Sosyal medyadan silmeli mi kalmalı mi Boşanma durumuda iken

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Silmek gibi bi düşünceniz de isteğiniz de yok sizin belli ki, konuyu boşuna açmışsınız🤷🏼‍♀️
Hem aile çok feci dedikoducu demişsiniz, burdaki herkes aynı tavsiyeyi vermiş, herkes silin kafanız rahat olsun demiş ama sizin hiç bi şekilde buna niyetiniz yok yani, niye sileceksiniz, silmeyin ne gerek var cümleleri duymak için açmışsınız konuyu da…
Eleştirmek icin eleştirmişsiniz biz sadece fikir beyani yapıyoruz burda ve konusuyoruz dusunce alisverisi suan yaptığım. gereksiz buldum yorumunuzu suan düşüncem silmek yönünde ama bosanma işlemi bitince dedim yukarıdaki yorumlarda agir agir ilerlemek niyetim.insanlardan fikir alıyorum hemen yok yapamazsin yok niye actin yok yok ... bkz yukarda fikir diyorum

benim teyzemin gelini kuzenimle boşandı hiçbirimizi silmedi bizde silmedik onların da çocukları var
kuzenim başkasıyla nişanlanır nişanlanmaz bikaç kişi hariç herkesi sildi
beni de sildi kardeşimi silmemiş mesela :) yani iletişiminden hoşlandıklarını vs silmedi

• Beğen
Reactions: Cac
benim teyzemin gelini kuzenimle boşandı hiçbirimizi silmedi bizde silmedik onların da çocukları var
kuzenim başkasıyla nişanlanır nişanlanmaz bikaç kişi hariç herkesi sildi
beni de sildi kardeşimi silmemiş mesela :) yani iletişiminden hoşlandıklarını vs silmedi
Adamina göre silmiş 😃😃kuzeniniz ne kdr sürede nişanlandı

Bir tane sarki da varya kudurrr kudurrr ben yaşadıkça sen çıldır miydi meshur bir lafta vardi 😅😅😅
kesinlikle :D ex kaynanaya gösterseler ne olacak kim ki o :D anca arkadaN Havlarlar bu saatten sonra bir laf var boşadığım karıda gözüm kalmaz :D bir ilişki bittiyse kişilerin ne yaptığı hiçkimseyi ilgilendirmez.

• Beğen
öyle valla :D
anlaşarak ayrılmışlardı.. 2 3 yıl sonra tahminen.. en geç 3 yıldır ama
Bizimki cekismeli bosanma tek temennim bosandiktan sonra 1 2 yil icinde birini bulup gitmesi annem cok korkuyor kafayi bana takacak birsey olacak 3.sayfa haberi gibi

Sevdiklerimi silmezdim sanırım
Sevmediğim ama evlilik gereği katlandıklarımı boşanmadan önce bile silebilirim 🙄

• Beğen
Yüzyüze severek görüşmeyeceğim hiç kimsenin ekli olmasına da gerek yok bence.

Aramak sormak görmek isteyen yine yapar,ekli olup olmamasina göre degerlendirmeyecek herhalde.

Çocuk varsa da değişmez fikrim.Çok görmek isteyen varsa gelsin görsün.Ne özel hayatımı göstermek zorundayım ne de onlarinkini görmek zorundayım.

Sildim. Gördükçe acılarım artacaktı çünkü. Onunla hayatıma giren herşey bana onu hatırlayacaktı, bana yaptıklarını hatırlayacaktı.
Yaşadığımız her şey tecrübe edinmek için. Onları gördükçe kendime acıyıp üzüleceksem neden göreyim ki?
Zaten zor bir süreç neden daha zorlastirayim? Silin gitsin

• Beğen
Back
X