FotoĞraf koyunca ne değişecek? İstersen evli diye alnına yazı yaz, içinde varsa engel olamazsın. Fotoğraf koymuş, yüzük takmamış bunlar sebep olmuyor aldatmaya .
benim eevli bir iş arkadaşımın imam nikahlı sevgili vardı ya... adam karısına aşıktı, yüzüğünü çıkarmıyordu, her dakika arıyordu ama aldatıyordu . Sevgilisini işyerimize getirmişti üstelik. Sevgilisi ona aşıkmış herşeye katlanırmış vs vs.
Bu örnekten sonra herşeye dörtdörtlük önem verenlerden işkinlenmemek ne mümkün o zaman?
Benmde fotoğrafım Yok sosyal hesabında eşimin. ‘Neden tüm iş çevrem seni görsün’ diyor , paylaşmıyor. Yüzük takmayı da sevmiyor. Bende sevmiyorum .
Hee insan oğlu şaşar beşer derler, Bir gün Olurda şeytana uyarsa o kaybeder. Kendine metresle yaşamayı layık görürse onu layığıyla bırakırım, arkama da bakmam.
Çok şükür eşime güveniyorum onun sevgisine inanıyorum lakin yine de ona bu düşüncemi aynen söyledim. Peşinden koşup sürekli parmak sallaycak heran takip edecek halim de, ruhum da Yok. İnsan çok kafaya taktığını / korktuğunu yaşıyor bence (bknz. kuantum yasası)
Sana tavsiyem; kendine de , eşine de güven. Saçma sapan düşüncelerle huzurunuzu bozmayın .
Nazara evet inanıyorum.