Bu konuda cooook dertliyim
Gecen gece eski bir flörtümün arkadaslik isteğimi kabul ettigine dair bir bildirim gördüm,ona öyle bir teklif göndermediğime eminim,ama her gün 'arkadaş ekle' de gorunurdu,sanirim farketmeden o minicik tuşa basmişim

sonuç olarak farkeder farketmez sildim ama 'hahaha stalklarken yanlislikla ekledi demek beni,unutamadi' diye dusundu ve zaten bulutlarin ustundeki g.tünü birazcik daha kaldirmiş oldum

(
Bu gereksiz bilgiden sonra soyle birsey soylemek istiyorum üye oldugu gruplardaki insanlar da arkadas ekleye düsüyor sıksık..mesela ben bir grupta yazan kisiye cevap vermistim..benden sonra yorum atan kisiler aninda 'arkadaş ekle' isteklerinden cikti. Ve bazen bazilarina bakiyorum 'kimdir necidir' diye genelde telefonuma kayitli olanlar-ayni gruba uye olduklarim-arkadaslarimin arkadaslari seklinde oluyor
Veee ekleme: bir gun sozlusunden ayrilan kiz arkadasima gitmistim,eski sozlusu onu engellemis falan,instagramdan cocugu bulup eklediklerine kimin begendigine baktik tüm gün,Tinderi falan var mi diye google'a ismini arattik ...
Eve bir geldim ki ayni cocuk fake bir isimle (fanatik kartal gibi) facebook acmis (kizdan gizli)
Kabak gibi cikti karsima.
Bu nasil olabilir diye cok dusunduk. İsmi bile fake yani...ama oluyor bir sekilde
Bence hiiic kavga cikartmayin, gordugunuz gibi binbir sebebi olabilir...