiş olması iyi bari demeki bişi yok içim rahatladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…