Sosyal medyada uygulama indirip silen koca

Tiktok okeyde hadi video izliyor ama telegram bildiğin mesajlaşma uygulaması bazı gruplara girip ordan yaziyordur bunu zaten bilemezsin yazdı mı etti mi konuştu mu
Yazmış ama kadınlardan cvp gelmemiş öyle diyor, adamın belli ne bok olduğu işte

İki çocuk babası adamın yaptıklarına bakın ya. Pis zihniyetli, gelişmemiş varlık. Karısı memlekete gitti diye ortalığa düşmüş hemen.

Siz memlekette hesaplar açıp erkeklere mesaj atsanız ne olurmuş, bir sorsaydınız kendisine. Yaptığını basitleştiriyor ya hani. Gerçek hayata da gözü yemiyordur, yapmaktan kaçındığında değil yani.

Telefonunu karıştırıyorsan zaten güvenmiyosundur. İndirdiği uygulamalara kadar neden bakıyorsun? Yüzleştiniz mi?

baktığı kızlar gerçekten vov değil hatta karşılaşılsa eminim beni daha güze bulurdunuz yani bende ne eksik bunu anlayamıyorum
Yanlışı burda yapıyoruz.Biz böyle düşündüğümüz sürece erkekler daha çok aldatır.Biz kadınlar olarak bu kafa yapısından çıktığımız zaman bir şeyler değişecek.Bu arada ben böyle düşünmüyorum asla.Adam olan erkek eşini olduğu gibi her haliyle sever.Kadını güzel olduğu için değil sevmez.Ama burda açılan konulardan yola çıkarak bu kanıya vardım.Çoğu kadın ben çok güzel ve bakımlıyım eşim neden beni aldattı ki diye konu açıyor.

aldatmak dış görünüşle alakalı olsaydı adriana lima, shakira falan aldatılmazdı. sizin eksikliğinizden değil karşınıza çıkan insanın doyumsuz bir karaktersiz olmasından kaynaklı.

ne zaman böyle bir konu görsem genç yaşında en az 2 çocuk sahibi ama iş güç eğitim sahibi olmayan bir kadın çıkıyor arkasından. ekonomik özgürlük olmayınca evliliği de bitiremeyip berbat adamlarla ömür çürütüyorlar. işte bu yüzden bir kadın olarak eğitim almak meslek sahibi olmak çalışmak çok önemli. keşke bunun farkına bu kadar geç varmasaydınız ama umarım her şey güzel olur sizin için. ayrıca yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş, ortaöğretim lise kpssye girin açıktan okuduğunuz üni sizi çok da bir yere taşımaz.

Telegram bende de yüklü ya, tanışma uygulaması değil ki o. Ama ne için kullandığına göre değişir, ben inzivaya çekilmiş bir inek olduğum için ePub kitap bulurum diye kitap gruplarında takılıyorum ya da memuriyetimle alakalı becayiş grubu vs. Ama sizi rahatsız ettiğine göre demek ki eşinizin bu uygulamayı yüklemesinin çirkin olduğunu düşündürecek bir şeyler yakalamışsınız. Eşinizin de özrü kabahatinden büyük, yüz yüze konuşmam falan derken zaten farklı şekilde aldattığını itiraf ediyor.

Telegram büyük nimet 10 yıldır ilk çıktığından beri kullanıyorum ama adı çıkmış bizim ülkede nalet olsun :')

Telegram büyük nimet 10 yıldır ilk çıktığından beri kullanıyorum ama adı çıkmış bizim ülkede nalet olsun :')
Adının çıktığını bile şu an öğreniyorum :) çevremde belli bir seviyeye gelmiş eğitimli bir sürü arkadaşım da kullanıyor yani şaşırdım.

Sende bi eksiklik yok.
Kocan da şeref eksik.
Mal, ergen çocuk gibi ettiklerine bak şunun.

Orası sosyal medya adım benim adım değil gerçek olan bir şey yok ben yüz yüze yapmam konuşmam asla seni o şekilte aldatmadım diyor
Ee daha nasıl itiraf etsin işte
İlla buluşunca mı aldatma oluyor
Muhtemelen o gördüğünüz uygulamaları yükleyip oradakilere telegrama geçelim deyip uygulamayı siliyor
Telegramda da mesaj geçmişini tamamen iki taraftan da silebiliyorsun. Whatsapptaki gibi bu mesaj silindi falan yazmıyor

`