sosyal meyda hesabında tanıyor olabileceğin kişiler önerisi!!!!

belki yasaktır diye söylemedim facebook

Tam olarak anlatamicam tr tam bilmiyorum ama facebook ta onun progilinin altinda hersey gördüğün bir yer var oraya tiklayip son izlenen videolara bakiyormusun bazen ? Yani bişeyler yapiyorsa orda kayitli orayi bilmez heralde.. sen oraya bi bak

Bu konuda cooook dertliyim
Gecen gece eski bir flörtümün arkadaslik isteğimi kabul ettigine dair bir bildirim gördüm,ona öyle bir teklif göndermediğime eminim,ama her gün 'arkadaş ekle' de gorunurdu,sanirim farketmeden o minicik tuşa basmişim:@
sonuç olarak farkeder farketmez sildim ama 'hahaha stalklarken yanlislikla ekledi demek beni,unutamadi' diye dusundu ve zaten bulutlarin ustundeki g.tünü birazcik daha kaldirmiş oldum:((

Bu gereksiz bilgiden sonra soyle birsey soylemek istiyorum üye oldugu gruplardaki insanlar da arkadas ekleye düsüyor sıksık..mesela ben bir grupta yazan kisiye cevap vermistim..benden sonra yorum atan kisiler aninda 'arkadaş ekle' isteklerinden cikti. Ve bazen bazilarina bakiyorum 'kimdir necidir' diye genelde telefonuma kayitli olanlar-ayni gruba uye olduklarim-arkadaslarimin arkadaslari seklinde oluyor

Veee ekleme: bir gun sozlusunden ayrilan kiz arkadasima gitmistim,eski sozlusu onu engellemis falan,instagramdan cocugu bulup eklediklerine kimin begendigine baktik tüm gün,Tinderi falan var mi diye google'a ismini arattik ...
Eve bir geldim ki ayni cocuk fake bir isimle (fanatik kartal gibi) facebook acmis (kizdan gizli)
Kabak gibi cikti karsima.
Bu nasil olabilir diye cok dusunduk. İsmi bile fake yani...ama oluyor bir sekilde
Bence hiiic kavga cikartmayin, gordugunuz gibi binbir sebebi olabilir...

peki bi soru eşiniz o kızları bile isteye arattıysa napıcaksınız tepkiniz ne olucak ... bosanıcak mısınız eğer cevap hayırsa hiç uğraşmayın ... kendinizi üzüyosunuz sonra en fazla kavga ediyosunuz en sonunda da yine aynı adamla beraber oluyosunuz en azından gelecekteki olaylar için prim vermeyin

Eşinizle bir alakası olduğunu sanmıyorum herkesde cıkıyor bende de tanımadığım bilmediğim çok acayıp profıller çıkabiliyor zaman zaman..

Aaaa konu sahibi banlanmış, ikinci üyeliğimiymiş, ilki neymiş ki, kim miş ki acep... En Büyük KK

ben meraktan birini f.bookta arama motorunda arayıp profilini incelediğimde çıkıyor hep tanıyor olabileceğiniz kişiler bölümü. hatta özellikle eşimin telefonunu kurcalarken ona da bakıyorum... bence biraz sessizce takip edin.

Face de önerilerde ya da tanıyor olabileceğin kişilerde çıkanlar, sadece sizin direk iletişimde olduğunuz ya da olmaya çalıştığınız kişiler değil, arkadaşlarınızın bağlantıda olduğu ya da beğendiğiniz sayfa ve gruplarla bağlantılı kişi, grup ve sayfalar çoğunlukla. Önceden ben de beni aratanlar sanıyordum sonra anladım ki hiç bir alakası yok. Ha onlarda görünüyor olabilir ama yüz kişiden biridir belki. O yüzden çıplak kadın profilleri gibi profiller de sizin baktığınız değil, arkadaşlarınızın bağlantıda olduğu biri oluyor. Hemen de günah almayalım yani :)

Bir sey saklamasa silmez zaten bu kadar basit. Demek ki o aratiyor o cikanlari. Facebook'um varken 1 tane ciplak kiz, sohbet odasi bilmem ne cikmadi kac yil

Valla rehberde olmasa yada aratmasanda geliyor. Ortak arkadaş varsa yani arkadaşının arkadaslari bazen çıkıyor bende. Ama genelde ilgi alanına göre en çok ne ile meşgulse o gelir

Back
X