Sosyal medyadan silmeli mi kalmalı mi Boşanma durumuda iken

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
resmi olarak boşandılar. zamanında çok severek evlenmişlerdi, hepimiz dışardan çok güzel bir evlilikleri olduğunu düşünürdük ama hayata bakış açıları ve beklentileri uyuşmadı. kötü ayrılmadılar. hatta onların boşanma sürecinde eşimin diğer abisi evlendi, bu eltim kalktı düğüne geldi. el ele kol kolaydılar o düğünde. herkes barışacaklarını düşündü ama olmadı. kısacası ikisinin de hala duyguları olabilir ama mantık insanı ikisi de. yürütemediler.
[/QUOTE
Duygu var ve mantıksal olmuyorsa çok zor bitiyor.
Haklarında hayirlisi olsun.

Dürüst olmak gerekirse hepsini silmek isterdim ama muhtemelen sadece problem yaşadıklarımı silmekle yetinirdim.
Ben eşim çok sinirlendirince hızımı alamayıp numarasını silen biriyim:KK53: elimede bir şey geçtiği yok silince niye yapıyorsam🤔
Bende engelliyorm eşimi sinirlenince 😃 akşam gelince engelimi kaldırır mısın diyo 😃 sülaleyi komple silerdim,hatta yepyeni bir hesap açardım.

sen hesaplarında aktif paylaşımlar yapmıyorsan ama silmekte tereddüt ediyorsan o hesapları sessize al. hem post hem de storylerini sessize al böylece karşına çıkmaz. ama aktif paylaşım yapan bir insansan paylaştığın her şeyde bir anlam ararlar. öyle bir durumun varsa sil. hikayelerini onlara gizleyebilirsin ama ben gizleme yapmakla uğraşmazdım direkt silerdim aktif kullanıyorsam.

sen hesaplarında aktif paylaşımlar yapmıyorsan ama silmekte tereddüt ediyorsan o hesapları sessize al. hem post hem de storylerini sessize al böylece karşına çıkmaz. ama aktif paylaşım yapan bir insansan paylaştığın her şeyde bir anlam ararlar. öyle bir durumun varsa sil. hikayelerini onlara gizleyebilirsin ama ben gizleme yapmakla uğraşmazdım direkt silerdim aktif kullanıyorsam.
Son aylarda hic aktif paylasim yapmadim sanırm kısıtlama getirmek daha mantikli ne ben onlari goreyim ne onlar beni gorsun evet cok laf edecekler tanıyorum gezsem bile laf edecekler

Hepsini silin gitsin, eğer sosyal medyayı aktif kullanan biriyseniz sonra en ufak gezmeniz tozmanız, arkadaşlarınızla eğlenmeniz, sinemaya kuaföre gitmeniz bile laf olur, dedikodu konusu olur, kulağınıza gelir moraliniz bozulur, eşinizin kuzeni, kardeşi, yeğeni vs paylaştığınız bi storyi görüp ex kv yetiştirir, huzurabiraktim da gayet iyi, keyfi yerinde, geziyo tozuyo vs şeklinde canınızı sıkacak muhabbetler edilir, arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum, kızın içtiği, paylaştığı kahve bile dert oldu ex eş ailesine
Son aylarda cok paylaşmadım hatta hic yapmadim halada birsey paylasmiyorum. ilerde paylasacam biliyorm ve eskiden cok paylasirdim yavas yavas kisitlama getirmek mantıklı 1 kac seneye de silmek yada hikaye kisitlamalari getirecem kendimle ilgili olanlari gormicekler cocugu görecekler

Her durumda hepsini silerdim ve sildim. Sonuçta ortak nokta eski eş diğer bütün insanlarla.

• Beğen
Reactions: Cac
Silerdim. Normal de de hepsi ekli değil zaten bende😬

• Beğen
Reactions: Cac
Her durumda hepsini silerdim ve sildim. Sonuçta ortak nokta eski eş diğer bütün insanlarla.
Birde cocuk var ortak noktamiz .. hepsine tek tek whatp cocugun resmini atmakla uğraşamam ilk baslarda belki cocugu merak edecekler acaba zamanla unutulurmuyuz zamanlami silsem hikayeleri mi gizleyen olsam ex kocami silinse yeter bilemedim

kafam rahat etsin deyip silerdim ben,

tamam iliskileri medeni sekilde devam ettirmek en guzelidir de,
surekli bir sey paylasirken de aman ex kaynanam gorsun/gormesin diye mi dusuneceksiniz.

silin kafaniz rahat eder.
neden sildin, cocugu gorecektik derseler falan filan da, cok kullanmiyorum ben size ozelden gonderirim foto dersiniz kapatirsiniz konuyu.

Birde cocuk var ortak noktamiz .. hepsine tek tek whatp cocugun resmini atmakla uğraşamam ilk baslarda belki cocugu merak edecekler acaba zamanla unutulurmuyuz zamanlami silsem hikayeleri mi gizleyen olsam ex kocami silinse yeter bilemedim

tek bir kisiye atarsiniz, o da aile icinde paylasir, hic gerek yok bu tarz abartmalara.

kafam rahat etsin deyip silerdim ben,

tamam iliskileri medeni sekilde devam ettirmek en guzelidir de,
surekli bir sey paylasirken de aman ex kaynanam gorsun/gormesin diye mi dusuneceksiniz.

silin kafaniz rahat eder.
neden sildin, cocugu gorecektik derseler falan filan da, cok kullanmiyorum ben size ozelden gonderirim foto dersiniz kapatirsiniz konuyu.
Şuan düşüncem o yönde hemen degil agir agir ilerlemek

Paylaştığın her şey dedikodu malzemesi olacak,mutlu olsan dert, mutsuz olsan dert, toplu fotoğrafta yanında erkekle Gülsen dert.
Sil gitsin komple. Aranın iyi olduklarian çocuğun resimlerini videolarını whatsapptan atarsin, istersen
kadin olmak zor...

Çocuğu sadece babasıyla görüştürme yükümlülüğünüz olacak, baba tarafı akrabaları ile iletişiminden babası sorumlu olur.
Sosyal medyadan hepsini silmeniz bana mantıklı
geliyor. Babası ile zaten mecburen görüşeceksiniz.

Şuan düşüncem o yönde hemen degil agir agir ilerlemek
Silmek gibi bi düşünceniz de isteğiniz de yok sizin belli ki, konuyu boşuna açmışsınız🤷🏼‍♀️
Hem aile çok feci dedikoducu demişsiniz, burdaki herkes aynı tavsiyeyi vermiş, herkes silin kafanız rahat olsun demiş ama sizin hiç bi şekilde buna niyetiniz yok yani, niye sileceksiniz, silmeyin ne gerek var cümleleri duymak için açmışsınız konuyu da…

Back
X