- 25 Aralık 2014
- 8.180
- 27.758
- 748
- Konu Sahibi Gama Capella
Üzülerek ifade etmek istiyorum ki bir kadının kendi kendini aşagılamasına seyirci olmak kadar matah birsey olamaz ve bu durum sinirlerimi bozuyor.Neden hala anlayamıyorlar şiddetin ve orantısız kıskanclıgın aşkın bir göstergesi olmadıgını neden bunca cinayetleri görmezden gelebılıyorlar hatta coğu kez paylasmıslardır örneğin Münevver 'i unutmayacaktık değil mi biz?.. Ben utandım bu yazıyı okuduğum da bir o kadar da aşağılanmış hissettim.Erkek olsam zaten kendisine deger vermeyen ve aşağılatan kadına saygı duyamam zaten beklemiyormuş diye düşünürüm..
Lütfen şiddeti ve hakaretleri romantize etmeyelim ve mesrulaştırmayalım şu arabesk kafadan bir çıkalım artık ..Biz belki erkek değiliz ama bireyiz, insanız insanın da anasıyız değerimizi düşürmeyelim.Erkek cocuklarımıza da kadına saygıyı, sevgiyi ve merhameti aşıladığımız zaman kendilerini yetiştirmiş birincil varlığa saygıyı göstereceklerine inanıyorum..Yeterince fidan gibi hayatlar karardı ve kararmaya devam ediyor bir gün bu durumla yüzleşirsek çok pişman oluruz...
Lütfen şiddeti ve hakaretleri romantize etmeyelim ve mesrulaştırmayalım şu arabesk kafadan bir çıkalım artık ..Biz belki erkek değiliz ama bireyiz, insanız insanın da anasıyız değerimizi düşürmeyelim.Erkek cocuklarımıza da kadına saygıyı, sevgiyi ve merhameti aşıladığımız zaman kendilerini yetiştirmiş birincil varlığa saygıyı göstereceklerine inanıyorum..Yeterince fidan gibi hayatlar karardı ve kararmaya devam ediyor bir gün bu durumla yüzleşirsek çok pişman oluruz...
Eklentiler
Son düzenleyen: Moderatör: